Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז הצעד הבא שלי הוא לבדוק האם עובר מתח גם בפתיחת הדלת וגם בסגירה-האם זה מתח תקין.

לנסות אולי באמת אם ספרי מגעים זה יפתור את המצב.

אשוב לעדכן !

natco תודה רבה על העזרה!

אני חייב להגיד שיש לך ידע מרשים ביותר.

דרך אגב אפשר לנתק את האזעקה הקולית עלידי הכנסת מפתח בצופר.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

אז אומנם לקח זמן עד שיצא לי לבדוק את הרכב,

היום בדקתי את המתחים שמגיעים למנגנון הנעילה של הדלת.

ומתח מגיע גם בסגירה וגם בפתיחת הדלת.

כך שזו אינה בעיה של חשמל.

האם לדעתכם זה המנגנון אז?

ושאלה נוספת למי שמכיר את הדגמים האלו.

יש הבדל במנגנון של אקסנט 4 דלתות לעומת אקסנט 3 דלתות?

תודה!

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם (נערך)

מוזר מאד...

אין לי שמץ איך זה יכול להיות שמנוע המנגנון נועל ולא פותח. אם מגיעים מתחים, והמנוע עצמו לא שרוף (עובדה, בכוון אחד הוא כן עובד,הוא "כולה" אמור להסתובב לצד שני...), אז אולי שבורה שם שן בפס שיניים, או שמשהו במכניקה שאחרי המנגנון (בדלת עצמה) מקשה עליו לזוז.

תפרק את המנגנון מתוך הדלת, תשאיר אותו מחווט ותראה אם הוא זז בפתיחה ובנעילה (ואם יש לו את אותו "כוח" בשני הכוונים).

אם הוא עובד באותו כוח בשני הכוונים כשהוא ביד שלך, כנראה שאיזה מחבר פלסטי בין המוטות נשבר ושינה את הכוונון.

אם הוא אכן "מזייף" בכוון אחד, כנראה שהוא באמת גמור.

לגבי התאמת המנגנון מרכב 4 דלתות אני משער שכן יתאים. פרק אותם ושים אחד ליד השני ותראה לבד בעין.

אם לא, מנגנון אוניברסלי יעשה את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...