Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי 3 שאלות

1. מבחינת איכות שמע, אפשרויות וכוונונים. לא משנה לי תצוגה ושטויות כאלה. מה עדיף?

Rockford Fosgate RFX9120 או Pioneer DEH-7600

לא משנה לי המחיר, רק מה יותר איכותי ובעל פונקציות כוונונים ותדרים.

2. מהו הקומפוננט הכי טוב שאני יכול לקנות בסביבות ה1000 שקל לא יותר מ1100..

אני לא רוצה צליל מתכתי. אני יודע שכדאי לשמוע לפני אבל מה הכי מומלץ?

3. אני צריך מגבר כדי להרים שני סאבים בעלי סליל כפול שהתנגדותם עכשיו 4 אוהם (אני יכול לשנות את זה לאוהם 1). הסאבים מוצהרים כ500 וואט רמס כל אחד. מהו המגבר שיידחוף אותם הכי טוב בסכום של 1000 ש"ח בערך.

תודה לכל העונים

צבארי

פורסם

פרה פרה.

נתחיל ברדיו דיסק, אני אישית הייתי ממליץ לך על עוד 2 חברות.

קלריון ואלפיין , לאלפיין יש צליל מדהים כיוונים וקרוסים אחלה

אבל לפי דעתי הצליל הכי אמיתי הוא מקלריון שזאת חברה ששנים מובילה בתחריות של סאונד ואני חוסך גם לאחד כזה.

קומפוננט 1100 זה אחלה תקציב ויש טונה של סטים שאפשר להביא (שכולם טובים) אני יכול להמליץ לך על כמה ואחרים יגידו בדיוק ההפך, עצה שלי לך תשמע, לך לחנויות תבוא למפגשים ותשמע

להסתמך על המצלצות ועל אוזן של אחרים זה פשוט עצלנות לשמה.

בשביל לרד ל 1 אום ולהציא מקסימום הספק מהמגבר אתה צריך מגבר מונו בלוק

לסילבר די ולמיקמיק יש ואתה יכול לבקש מהם המלצות

סילבר די זכה במקום ראשון עם המונו שלו בתחרות של SPL (פיצוי על הטעות שעברה).:angel:

פורסם

הרדיו דיסק בטווח מחירים שלי של קלריון הוא דגם Clarion DB346

הוא יותר טוב מהפיוניר והרוקפורד הנ"ל? האלפיין יקר לי מדי...

בקשר לקומפוננט אני יודע שיש מלא דגמים

אבל ממה שאתם יודעים, מהם המובילים והנחשבים ביותר? 6 וחצי אינטש אגב (:

ובקשר למגבר אני אשמח אם סילבר די או מיקמיק יגיבו אבל גם אם לא מי שמכיר לקנות מגבר שייתן לי את התפוקה המקסימלית שאני יכול לקבל במחיר כזה אז בבקשה.

תודה

צבארי

פורסם

יש לך את הדוטק של מורל שהוא סבבה לגמרי, לי יש קומפוננט של "phaze linear 5.25 שעלו לי 950 ש"ח והם פשוט אדירים אם תמצא "6.5 אני חושב שלא תתאכזב בשום מצב

פורסם

שמעתי את ההקומפוננט של רוקפורד FNQ, פשוט מדהים. אבל גם קצת יקר :)

ואישית הייתי הולך על הרדיו דיסק של קלריון אם הבחירה היא בין פיוניר\קלריון או רוקפורד.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

שוב בקשר למגבר לפי דעתי הדרך היחידה שתוכל לנצל את הסאבים שלך היא ע"י מגבר מונו בלוק.

לפי מה שאני יודע חצי באוויר זה שיש את הרוקפורד מונו שהוא יחסית חלש ועולה המון המון ולפי דעתי קנייה גרועה ביותר, יש 2 או 3 סוגים של מונו של מגנט ויש אחד של מאק אודיו אבל אני לא בטוח שיש אותו עדיין באתר (אם אתה רוצה את האתר שמוכר את המונו של המאק אודיו ושל המגנט תשלח לי לפרטי).

אני זוכר שיש עוד מונו אחד שדובר עליו בעבר בפורום.

בקשר לקומפוננט, אני אישית מאוד מעריך את החברה MAC AUDIO ובאוטו החדש שמגיע בימים אלו יהיה מערכת שמורכבת מחברת MAC AUDIO ורדיו דיסק של קלריון.

יש לי כרגע קומפוננט ממוצע שלהם, יש לי חבר שיש לו את הסדרה הכי גבוה של מאק אודיו ועוד אחד עם דגם לפני ההכי טוב אם אתה מעוניין לשמוע ולהתרשם (אגב אני שכנעתי אותם לקנות קומפוננט של מאק אודיו :twisted: )

אני מכיר גם חבר שיש לו FNX ויש עוד אחד של מגנט אקסטרים וההוא ב 500 ש"ח של לאנזאר.

אני בזמן האחרון פחות בא למפגשים אבל אולי בשבת אני יבוא עם האוטו של החבר עם הקומפוננט של המאק אודיו(מעוד כמה סיבות).

פורסם

יש לך עוד מליון פירמות שמייצרות מגברי מונו ,

החבר'ה מסאונד FX מוכרים מגברים של ZETEC ,SPL...

אם אתה מאיזור המרכז אני הייתי קופץ אליהם לחנות ומתייעץ .

לגבי הקומפוננט אני יכול להגיד לך שיש לי את הדוטק מורכב כבר כמה ימים ואני מאוד מרוצה אפילו שהוא לא מחובר למגבר מספיק חזק...

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

המחירים שלהם יקרים לדעתי

אני חושב שאני אקנה את הפיוניר 7650 וזהו...

לגבי המגבר אני עדיין אובד עצות

הרבה המליצו לי על הקומפוננט של סרווין וגה שעולים 1100 בערך אני חושב שאני אקנה אותם

• תוכן חדש...