Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין קליטה קלקסי SI9000/גולן טלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לי יש מכשיר מסוג סמסונג גלקסי SI9000 ולבן זוגי יש אייפון 4.

מזה מספר חודשים שנינו מנויים לגולן טלקום.

הקליטה של הגלקסי נעלמת הרבה פעמים, לדוגמה בבית, ואילו לבן זוגי עם האייפון באותו מקום יש קליטה.

שוחחתי עם גולן טלקום והם עזרו לי לשנות את ההגדרות של המכשיר, אך הבעיה לא נפתרה.

הפתרון היחיד שפותר נקודתית זה לכבות ולהדליק את המכשיר. עד לפעם הבאה שהבעיה חוזרת.

האם זה קשור לכך שלא עדכנתי את הגירסה מספר פעמים ? האם הבעיה ברשת? או אולי במכשיר עצמו (מה שטוענים בגולן טלקום)?

אודה על התייחסות בנושא.

תודה מראש ושבוע טוב

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

המכשיר מוגדר כפתוח לנדידה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. קודם כל, לעבור על ההגדרות באתר של גולן ולוודא שהגדרתם הכל במכשיר, כמו למשל Roaming

2. להכנס להגדרות הרשת באנדרואיד ולבצע סריקה של רשתות סלולר:

Settings > More Network Operators

אחרי סריקה תקבלו רשימה של חברות סלולר, סלקום, גולן וכו'. עכשיו לבחור ידנית בסלקום, לא באופציה של Choose automatically.

הבעיה היא שאם עושים בחירה אוטומטית, מה שקורה זה שהמכשיר ינדוד בין הרשת של גולן לרשת של סלקום, בכל מעבר כזה בין רשתות יש איבוד קליטה. כאשר בוחרים ידנית בסלקום המכשיר לא ינדוד בין הרשתות ולא יהיו איבודי קליטה. מבחינת הלקוח זה לא ממש משנה, את (את בחורה נכון?) לא תשימי לב לשום הבדל, מבחינתך זה שקוף.

הייתה לי את אותה בעיה בגולן בעבר וזה פחות או יותר פתר את הבעיה. כרגע אני ב 012 ומרוצה יותר.

פורסם

את האמת שהיום דודה שלי שיש לה S3 MINI התלוננה בפניי שאין לה אפשרות להוציא שיחות במכשיר.

בדיקה קלה בתפריטי המכשיר הראתה שבSIM MENU המצב של הROAMING SERVICE הוא על ידני ולא על אוטומט. העברתי אותו לאוטומט, הפעלתי את המכשיר מחדש, ביצעתי סריקה והכול הסתדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלי על אוטומטי ב- Sim MENU .

לגבי בחירת רשת , לא שמתי לב מה היה מקודם . אך עכשיו בחרתי ב"סלקום" .

אני יחזור ויעדכן בהתפתחויות .

פורסם

אם יש לי כרטיס SIM של הוט מובייל - שהיה שלי כמובן , נקנה לפני מספר חודשים .

באם אני יחליט לחזור להוט - מובייל האם אני יוכל להשתמש ב- SIM הישן שיש ברשותי (של הוט מובייל) או שאני יצטרך לקנות חדש ? .

פורסם

רוב החברות נותנות תוקף לסים שלהם

למשל 012 - 3 חודשים.

תבדוק בהוט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קודם כל ממליץ לך לעדכן לגירסה 4.4, לי יש גם S1 בבית (הגרסה האמריקאית - CAPTIVATE)

הCM11 עובד חלק מאוד ללא תקיעות ועם קרנל מתאים גם נותן כמעט 400MB פנויים של RAM מה שמאוד עוזר לתפקוד חלק של המערכת.

ועכשיו לבעייתך/שאלתך ממליץ לך לנסות מודם אחר לפי החיפוש שלי המודם הבא:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16179579&postcount=48

אמור לעזור, בצע גיבוי לפני הצריבה ובדוק אם הוא טוב לך.

במקרה שלא, חפש בגוגל מודם מתאים לפי התדרים 900/1800 של דור 2 ו900/2100 של דור 3.

פורסם
קודם כל ממליץ לך לעדכן לגירסה 4.4, לי יש גם S1 בבית (הגרסה האמריקאית - CAPTIVATE)

הCM11 עובד חלק מאוד ללא תקיעות ועם קרנל מתאים גם נותן כמעט 400MB פנויים של RAM מה שמאוד עוזר לתפקוד חלק של המערכת.

באיזה קרנל אתה משתמש?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אגב גולן טלקום - לחמותי היה קטע דומה, היא דיברה עם נציג גולן ומשום מה הבעיה החמירה. היא כמובן ביקשה שאבדוק לה את המכשיר, שכן היא קיבלה אותו ממני, ומה התברר? שהנציג הנחה אותה לבטל את הנדידה לחלוטין. הגיוני - להם זה כנראה עולה יותר (מן הסתם, כשלקוח שלהם נודד לרשת אחרת - הם צריכים לשלם על זה לרשת השניה). אז מה אכפת להם שלקוח תמים יצטרך להחליף מכשיר. כמובן אחרי שינוי ההגדרות הכל הסתדר...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

את מתארת בעיית קליטה שיכולה לקרות בערך ממליון סיבות. למרות מה שאמרו פה על קרנלים וגרסאות, הבעיה לא בהכרח משם בכלל. האם הכל היה תקין והבעיות החלו לפתע? מאיפה המכשיר? הבעיה שאת מתארת, מדברת על זה שהמכשיר מאבד קליטה כאשר הוא מתנתק מהרשת. זה קורה או במעבר מאתר לאתר (בשפת העם מאנטנה לאנטה) כאשר את מסתובבת איתו, או שיש בעיה טכנית במכשיר (לדוגמא בעיה במעבד הקשורה לUMTS שזאת למעשה רשת הדור השלישי), במקרה כזה המכשיר מנתק יזום את "הדור השלישי" ומחפש רשת GSM הישנה יותר.הפריסה של רשת זאת "לא בעננים" ולכן את תחווי נפילות קליטה, וקליטה נמוכה.

שאת מכבה ומדליקה, המכשיר למעשה מבצע תהליך של "רישום מחדש" מול הרשת באותו מקום ובאותו רגע, ואז יש לך למעשה שוב קליטה.

יכול גם להיות שברשת שאת מנויה, ביצעו שינויים הנדסיים ברשת באזור מסויים, וחלק מהמנויים נדפקים מכך.

דבר ראשון תראי אם את יכולה להחליף SIM עם מישהו אחר ולבדוק אם הבעיה ממשיכה. ככה תוכלי לבאתר בשיטת האלימינציה את הבעיה אם זאת בעיית מכשיר או SIM (רשת). לחילפוין את יכולה לשלוח את המכשיר לבדיקת קליטה (צב"ד) באחת המעבדות המתמחות, אז יגיו לך בדיוק אם המכשיר תקין או לא. אם תקין אז יש בעיה בכיסוי הרשת שלך במקום שאת נמצאת בו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...