Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום

לפני כ 3 חודשים נכנס בי רכב בצומת( זה אפילו לא צומת מרומזר אלא צומת T) כאשר בצד שלי אין שום שלט. הנהג באותו הרגע התנצל ואמר שהוא יישא באשמה. אני לא צריך לספר לכם שתאונה זה דבר מתיש ובירוקרטי. מכיון שאנחנו חיים במדינת ישראל העדפתי לתבוע את הביטוח על מנת להפחית סיכונים. גודל הנזק מכיון שזה רכב חדש ויקר הוא 61000 שח. שלמתי השתתפות עצמית 990 שח וקבלתי ירידית ערך 3.5 אחוז סהכ (שזה גם בדיחה) מתוך הירידת ערך יש גם השתתפות עצמית שגם אותה תובעים.

היום התקשרו אלי שהציק מוכן. כמובן שהסכום שהם אמרו הוא פחות 600 שקל מהמקור בטענה שיש רשלנות תורמת ואין מה לעשות ככה אמרה לי הסוכנת. קראתי באינטרנט שזאת שיטה של חברות הביטוח. אני גם אצטרך לקבל את ההפרש מכיון שהביטוח גם מתיקר בעקבות התאונה וגם כאן יקחו 15 אחוז.

לא מספיק בזבזתי ימי עבודה על התאונה, לא מספיק יהיה לי קשה למכור את הרכב שלי וקבלתי ירידת ערך עלובה של 3.5 אחוז ועכשיו גם לא נותנים לי את כל הסכום במלואו(מזל שאני לא תבעתי את חברת הביטוח אחרת זה היה 15 אחוז מ60 אלף שקל)

עכשיו, יש לי הקלטה של הבן אדם שמודה שדברתי איתו בטלפון באותו היום ואני בטוח ב100 אחוז שאין פה שום רשלנות תורמת השאלה האם לקחת את זה הלאה? חשבתי לאיים עליהם בתביעה. האם אני צריך לערב את הביטוח או שאני עושה זאת לבד.

לא יתכן שמשהו נכנס בי ומודה ואני רק מפסיד כסף. זה פשוט התעללות באנשים. אשמח שמשהו יסביר לי מנסיוונו. תודה

פורסם

לא ברור למה אם זאת לא אשמתך, אתה משלם השתתפות עצמית ואתה מדבר גם על התייקרות של הביטוח בשנה הבאה.

האם בקשת הסברים מהסוכן ביטוח שלך?

פורסם

בהחלט ממליץ לך לנסות לדון בכך על הסוכן שלך, במיוחד אם יש הודאה מלאה של הצד השני בתאונה.

לפעמים כל מה שצריך כדי להפסיק את שיטת המצליח זה להראות שאתה לא פראייר גמור ופשוט לשאול ולנסות להתווכח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ומה קשור רשלנות תורמת כשאתה תובע את הפוליסה של עצמך?

הביטוח נועד בשביל להגן עליך מהרשלנות של עצמך.

גם אם אתה רשלן ב100% הביטוח צריך לשלם לך עד השקל האחרון.

1. איזו חברת ביטוח זו שניסתה לעקוץ ממך 600 שקל על כלום? שנדע לבטח במקום אחר.

2. הסוכן לא ידע להגיד לך את מה שכתבתי למעלה? איזה מין סוכן זה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

TRONCHO זה לא משנה אשמת מי זה ברגע שאני תובע את הביטוח שלי אני משלם השתתפות עצמית.

DJI הסוכנת של מטומטמת. היא כל הזמן מטעה אותי לכן אני לא מקשיב לה וכבר שלחתי מכתב למנכל שלהם. שאלתי אותה איך יכול להיות שהוא מודה ואני צריך לשלם אז היא עונה לי שתמיד יש רשלנות תורמת בצומת ופשוט אין מה לעשות.

רשלנות תורמת זה לא משנה אם אני תובע את הפוליסה שלי או את הצד השני. תמיד הצד השני יכניס את זה וינסה לשלם כמה שפחות בגלל זה לא תבעתי לבד אלא השתמשתי בביטוח. כל האינטרנט מלא במקרים כאלה ממה שראיתי.

החברת ביטוח זה אלייד של צמפיון מוטורס- לא מומלץ בכלל. עכשיו עברתי לביטוח ישיר אבל בתכלס כולם אותו זבל

בכל אופן מחר אתקשר אליה ואגיד לה שאני רוצה שהם יתבעו גם את זה.

תודה

פורסם

כן, אבל זה מה שלא הבנתי, אם הוא אשם התביעה צריכה להיות כלפי הביטוח שלו, גם אם אתה בשביל לזרז עניינים הפעלת תחילה את הביטוח שלך איך זה נהפך כאילו אתה אשם.

דרך אגב זה שהנהג התנצל ואמר שהוא אשם, יכול להזיק לו בהתנהלות כלפי הביטוח שלו אך לא מחייב את הביטוח שלו.

פורסם

אני בשום מקרה לא אשם פשוט במדינה שלנו מנסים להוציא כסף גם מהלא אשמים.

בכל אופן אני מעדכן

דברתי שוב עם ההביטוח שלי ואמרתי להם שאני לא רוצה לוותר. השלב הבא זה לתת יפוי כוח לעו"ד שלהם ולתת לו ציק ואז הוא בודק האם שווה לתבוע אם לא הוא לא פודה את הציק. אני משתף על מנת שאחרים ידעו מה לעשות באותו מצב

• תוכן חדש...