Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה צריכת דלק מעולה והסיכוי שתגיע יותר טוב מזה הוא נמוך אני עובד בתל אביב וגר בלוד וגם יוצא בשעות כאלו וצריכת הדלק הכי טובה שלי הייתה 15.3 לליטר,אבל אני נוהג בבאלנו לעומת שאתה נוהג ברכב שלא ידוע בדיוק כ"הרכב החסכוני של שנת 1998".

לגבי כל השאר במידה והרכב לטווח הארוך הייתה מנסה לעבור למשהו יותר צמיגי כמו 15W או 10W,אם לא השתנה הייתה מציע להתחיל לחסוך כסף לטיפול במנוע או החלפתו.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה צריכת דלק מעולה והסיכוי שתגיע יותר טוב מזה הוא נמוך אני עובד בתל אביב וגר בלוד וגם יוצא בשעות כאלו וצריכת הדלק הכי טובה שלי הייתה 15.3 לליטר,אבל אני נוהג בבאלנו לעומת שאתה נוהג ברכב שלא ידוע בדיוק כ"הרכב החסכוני של שנת 1998".

לגבי כל השאר במידה והרכב לטווח הארוך הייתה מנסה לעבור למשהו יותר צמיגי כמו 15W או 10W,אם לא השתנה הייתה מציע להתחיל לחסוך כסף לטיפול במנוע או החלפתו.

זה מוזר לי שכולם אומרים לי שצריך לתקן אבל פעול מדובר בעוד גג 15 ליטר שמן בשנה.

ואם אני עובר לשמן פשוט אז זה הוצאה ש כ180 שקל.

הכיס שלי יכול לסבול את זה יותר טוב מאשר להוציא כ4500.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל כמה שנים זה כבר יחזיק? עם הזמן הרכב ימשיך לצרוך יותר ויותר עד שלא תוכל לעבור טסט בגלל עישון, הסחיבה תיפגע ותהייה חייב לטפל בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרכב כבר בן 16. תאונה לא גדולה כבר משביתה אותו. אולי הוא יימכר. אולי יהיה קלקול אחר שישבית אותו.

כל אחת מהסיבות האלו תגרום להשקעה בהחלפת מנוע להיות לא נבונה בדיעבד.

אני, כמו פותח השרשור, הייתי מושך את זה עד שזה יהיה בלתי נסבל או שהרכב יהווה מפגע סביבתי.

פורסם

כל עוד הרכב עובר את בדיקת הגזים במבחן הרישוי, אפשר לדחות את התיקון.

כל ה"פינוקים" שאתה מרעיף על המכונית (פלגים אירידיום, שמן RP וחלב אתונות) לא יחזירו לה את נעוריה ורק מעיקים על כיסך.

תמשיך לאמר למכונית כל יום שאתה אוהב אותה, והיא תשיב לך אהבה.

פורסם
רכבת ישראל , חברת חשמל , צה"ל , מנופי אבי , אלעל .

בדיקה ראשונית:

מנופי אבי - משיחה עם הבעלים יוצא כי בדק פעם אחת, מצא שהתוצאה לא טובה ולא משתמש מאז.

צה"ל, חיל החימוש - נעשתה בדיקה ראשונית בלבד ונמצא לא טוב. חיל החימוש אינו עושה שימוש בתוספים.

אני יודע שניסו לשדל את אגד להשתמש ואפילו מישהו מקסדו נפגש עם יוסי כהן, מנהל המחלקה הטכנית של אגד. יוסי ביקש דבר אחד, והוא אישור של מי מיצרני האוטובוסים שנמצאים בצי הרכב של אגד. איזה אישור התקבל, אני משאיר לדמיון של כל אחד מהקוראים.

עוד משהו. היבואנית הראשונה של קסדו בארץ היתה חברת תעבורה. אחרי פרק זמן לא ארוך תעבורה ירדה מהנושא, תכיוון שבדיקות שהיא העבירה למעבדה קבעו שאין כאן שום שיפור.

עוד בדיקות בהמשך.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

ברכותיי על התחקיר. כל אחד ששם רגליים למפיצי שמני הנחשים למיניהם ראוי להערכת הצרכנים.

אגב, גם אם קצין רכב כלשהי היה ממליץ על שמן נחשים כלשהו, הייתי לוקח בחשבון את האפשרות שהוא קיבל מעטפה של מזומנים.

פורסם

לי זה ברור. ישנם אנשים שכתבו באשכול שמספר חברות גדולות בארץ כן משתמשים בתוסף שמבטיח הרים וגבעות ורציתי לדעת אם זה אמת או שקר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...