Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בצרפתיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש. עושה רושם שהמכונית שמורה מאוד.

אתה כותב שהיא היתה בעבר של השר לשעבר שוסטק, מה שמזכיר לי שאבא של חבר היה באותם הימים מבכירי המנהלים של כור.

באותה התקופה הפיג'ו 504 נחשבה למכונית מנהלים של ממש.

מעניין שלרכב יש אם אני זוכר נכון מנוע 1.8 ליטר עם הספק של 82 כ"ס.

כך נסעו המנהלים והשרים באותה התקופה במכוניות צנועות יחסית.

תתחדש

פורסם
יופי של רכישה!

שתף קצת בנתונים טכניים (נפח מנוע, כ״ס וכו׳).

המנוע הוא מנוע 4 צלינדר בטור בנפח 1796CC מוזן קרבורטור ומפיק 79 כ"ס,כשהיה חדש.

תיבת ההילוכים האוטומטית היא בעלת 3 הילוכים ומתוצרת ZF

פורסם

תתחדש ! כבעלים של דה שבו, תמיד זוכר את הסצנה הזו מתוך גיימס בונס (לעיניך בלבד משנת 1981)

מרדף של 2 פיזו 504 נגד סיטרואן דה שבו אחת מצוקמקת..

פורסם
עדיין יש לה עוד שנתיים להפוך לאספנות,אבל עדיין קלאסיקה.

פיז'ו GL 504 מבציר 86 אני יד חמישית היד הראשונה של שר הבריאות אליעזר שוסטק.

יש צורך ביישור קו וסידור החימום הפנימי שכמעט בוודאות סתום ,הוספת גז במזגן ותקון תופעה בזנב הרכב שמרגיש מאד לא יציב בסיבובים (אולי תותבים של מוטות מייצבים ? )

טוב אני קצת מתרגש...

ואני אסביר מדוע,

קודם כל, הרכב (למרות שאני לא רואה את המספר אבל כל שאר הנתונים עונים נכונה) אכן היה של שר הבריאות.

היד השניה היה אבא שלי, אשר הוא זה שקנה אותו מהשר...

וואו כמה נסיעות היינו נוסעים איתה! מהיישוב קדימה ועד שדה בוקר לפחות פעם בשבוע בלא בעיה אחת קטנה!

רכב מדהים ביותר.

עוד דבר, הוא מכר אותו לאחד העובדים שלו בעלות של 3000 שקלים.. (עד עכשיו אני כועס עליו שעשה את זה! וגם הוא כועס על עצמו.. :twisted: )

והוא מכר לאיש אשר אתה קנית ממנו, שלאחרונה אם אני לא טועה הזמין כסאות חדשים (וואו, זה פשוט סלון!!) והגה חדש... ואף חידש את צבע הרכב!

עכשיו אני, :idea: לפני חודש:idea: , מרוב געגוע הזכרתי לאבי באחד מימי השישי על הנסיעות שעשינו איתה.

בירר את העניין הרכב, והגיע עד לבחור שמכר לך אותה.

ואף שהציע 30000 שקלים (ואני לא יודע כמה שילמת איש יקר) בשביל היפייפיה הזאת, אך האיש לא הסכים למכור.

אז קודם כל מזל טוב! ותתחדש! ותמסור לה ד"ש כי אני מתגעגע... ואפילו איזה ליטוף על הדש... :lol:

כיף לדעת שהיא התגלגלה לידיים טובות! :-D8):-D

אמסטרדם.

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
טוב אני קצת מתרגש...

ואני אסביר מדוע,

קודם כל, הרכב (למרות שאני לא רואה את המספר אבל כל שאר הנתונים עונים נכונה) אכן היה של שר הבריאות.

וואו כמה נסיעות היינו נוסעים איתה! מהיישוב קדימה ועד שדה בוקר לפחות פעם בשבוע בלא בעיה אחת קטנה!

רכב מדהים ביותר.

עוד דבר, הוא מכר אותו לאחד העובדים שלו בעלות של 3000 שקלים.. (עד עכשיו אני כועס עליו שעשה את זה! וגם הוא כועס על עצמו.. :twisted: )

והוא מכר לאיש אשר אתה קנית ממנו, שלאחרונה אם אני לא טועה הזמין כסאות חדשים (וואו, זה פשוט סלון!!) והגה חדש... ואף חידש את צבע הרכב!

עכשיו אני, :idea: לפני חודש:idea: , מרוב געגוע הזכרתי לאבי באחד מימי השישי על הנסיעות שעשינו איתה.

ואף שהציע 30000 שקלים (ואני לא יודע כמה שילמת איש יקר) בשביל היפייפיה הזאת, אך האיש לא הסכים למכור.

אז קודם כל מזל טוב! ותתחדש! ותמסור לה ד"ש כי אני מתגעגע... ואפילו איזה ליטוף על הדש... :lol:

אמסטרדם.

אם זה הרכב (ואני בספק לפי ההמשך) הכסאות הם מקוריים וההגה כמו גם הצבע מקורי והמחיר היה הרבה יותר זול למזלי :lol:.

הרכב היה בבעלות היד האחרונה משנת 2001.

