Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שתי רכיבות שטח מפרכות (יותר בשבילי יערות מאשר שטח פתוח, אחת מהם הסתיימה רק עתה) יש לי מספר שאלות:

1. האם אתם רוכבים עם תרמיל על הגב ? או היכן שמים בקבוק מים / מימיה ? אני חשבתי שאני מקורי אז שמתי בקבוק בין הכידון למגן הפנס הקידמי. המיקום היה מעולה עד שבאחת הפעמים, אחרי ששתיתי, האופנוע החל להרביץ מהירות אפילו שסגרתי את המצערת... אחר-כך גיליתי שהבקבוק לחץ על כבל המצערת...

2. איך יושבים על האפנוע ? במרכז הכיסא או בקצה הקידמי סמוך למיכל הדלק ? נראה שזוית המגפיים מכריחה את הרוכב(ת) לשבת על קצה הכיסא ולחבק ברגליים את המיכל, זה הגיוני ? אחרת קשה לי להעלות מהלך...

3. על מי אתם ממליצים(ות) כמדריך לאופנוע שטח ? אני זקוק למספר שעות על רכיבה נכונה וכד'

4. קראתי באיזשהו מקום בפורום ש: "לפעמים קצת גז מוציא אותך ממקום שלא היית צריך להכנס אליו מלכתחילה"... זה כל כך נכון ותודה למצטט המקורי

5. ידעתם שיש שריר בקצה תנוך האוזן ? אפילו השריר הזה נתפס לי אחרי הרכיבה הראשונה (בסך הכל שעתיים)...

אז בין הצחוקים, אשמח לכל טיפ על רכיבה נכונה.

תודה,

אהוד

KTM 400 SXC 1999 עבור סופי שבוע :multi:

פורסם
שלום לכולם,

אחרי שתי רכיבות שטח מפרכות (יותר בשבילי יערות מאשר שטח פתוח, אחת מהם הסתיימה רק עתה) יש לי מספר שאלות:

1. האם אתם רוכבים עם תרמיל על הגב ? או היכן שמים בקבוק מים / מימיה ? אני חשבתי שאני מקורי אז שמתי בקבוק בין הכידון למגן הפנס הקידמי. המיקום היה מעולה עד שבאחת הפעמים, אחרי ששתיתי, האופנוע החל להרביץ מהירות אפילו שסגרתי את המצערת... אחר-כך גיליתי שהבקבוק לחץ על כבל המצערת...

2. איך יושבים על האפנוע ? במרכז הכיסא או בקצה הקידמי סמוך למיכל הדלק ? נראה שזוית המגפיים מכריחה את הרוכב(ת) לשבת על קצה הכיסא ולחבק ברגליים את המיכל, זה הגיוני ? אחרת קשה לי להעלות מהלך...

3. על מי אתם ממליצים(ות) כמדריך לאופנוע שטח ? אני זקוק למספר שעות על רכיבה נכונה וכד'

4. קראתי באיזשהו מקום בפורום ש: "לפעמים קצת גז מוציא אותך ממקום שלא היית צריך להכנס אליו מלכתחילה"... זה כל כך נכון ותודה למצטט המקורי

5. ידעתם שיש שריר בקצה תנוך האוזן ? אפילו השריר הזה נתפס לי אחרי הרכיבה הראשונה (בסך הכל שעתיים)...

אז בין הצחוקים, אשמח לכל טיפ על רכיבה נכונה.

תודה,

אהוד

1. קאמל בק. נוח פשוט ועובד. תמצא בכל חונות טיולים / אופנועי שטח / אופניים שמכבדת את עצמה.

2. תלוי. יש המון מצבי רכיבה ולכל אחת מהן את התנוחה הנכונה.

3. טל ציון / ניר שפיצר כמדריכים אישיים או את הדרכות עמותת רוכבי השטח לקבוצה.

4. If you doubt it, Gas it

5. כן. אחרי הרכיבה הראשונה....

M.

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

• תוכן חדש...