Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהליך מכירת רכב

PrinceT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מהו התהליך הבטוח ביותר במכירה? הכסף לפני או אחרי העברת בעלות? או בכלל בזמן ההעברה.

הקונה מביא כסף מזומן.

הפקידה בדואר יכולה לספור את הסכום לפני העברת בעלות?

אני לא רוצה שיקרה מצב שלאחר ההעברה הקונה יעביר לידיי סכום נמוך משסיכמנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הפקידה בדואר לא מעניינת עלות הרכב.

אם הוא מתעקש על מזומן ואתה חושש מהספירה,קבע איתו בסניף הבנק שלך ותן לפקידה שם להתעסק עם זה.

סוגר לך גם את הפינה של חשש משטרות מזויפים.אחרי שהכסף הופקד בחשבונך,קפוץ איתו לדואר כדי להעביר בעלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שהכסף הופקד בחשבונך,קפוץ איתו לדואר כדי להעביר בעלות.

אני לעולם לא אתן למוכר את הכסף לפני העברת בעלות. קניתי כבר מספר רכבים בעבר ומעולם לא בקשו ממני את הכסף לפני העברת בעלות.

היה מקרה אחד שהמוכר ביקש לראות את הכסף לפני העברת בעלות, ספרתי את השטרות מולו, החזרתי למעטפה, הגענו לדואר, ברגע שהפקידה העבירה מסרתי לו את המעטפה (ואז כמובן המוכר ספר שוב בנוכחותי).

קרו מקרים, והיו נוכלים. אין סיכוי שאשלם לאדם פרטי (בשונה מחברה/מגרש/יבואן/טריידאין וכד') לפני העברת בעלות.

מקסימום אפשר להוציא צ'ק בנקאי עם שמו של המוכר ולהראות את זה למוכר. מבחינתו יש לו סכום מובטח בבנק. את הצ'ק פיזית הוא יקבל רק אחרי העברת הבעלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להעביר בעלות ולהעביר את הכסף בו זמנית.

אם מדובר במזומן אפשר לבקש מהפקיד/ה בדואר לספור את הסכום המכונה שיש להם. המכונה גם בודקת שטרות מזוייפים.

אם מדובר בצ'ק בנקאי לגשת עם הקונה לסניף בנק ולראות אותו מנפיק את הצ'ק (תחפש, היה כאן סיפור על צ'ק בנקאי מזוייף). לבקש מהפקידה לשים את הצ'ק במעטפה חתומה כדי למנוע החלפות בין הצ'ק המקורי לאחד מזוייף, אתה יכול לחתום על המעטפה או משהו כדי למנוע החלפה. לחילופין אתה יכול לקבוע איתו מחיר אחד בטלפון ובמהלך הפגישה, גם אם הוא לא מתמקח, להוריד מהמחיר סכום מסויים (100 ש"ח או משהו) על מנת לשלול לחלוטין את האפשרות שתקבל צ'ק בנקאי אחר מזה שהונפק מולך באותו יום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעביר בעלות בדואר ותבקש מהקונה להעביר את המזומן לפקידה בדואר והיא תספור, תוודא שהוא לא מזויף ותפקיד אותו ישירות לחשבונך בכל בנק תמורת כמה זוזים עמלה. ככה אתם לא יוצאים מהסניף לפני שכולם מרוצים.

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/986?OpenDocument

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד אפשר להסתבך עם מזומן..תבקש מהקונה פשוט להביא לך צק בנקאי מהבנק זה הכי בטוח..

צ'ק בנקאי עובד פלאים בשבילי .

גם לבחור הזה צ'ק בנקאי עבד פלאים, עד ש..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=483565&highlight=%D7%A6%27%D7%A7+%D7%91%D7%A0%D7%A7%D7%90%D7%99+%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A3

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק אשים את זה פה.

אם מדובר בצ'ק בנקאי לגשת עם הקונה לסניף בנק ולראות אותו מנפיק את הצ'ק (תחפש, היה כאן סיפור על צ'ק בנקאי מזוייף).

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נוגע בכסף בכלל.

באים לדואר, מבקשים מהפקיד/ה לבדוק האם ניתן להעביר בעלות.

לאחר שניתנה תשובה חיובית אני מבקש מהקונה למסור את הכסף לפקיד/ה ומבקש ממנו/ה להפקיד לי לחשבון.

ביצוע העברת בעלות לאחר קבלת אסמכתא שסכום XXXXX הופקד לחשבון מספרYYYY על שם ZZZZZ.

שלום על ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...