Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתאריך 14.12.13 הזמנתי מספר מוצרים מאתר http://www.cleanyourcar.co.uk/index.php .

ההזמנה בוצעה בהצלחה שילמתי בפייפל וקיבלתי אישור שההזמנה שלי אושרה ויוצאת לדרך :-D .

יום למחרת קיבלתי מייל שההזמנה נשלחה וקיבלתי גם מספר מעקב.

בדקתי את המספר מעקב וגיליתי שהוא שייך לחבילה שנשלחה לארץ בתאריך 19.8.13 והגיע בכלל ליעד אחר בארץ :? .

פניתי לשירות לקוחות של האתר אבל כבר עבר שבוע ואף אחד לא חוזר אליי עם תשובה .

מה אפשר לעשות במקרה כזה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לא בטוח שישנה תקלה עם המשלוח אולי הם פשוט שלחו לך מס' מעקב של מישהו אחר במקום את שלך אבל החבילה עצמה נשלחה לכתובת שלך.

אני במקומך מנסה לשלוח שוב ולראות אם עונים במידה ולא אתה יכול ליצור קשר עם פייפל ולהתלונן שהמוכר לא עונה פייפל תנסה ליצור איתו קשר ואם לא יענו לפייפל תקבל את כספך חזרה זו כנראה הדרך היחידה לצאת מחוסר הידיעה הזו (במידה והם לא ענו כמובן).

פורסם

לדעתי גם שלחו מספר של מישהו אחר פשוט זה מעצבן, שלחתי להם שוב הודעה ונראה אם יענו.

אם אני מודיע על זה לפייפל ובמידה ופייפל מחזירה לי כסף למרות שהמשלוח יצא, פייפל לא יקנסו אותי על זה או משהו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

כל כך הרבה סיפורי זוועות על החנות הקלוקלת הזאת, למה להמשיך להזמין משם?

למזלם של הרוכשים, התשלום הוא דרך פייפאל.

אחרת אפשר לדבר ללמפה, שירות עלוב.

"יאללה בירי".

פורסם
לדעתי גם שלחו מספר של מישהו אחר פשוט זה מעצבן, שלחתי להם שוב הודעה ונראה אם יענו.

אם אני מודיע על זה לפייפל ובמידה ופייפל מחזירה לי כסף למרות שהמשלוח יצא, פייפל לא יקנסו אותי על זה או משהו?

לא כיוון שגם פייפל ינסו ליצור איתם קשר ובמידה ולא יהיה מענה מצידם לפייפל ישנה הצדקה להחזר כספי...ואיך יכולים לקנוס אותך בדיוק? התשלום נעשה דרך פייפל זה לא שנתת להם מס' כרטיס אשראי.

פורסם

שלחתי פניה דרך פייפל ונראה איך זה יתקדם.

האם קרה למישהו שלא קיבל את ההזמנה בכלל מהאתר הזה?

פורסם

אני הזמנתי מהם כבר 3 פעמים הזמנות גדולות יחסית, אחת אפילו חילקו ל2 קרטונים. והזמנתי נוספת לפני כשבוע.

עד היום קיבלתי את כל המשלוחים והכול היה בסדר גמור אטום וסגור.

אומנם המשלוח לוקח קצת זמן בגלל הדואר הגרוע שלנו, אבל אני תמיד קיבלתי את הדברים.

בכול מקרה התשלום דרך פייפאל, ככה שאנחנו מבוטחים.

פורסם

איזה פלא המוכר החזיר לי תשובה תוך 15 דקות מרגע שקיבל את ההודעה מפייפל, ונתן את המספר מעקב של המשלוח שלי ואמר שהיתה טעות.

פורסם

אני גם הזמנתי מהם משלוח קצת יותר מסובך בהתחלה נירתעתי והתקשרתי לאנגליה כדי לוודא לפני שלא יהיו אי הבנות והכל היה בסדר והגיע כמו שהם הבטיחו.

שיפוצים..

פורסם

תוך כמה זמן בדרך כלל מגיע משלוח מאתר זה? יש מצב שחבילה נתקעה במכס?

פורסם
תוך כמה זמן בדרך כלל מגיע משלוח מאתר זה? יש מצב שחבילה נתקעה במכס?

לא קשור לאתר,העיכובים הם מהמכס והדואר.

למזלי,אחרי די הרבה הזמנות מהאתר הזה אין לי שום טענה.

פורסם

לפי המספר מעקב באתר הבריטי החבילה יצאה לישראל ב16.12.13, באתר דואר ישראל רשום שאין נתונים.

הלכתי לסניף הדואר כדי שיבדקו אך גם אצלם אין נתונים.

יכול להיות שזה הגיע למכס? הסכום הוא לא גדול סך הכול 300 ש"ח.

או שאולי חטפו את המטוס בדרך:lol: מאנגליה.

יש דרך לבדוק את זה?

פורסם
לפי המספר מעקב באתר הבריטי החבילה יצאה לישראל ב16.12.13, באתר דואר ישראל רשום שאין נתונים.

הלכתי לסניף הדואר כדי שיבדקו אך גם אצלם אין נתונים.

יכול להיות שזה הגיע למכס? הסכום הוא לא גדול סך הכול 300 ש"ח.

או שאולי חטפו את המטוס בדרך:lol: מאנגליה.

יש דרך לבדוק את זה?

אם ככה זה בטוח שלא אשמתו של האתר,הוא שלח בזמן.

אל תתיאש,כבר קרה לי שקיבלתי משלוח מאנגליה אחרי חודש וחצי.

אם לא,תגיש תביעה לדואר,שלנו או שלהם.

בכל מקרה תתקשר למודיעין של הדואר,הם רואים יותר פרטים ממה שאתה רואה.

פורסם

חברים יש סוף טוב לסיפור, פניתי אתמול בערב לפניות הציבור של דואר ישראל. היום בבוקר כבר חזרו אליי שהנושא בטיפול.

כעבור שעתיים התקשרו אליי שוב ואמרו שהחבילה כבר מחכה לי ואני יכול להגיע לקחת אותה.

דיי הופתעתי לטובה מהשירות של דואר ישראל :-) .

פורסם

אז מה אמרו בפניות הציבור של הדואר?

אם בסניף לא מצאו, איך פניות הציבור מברר וכן מוצא?

או שפשוט הכל היה עניין של זמן ובכל מקרה היית מקבל הודעה שהגיע המשלוח בימים הקרובים.

so far so good so what

• תוכן חדש...