Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיקת פרטים מאתר 144

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרטים שלי מופיעים באתר. כרגע המפעיל שלי הוא יופון. הם טוענים שלא הם אחראיים לפרסום. דיברתי עם בזק , טוענים שאין להם דרך להסיר אותי מהאתר. דיברתי עם הוט מובייל שהם היו המפעיל שלי לפני והם טוענים שאין להם קשר בכלל. לפני זה הייתי בגולן טלקום ופלאפון. האם אני צריך להתקשר גם אליהם למרות שאני כמעט שנה לא לקוח שלהם? איך אני מוצא את הגורם העצלן פה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

את הלינק לא . התקשרתי אליהם למוקד . וקיבלתי תשובה שזה לא מספר קווי ושעלי לפנות למפעיל שלי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

דיברתי עם יופון . פעמיים. הם טוענים שזה לא דרכם.

פורסם

מי שהכניס אותך למאגר צריך להוציא אותך (לא בקטע של עונש פשוט ככה זה עובד).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ואני שואל למה, מה זה מי שהכניס צריך להוציא?

אני בעל המספר ואני מבקש ישירות מבעל האתר להוריד אותי מהאתר שלו. אם בזק רוצים, אפשרי להוכיח שאני בעל המספר ושלא מדובר בסתם מתחזה שמבקש למחוק את המספר מהמאגר.

תאר לך שאתה תקבל דואר זבל כאשר למטה יש לינק להסרה, ואז אתה מגלה שרק מי שהכניס אותך למאגר יכול למחוק אותך משם. נראה לך תקין?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תתחיל לפנות אליהם בכתב.

הייתי מתחיל בפקס לבזק ולכל חברות הסלולר (למח' פניות הציבור),

עם בקשה שיחזירו תשובה בכתב בדואר.

אפשר גם לכתב את משרד התקשורת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ואני שואל למה, מה זה מי שהכניס צריך להוציא?

אני בעל המספר ואני מבקש ישירות מבעל האתר להוריד אותי מהאתר שלו. אם בזק רוצים, אפשרי להוכיח שאני בעל המספר ושלא מדובר בסתם מתחזה שמבקש למחוק את המספר מהמאגר.

תאר לך שאתה תקבל דואר זבל כאשר למטה יש לינק להסרה, ואז אתה מגלה שרק מי שהכניס אותך למאגר יכול למחוק אותך משם. נראה לך תקין?

בזק לא יכולים למחוק אותי משם / לא רוצים . הם מפנים אותי לחפש את מי שהכניס אותי לאתר. למרות שההיגיון אומר שהאתר הוא של בזק והיא מתפעלת אותו. לא מאמין שיש לחברות הסלולריות גישה לאתר לפני שבזק יודעת על זה .

פורסם

נלקח מהאתר:

"אינני רוצה שמספר הטלפון שלי יתפרסם באתר. מה עליי לעשות?

במידה ומדובר במספר טלפון של בזק יש ללחוץ על לחצן "צור קשר" שבעמוד הבית ולמלא את כל השדות.

הפניה מגיעה למוקד התמיכה לצורך שינוי הפרטים.

חשוב לציין שעל מנת שהמספר לא יופיע באתר הוא נדרש להיות מספר חסום בכל שירותי המודיעין: אתר 144,

מוקד 144 ומדריכי הטלפון של בזק.

במידה ומדובר במספר טלפון של חברות תקשורת אחרות (HOT , סלקום ,פלאפון או אורנג') עליך לפנות ישירות אליהן."

פנה ליופון ותאיים בפניה למשרד התקשורת.

פורסם
נלקח מהאתר:

"אינני רוצה שמספר הטלפון שלי יתפרסם באתר. מה עליי לעשות?

במידה ומדובר במספר טלפון של בזק יש ללחוץ על לחצן "צור קשר" שבעמוד הבית ולמלא את כל השדות.

הפניה מגיעה למוקד התמיכה לצורך שינוי הפרטים.

חשוב לציין שעל מנת שהמספר לא יופיע באתר הוא נדרש להיות מספר חסום בכל שירותי המודיעין: אתר 144,

מוקד 144 ומדריכי הטלפון של בזק.

במידה ומדובר במספר טלפון של חברות תקשורת אחרות (HOT , סלקום ,פלאפון או אורנג') עליך לפנות ישירות אליהן."

פנה ליופון ותאיים בפניה למשרד התקשורת.

אני חוזר שוב . דיברתי עם יופון פעמיים. הם טוענים שלא הם שלחו את הפרטים. הם הציעו לי להתקשר לשאר החברות שהייתי מנוי אצליהם ולבדוק אולי הם שלחו. מה שלא מסתדר לי עם הרעיון הבא : ברגע שאני עובר חברה הרי שאני נמחק אצליהם מהמערכות. גם אם אני מתקשר הם לא יוכלו לאתר שום דבר על המנוי שלי . הנציגה של יופון אומרת שזה לא נכון ואני עדיין שמור במערכת שלהם בתור לקוח מנויד.

פורסם

לפי מה שרשום אני מבין שהחוק אומר שעל החברה שברשותה המספר ליזום את ההסרה וזו יופון ולכן הייתי חוזר אליהם וצועק. אם לא בא לך, צור קשר עם משרד התקשורת ותגיד להם שאתה לקוח של יופון והם מסרבים להוריד אותך מהרשימה.

פורסם

אני מחדד. יופון לא מסרבים להוריד אותי. הם אומרים שהם לא הכניסו אותי בכלל. זה נראה לי מצחיק שאני צריך להתחיל לחפש מי הכניס אותי לאתר.

• תוכן חדש...