Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בצבא, קניתי מטען חדש היום.

משתמש בios החדשה ביותר על אייפון 5.

אני מנסה להטעין ומקבל הודעה :

״this cable or accessory is not certified and may not work reliably with this iphone"

בעבר קיבלתי הודעות מסוג זה אך התעלמתי וזה הטעין את האייפון כרגיל.

היום זה נותן את ההודעה ופשוט לא מטעין. כלום.

יש פתרון לבעיה או שאצטרך לוותר על פלאפון עד שאחזור הביתה ואקנה מטען מקורי? (בכל זאת אעשה זאת).

תודה.

פורסם

אם יש את הסימן ברק ליד הסוללה/האינדיקציה שלה ירוקה - הוא יטעין פשוט לאט.

אחרת - לא יעזור.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי ב-5S הוא לא מוכן להטעין בכבל לא מקורי. ב-5 עם אותו כבל הוא נותן את אותה הודעה אבל מטעין בסופו של דבר. כנראה שאין מנוס מלקנות כבל חדש. למרות ששמעתי שאם תנסה להטעין שהוא כבוי אולי ההודעה הזאת לא תפריע.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אמת ויציב! הפלאפון הבא שלי רס על העולם לא יהיה יותר אייפון!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אף אחד לא מכריח אתכם לקנות אייפון. אני החלפתי מרצוני החופשי את ה-4 ב-5S . אף אחד לא הצמיד לי אקדח לרקה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אמת ויציב! הפלאפון הבא שלי רס על העולם לא יהיה יותר אייפון!

לגבי היציב שיהיה לך... נחלוק דעות.

אל תשכח, בזכות מי התחילה המהפכה. יש עליות ויש ירידות. אבל "דוס" שהומרה במשך השנים למערכת שניתן לעבוד עליה כמו בן אדם, זאת גם קידמה על גבם של הלקוחות.

אני רק בעד :)

• תוכן חדש...