Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד משהו, אני לא באמת רוצה להשקיע המון ברכב הזה, גם אם התקציב שלי יוכפל, כי הוא בכ"ז רכב ראשון ואני בכ"ז לא נהגת מיומנת. אני ממש לא מתכננת להרוס אותו (לא בכוונה לפחות :p) אבל אני מאמינה שאחרי הצבא אני אשדרג בכל מקרה אז אין צורך לשפוך את כל הכספים האפשריים על אוטו ל3-4 שנים :)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכוונה בהגדלת התקציב היא לא קניה של רכב יקר יותר שחבל להרוס אותו. אלא, למצוא רכב שמור יותר, כך שהסיכוי שתסתבכי עם תקלה יקרה בשנים שהאוטו יהיה אצלך נמוך יותר.

תקציב של 15K הרבה יותר ריאלי למציאת רכב שמור בשנון סביר.

אולי כדאי שתחסכי עוד כמה חודשים אחרי שיגמר המלווה כדי לפתוח יותר אופציות, זה ישתלם בטווח הארוך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אין לי ספק שאתה צודק. אבל הסבלנות שלי מאיימת לפקוע, אני בקושי נוהגת וזה נורא מאוד בשבילי, כמו שאמרתי יש סיכוי שהתקציב שלי באמת יגדל בחודש הקרוב וזו התקווה... :)

פורסם

1. אני בחורה

2. גם אני לא נהגתי הרבה בתקופת המלווה, יותר מזה, אבא שלי האריך לי את התקופה לחצי שנה ביוזמתו-משמע, לא הייתי מקבלת את האוטו כשאני לבד. הסבלנות משתלמת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

א. סליחה, זו העברית השוביניסטית שגורמת להכל להשמע מפיו של גבר, מתנצלת (וואו יצא לי פמיניסטי נורא)

ב. אצלי המלווה הוא כבר חצי שנה.. אין צורך להאריך אותו יותר...

פורסם

אני מנסה לעשות השוואה נורמלית בראש בין הסיריון לגטס, בינתיים הגטס מובילה למרות שסיריון הוא דייהטסו וזה ייתרון באמינות, וגם חוות דעת כמעט תמיד הולכות לטובת הסיריון, אבל כמעט ולא משווים בין הדור הישן של סיריון לדור הישן של גטס ולכן פתחתי שרשור משלי..

ולמרות זאת אני אשמח לשמוע עוד דעות על ה206, כי בהשוואה בין השלישיה הזו למרות שה206 צרפתיה היא יצאה הכי בטוחה והכי חסכונית (ו..גם...הכי יפה...), אבל לגבי האמינות יש מחלוקת...

הסיריון הכי ישנה והכי פחות בטוחה, אבל היא יפנית.

הגטס הכי חדשה ושמעתי עליה גם מאוד אמינה וגם מאוד לא, אבל למרות זאת המערכות בטיחות שלה לא עולות על אלו של ה206

ה206 באמצע מבחינת שנים, הכי בטוחה, אבל צרפתיה..

חלקים של מכוניות צרפתיות יקרים?

ה-206 היא אחלה מכונית, באמת אחת מהמכוניות הטובות שהיו לי. אבל, וזה אבל גדול.. בתקציב שלך נכנסות רק מכוניות ישנות יחסית וקשה מאוד למצוא בתקציב הזה מכוניות שמורות. ה-206 רגישה מאוד להזנחה ומהר מאוד את עלולה למצוא את עצמך עם תקלות יקרות שמגיעות לחצי משווי הרכב - לא נעים לגלות את זה כשאת חיילת עם משכורת של 500 ש"ח בחודש.

הגטס היא סוס עבודה אמין. לא כל כך חסכוני, אבל מאוד אמין. המכלולים פשוטים וגם אם משהו מתקלקל, הוא לא יקר במיוחד לתיקון.

הסיריון גם אחלה, וסליחה על השוביניסטיות אבל העיצוב שלה מאוד נשי, רק שימי לב שאת בוחרת את דגמי ה-1.3 ליטר ולא את דגמי ה-1 ליטר שנוטים למות מהר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עיצוב נשי זה אחלה ;)

אבל הבעיה היא שסיריון יקרה, ובשנתון 99-00 אין עדיין את הדגם 1.3

אז חלקים של רכבים צרפתים הם יקרים? או שפשוט ה206 בדגמים ישנים (01-02) עלולה להתקלקל בדברים קריטיים ככה שזה יהיה יקר?

פורסם

בתקציב שלך רוב ה206 לא יהיו במצב מי יודע מה,

והגיר שלו נחשב לא אמין במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקיי הגעתי למסקנה שיש מצב שהגטס יהיה באמת יותר מידי שתיין בשבילי. אני כבר לא יודעת למי להאמין- אם הוא יאכל 10-11:1 או 7:1. איך אפשר לדעת מה אמין?

ואם אני לא בוחרת בגטס, איזה עוד רכב אני יכולה לקנות, שיהיה בו ABS? (בסיריון אין באף גירסה.) הABS מאוד חשוב לי כי אני באמת לא בעלת מספיק ניסיון, ואני רואה את עצמי בסיטואציה של בלימת חירום (כמובן שבשיעורים או בתקופת המלווה לא הגעתי למצב מסכן חיים, אבל אני פחדנית. וזה כנראה עדיף על שאננות..) ומבחינתי זה דיי חובה. אז, למישהו יש עוד הצעות? אפילו בדקתי את אופציית הדייהטסו YRV (אחרי שראיתי אותו היום בכביש והבנתי שהוא אכן קטנטן וחמוד), אבל גם לו אין ABS :(

עזרה?

פורסם

אהלן,

אני ממליץ על קורס נהיגה מתקדמת. זה ישפר אותך פלאים. מלמדים שם לבלום חזק, להתמודד עם מצבי לחץ, והמון טיפים לנהיגה נכונה. זזה עולה כמה מאות שקלים, והחשיבות של זה נמדדת הרבה מעבר לכסף. את אחותי הקטנה למשל, אני לימדתי את הדברים הללו, ועדיין היא הולכת בקרוב לקורס נהיגה מתקדמת, כי אני זה לא מספיק.

בקשר לרכב, בתקציבים האלו הייתי פשוט מחפש כמה דברים במקביל, ובוחר בפרט הכי שמור, מטופל, כזה שהיסטורית הטיפולים שלו מתועדת, ושייצא טוב בבדיקה.

אין שום בעיה עם 206, אתה יכולה לחפש, רק הקפידי למצוא כאלו ששמורים במיוחד, ואל תתפתי ממוכרים חלקלקים. בקשי היסטוריית טיפולים עם קבלות, וספר טיפולים. יש גם בפורום טיפים איך להימנע מסוחרים, ובאופן כללי איך קונים רכב ראשון. קראי מעט, אני בטוח שזה יהיה שימושי עבורך.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה לא גרמניות?

מה רע בפולו בין השנים 98-00. זה רכב חסכוני וגם אם תזניחי אותו הוא ימשיך לנסוע.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם תלכי ליבואן זה נכון, אם תטפלי במוסך שהוא לא מוסך יבואן( כמו מוסך רון) אז המחיר יורד פלאים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...