ובכל אופן אני אתן לה ליטוף על הדש :-)

פורסם
אם זה הרכב (ואני בספק לפי ההמשך) הכסאות הם מקוריים וההגה כמו גם הצבע מקורי והמחיר היה הרבה יותר זול למזלי :lol:.

הרכב היה בבעלות היד האחרונה משנת 2001.

ובכל אופן אני אתן לה ליטוף על הדש :-)

מתאים לתיאור של השנה אפילו, יכול להיות (יכול להיות, מכיוון שאבי לא ראה את הרכב..) שהוא באמת לא חידש שום דבר..

כך או כך, אם זה הרכב היה של אליעזר שוסטק, אז זה הרכב המדובר... :) או -------> שהיו לו כמה כאלה? :lol:

כך או כך, תהנה!!! ואם תמכור אי פעם! אני לקחתי מספר ראשון בתור!

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
מתאים לתיאור של השנה אפילו, יכול להיות (יכול להיות, מכיוון שאבי לא ראה את הרכב..) שהוא באמת לא חידש שום דבר..

כך או כך, אם זה הרכב היה של אליעזר שוסטק, אז זה הרכב המדובר... :) או -------> שהיו לו כמה כאלה? :lol:

כך או כך, תהנה!!! ואם תמכור אי פעם! אני לקחתי מספר ראשון בתור!

אכן הרכב של אליעזר שוסטק (יש לי את רשיון הרכב המקורי ).

תודה בכל אופן, רשמתי אותך :lol:

פורסם
טוב אני קצת מתרגש...

ואני אסביר מדוע,

רכב מדהים ביותר.

אמסטרדם.

30,000 ש"ח? קצת הגזמה, אפילו בשביל לקנות מחדש את מה שהיה שלך.

מכוניות כאלה מפורסמות ביד 2 במשך חודשים ושנים במחירים הרבה יותר נמוכים.

פורסם
30,000 ש"ח? קצת הגזמה, אפילו בשביל לקנות מחדש את מה שהיה שלך.

מכוניות כאלה מפורסמות ביד 2 במשך חודשים ושנים במחירים הרבה יותר נמוכים.

ככל שמצבו של הרכב טוב - הרי שאין זו הגזמה כלל וכלל.

ייתכן שאתה גורס כך מאחר שטרם חווית על בשרך את עלויותיו הצורבות של שיפוץ רכב אספנות, ע"ע כמה שיפוצים שנראו כאן בשנה האחרונה. אני מרשה לעצמי להמר שהיו בהם גם כאלה שחצו את רף המאה אלף שקלים - ולמעלה מכך.

ועוד: מכוניות מעין אלה אינן מפורסמות משך שנים, אלא אם הן בלתי ראויות בעליל למאכל אדם אך מוצעות למכירה במחירי שחיטה...

עושה רושם שהמכונית בצילומים - אם כי תמיד טוב תראה עיניים - רחוקה מלהיות כזו, הגם שמספר רב של בעלים לרוב אינו מבשר טובות.

פורסם

תתחדש, נראית נהדר !

על פי התמונות נראה שמדובר דווקא בדגם ה SR המהודר יותר, שכלל חלונות חשמל קדמיים ונעילה מרכזית.

החל משנת 80' בוטלה רמת הגימור GL והחליפו אותה GR לדגם הפשוט ו SR למהודר, ומנוע ה 2.0 הושמט מהמבחר.

ה 505 שהוצגה בסוף 79' היתה אמורה לרשת אותה, אך מאחר והמשיכה להמכר היטב ייצורה בצרפת נמשך עד 83'.

מכונית נאה, מרווחת ובעלת התנהגות כביש ונוחות נסיעה מצויינות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לציין שלדגם ה-1.8 יש סרן אחורי חי, לעומת זרועות עוקבות וציריות בדגם ה-2.0.

(ל-505 יש זרועות עוקבות גם בדגם ה-1.8).

גם בדגמי הסטיישן יש סרן חי.

פורסם
תתחדש, נראית נהדר !

על פי התמונות נראה שמדובר דווקא בדגם ה SR המהודר יותר, שכלל חלונות חשמל קדמיים ונעילה מרכזית.

החל משנת 80' בוטלה רמת הגימור GL והחליפו אותה GR לדגם הפשוט ו SR למהודר, ומנוע ה 2.0 הושמט מהמבחר.

ה 505 שהוצגה בסוף 79' היתה אמורה לרשת אותה, אך מאחר והמשיכה להמכר היטב ייצורה בצרפת נמשך עד 83'.

מכונית נאה, מרווחת ובעלת התנהגות כביש ונוחות נסיעה מצויינות.

תודה חן,

דווקא מדובר בדגם ה GL - למרות חלונות החשמל אין נעילה מרכזיית

מישהו יודע לאמר לי היכן לעזאזל נמצא מספר המנוע ,הפכתי הכל כדי למצוא אותו למרות שבספרות הטכנית כתוב On Camshaft Tunnel.

יכול להיות שעם השנים וכמויות הלכלוך והשמן הוא פשוט חבוי אי שם. בחיפושי בגוגל לא מצאתי תשובה.

תמונה תוכל לעזור :-D

• תוכן חדש...