Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום הנכבדים שלום רב,

 

לאחרונה עברתי דירה לפתח תקווה וכעת אני בחיפושים אחר מוסך אמין ומומלץ פה בפורום, לא מורשה, ליונדאי I20 שלי.

תודה לכל המגיבים.

 

בברכה,

מיכאל בוזגלו

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אלי תודה. אל תקח את זה אישית אבל אני מעדיף לקבל המלצות אובייקטיביות מאנשים שהם לא בעלי מוסך. אני בטוח שאתה אחלה מכונאי רכב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שביקרו היכן שהוא.

Hyundai I20 Inspire 2010

  • ספונסר פורום
פורסם
תודה רבה, עוד המלצות מישהו? זכור לי מוסך ש.ר שיצא צדיק בתכנית של חיים הכט?

 

מוסך ש.ר בפתח-תקווה אכן יצא צדיק אצל חיים הכט.

 

אופציה טובה נוספת היא המוסך הירוק שגם הוא נמצא בפתח-תקווה. אמיר, הבעלים, בחור נחמד והגון ובקישור שצירפתי תוכל למצוא עליו המלצות רבות.

×
×
  • תוכן חדש...