Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבצעי סוף שנה בבנג-גוד! Year end Clearance

האמת מחירי הטאבלטים ממש מצויינים כי יש גם קופון הנחה של 15% נוספים!

לינק

למשל PIPO M6 PRO 2GB/16GB רק ב220$!

השחור ניגמר רק מהלבן יש עוד 15.

RAMOS K1 ב131$!

אם מישהו מעוניין בטאבלט במחירי מבצע זה ניראה לי זמן טוב, רק שהמלאי קטן וניגמר מהר.

לי הRAMOS K1 קורץ כי בכל האתרים הוא סביב ה160$ .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מבצעי סוף שנה בבנג-גוד! Year end Clearance

האמת מחירי הטאבלטים ממש מצויינים כי יש גם קופון הנחה של 15% נוספים!

לינק

למשל PIPO M6 PRO 2GB/16GB רק ב220$!

השחור ניגמר רק מהלבן יש עוד 15.

RAMOS K1 ב131$!

אם מישהו מעוניין בטאבלט במחירי מבצע זה ניראה לי זמן טוב, רק שהמלאי קטן וניגמר מהר.

לי הRAMOS K1 קורץ כי בכל האתרים הוא סביב ה160$ .

תודה. רשמתי שאני מעוניין אך ורק בארץ. המוצר הינו מתנה ויש חשיבות לזמן הגעה קצר ככל האפשר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

חבר, אתה לא תמצא טאבלט 9-10 אינץ סביר בתקציב הזה בארץ. או שתעלה בתקציב(לכיוון 1000-1200) או שתרד בגודל מסך.

ולא הייתי ממליץ יותר מדי על מכשירים סיניים. לי קנו במתנה את המכשיר הבא:

http://dx.com/p/ampe-a90-android-4-1-1-tablet-pc-w-9-7-capacitive-screen-tf-wi-fi-and-camera-black-218011

למרות הנתונים המרשימים יחסית , זאת פיסת זבל. אבל אם אתה מתעקש אני יכול למכור לך אותה במחיר עלות(סביבות ה-400-500 שקל), אצלי הוא ממילא יושב באריזה המקורית ומתייבש במגירה.

פורסם
חבר, אתה לא תמצא טאבלט 9-10 אינץ סביר בתקציב הזה בארץ. או שתעלה בתקציב(לכיוון 1000-1200) או שתרד בגודל מסך.

http://dx.com/p/ampe-a90-android-4-1-1-tablet-pc-w-9-7-capacitive-screen-tf-wi-fi-and-camera-black-218011

למרות הנתונים המרשימים יחסית , זאת פיסת זבל. אבל אם אתה מתעקש אני יכול למכור לך אותה במחיר עלות(סביבות ה-400-500 שקל), אצלי הוא ממילא יושב באריזה המקורית ומתייבש במגירה.

מצאתי באילת את הלנובו S6000 ב907 שקל .ארכוש אותו.

פורסם

תוכל להסביר בבקשה מה לא בסדר עם המכשיר ואיזה תוצרת הוא?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

Asus Memo Pad HD 16GB ME102A.

מתחיל בזאפ ב1049₪. הטאבלט הכי זול שאפשר להמליץ עליו בלב שלם.

מחיר יחסית נוח, מפרט טוב+, ושנה אחריות עד בית הלקוח.

רק תוודא באמת שאתה קונה ממפיץ/יבואן רשמי (ויזואל ד.ג./רונלייט/קומפיוטר סי דאטה)

פורסם
Asus Memo Pad HD 16GB ME102A.

מתחיל בזאפ ב1049₪. הטאבלט הכי זול שאפשר להמליץ עליו בלב שלם.

מחיר יחסית נוח, מפרט טוב+, ושנה אחריות עד בית הלקוח.

רק תוודא באמת שאתה קונה ממפיץ/יבואן רשמי (ויזואל ד.ג./רונלייט/קומפיוטר סי דאטה)

מצאתי אותו במעט פחות ,אבל מביקורות ברחבי הנט מדובר במכשיר עדין מאד שכל מכה ולו הכי קטנה גורמת לו לשבר במסך. לא מתאים.

פורסם
תוכל להסביר בבקשה מה לא בסדר עם המכשיר ואיזה תוצרת הוא?

מה שלא בסדר בו זה בעיקר בדברים שלא מופיעים בנתוני יצרן.

קליטת wifi- יש לי אינטרנט 15 מגה. אם תהיה מטר וחצי מהראוטר, הטאבלט הזה יקלוט לך 3.5 מגה בלבד. ככה שלבד(וגם בפועל) אפשר להבין שבחדר אחר כניראה לא תהיה קליטת wifi כלל.

תוכנה- נמכשיר נתקע לעיתים קרובות ויש צורך לאתחל אותו מחדש, כמו כן הטאצ' מאוד לא יציב ועיתים קרובות מאוד מפספס או שחושב שגלילה למטה זה בעצם "צביטה לזום".

מסך - הפאנל רחוק מאוד מלהיות ips כמו שרשום בנתוני יצרן.

gps, זמן סוללה- לא התעסקתי עם המכשיר מספיק זמן בשביל להעביר ביקורת על הנקודות האלה, אבל יש לי הרגשה שגם הם לא יהיו בדיוק מה שאתה מצפה.

בסה"כ שילוב המעבד עם מערכת ההפעלה נותן עבודה סבירה בהחלט, ככה שהם בקרת איכות מינימלית יכול להיות שהמכשיר הזה ברמת היה עושה את העבודה

• תוכן חדש...