Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומורזילקה- נראה לי שכדאי לך לרשום בחתימה או משהו כזה "אני בחורה"

לא הבנתי את הקטע... :?

מוזר, כי בעל היאריס אמר והתעקש שלא כתוב כלום בריבוע של האוטומט. לרכב *אין* קלאץ' :(

בכל מקרה תודה על התגובה המושקעת :) אפשר לשאול על איזה רכב את נוהגת?

אני אשמח לכיוון :)

על פונטו איבו 2010 של חבר שלי (שגם הוא חבר פורום).

עד לפני שנה וחצי הייתה פונטו ספייס 2001 עם גיר רציף.

לגבי היאריס, נראה לי מאוד מוזר. אבל בכל מקרה נראה לי שהרכב מחוץ לתקציב, לא?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי היאריס, נראה לי מאוד מוזר. אבל בכל מקרה נראה לי שהרכב מחוץ לתקציב, לא?

אם אני מצליחה למצוא לאבא אוטו מספיק זול שהוא יהיה מרוצה ממנו, אולי אני אזכה בחלק מהשלל של החסכון :evil:

סתם, אין באמת סיכוי, אבל מותר לי לפנטז. יאריס זה בערך רכב חלומותיי :p

אבל כן יש מצב שיהיה לי תקציב ליאריס. הסיכוי מאוד מאוד נמוך אבל קיים (אני בתהליכי פשרה לפני תביעה של מקום שעבדתי בו, אם ירצה הגורל - הם יפתחו את ליבם וכיסם וישלמו לי מספיק ליאריס) בתקווה שאני אוכל בכל מקרה לקנות את האוטומט ולא החצי אוטומט..

פורסם

דיברתי עם אחת מהאחיניות שלי, הרכב אצלם כשנה וחצי (אוליי יותר), בזמן הזה הוחלפו הצמיגים (בלאי), מצבר (בלאי), ומנוע החשמלי של תגבור ההגה (תקלה)

החלק האחרון כולל העבודה עלו (אם אני זוכר נכון, כי היא לא זוכרת כלל) סביבות ה-1000.

פורסם

אוקיי, תודה על העדכון.. התקלה האחרונה נשמעת קצת מוזרה :o מקווה שזו לא בעיה נפוצה.

בשלב הזה שכבר בחרתי לי כמה אופציות, טיפים לקניית רכב? (או קישורים לשרשורים על זה? החיפוש אצלי לא עובד משום מה.) מה לשאול? איך לוודא שלא עובדים עליי וכו'.. (כמובן שאני לוקחת אח ואבא איתי שקנו כמה כלי רכב בחייהם)

פורסם

מנוע חשמלי של ההגה זאת ה-מחלה של הפונטו והמחיר התיקון נשמע הגיוני. יש כמה שרשורים דביקים בראש העמוד של הפורום. תקראי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דגשים בבדיקה/לפני קנייה.

*תוודאי שמי שהרכב רשום על שמו, זה האדם שאת מדברת איתו (אל תתביישי לבקש תעודת זהות/רישיון נהיגה ותשווי בין הפרטים ברישיון הרכב לפרטים של ת.ז).

*אל תוותרי על בדיקת שעבוד/משכון של הרכב בדואר לפני העברת הבעלות.

*תקחו את הרכב למוסך מומחה שמכיר כל בורג ברכב, הוא יגיד לך על מה לשם דגש ומה פחות חשוב ואפשר לחיות איתו - במכון בדיקה יוציאו לך רשימת תקלות מפה ועד קטמנדו בדר"כ בתור כסת"ח

*תבדאי שכל הכפתורים/מתגים/בוררים עובדים ואכן עושים את עבודתם

*שהחימום, והמיזוג עובדים

*שאין נורות שדולקות בלוח המחוונים (ולא להאמין למשפטים כמו" "אה זה, זה דולק מאז שהרכב אצלי" - בטסט בודקים את זה)

זה מה שעולה לי לראש כדברים חשובים.

• תוכן חדש...