Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטקויין - השקעה כדאית?

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכוש ביטקוין? לא בעיה, תיכנס לקבוצות הפייסבוק ותקבע פגישה פרונטאלית כמו בנאדם.

קח בחשבון שלמכור, זו כבר בעיה גדולה יותר (אלא אם, כאמור, אתה מוכן לצלם פרטים אישיים ולשלוח לאתרים הנ"ל)

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה התחלנו שוב פעם. עוד לא הסברת לי למה אי אפשר לקנות ולמכור און ליין במערכת מסחר כמו coinbase

לרכוש ביטקוין? לא בעיה, תיכנס לקבוצות הפייסבוק ותקבע פגישה פרונטאלית כמו בנאדם.

קח בחשבון שלמכור, זו כבר בעיה גדולה יותר (אלא אם, כאמור, אתה מוכן לצלם פרטים אישיים ולשלוח לאתרים הנ"ל)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
הנה התחלנו שוב פעם. עוד לא הסברת לי למה אי אפשר לקנות ולמכור און ליין במערכת מסחר כמו coinbase

זמן עסקה

גורם צד שלישי

עמלות

אבטחה

אנונימיות

פספסתי משהו?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

למישהו פה יצא לקנות/למכור מהאתר cex.io ויכול לספר חוויות?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5049670,00.html

הביטקוין איבד כ-1,500 דולר מערכו בתוך שעות ספורות; שטיגליץ: "צריך להוציא אותו מחוץ לחוק"

המטבע הווירטואלי חצה את רף 11 אלף הדולרים - וחזר תוך זמן קצר לרמה של פחות מ-10,000 דולר; הכלכלן זוכה פרס הנובל: "הביטקוין לא משרת שום פונקציה חברתית, זו בועה שמספקת ריגושים";

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוא גם קפץ בכמעט 1000 דולר תוך כמה שעות, מקצת מתחת ל 10,000 לכמעט 11,000

זו הבעיה בפלטפורמה הזו, תנודתיות, למרות שבטווח הארוך היא די מוכיחה את עצמה.

דבר דומה קרה לפני כמה שבועות, נפל מ 8000 ל 6700, וטיפס חזרה תוך יומיים.

האתריום רשם נפילה דומה (באחוזים) כמעט באותו הזמן.

פורסם

מאחר ואתר פורבז מנסה לאלץ אותי לנטרל אד-בלוק או שלא אוכל להכנס, אז שיחפשו.

מה מספר פורבז?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מאחר ואתר פורבז מנסה לאלץ אותי לנטרל אד-בלוק או שלא אוכל להכנס, אז שיחפשו.

מה מספר פורבז?

עוד כתבה בעניין -

http://markets.businessinsider.com/currencies/news/coinbase-must-give-bitcoin-customer-information-irs-taxes-2017-11-1009988359

בקצרה, בממוצע רק 800-900 אמריקאים דיווחו על רווחי ביט-קוין בכל שנת מס בין 2013 ל-2015. ה-IRS פנה לבית המשפט ע"מ ש Coinbase, אחת הבורסאות הגדולות ביותר לביטקיון ואת'ריום, תשחרר מידע על כל הלקוחות האמריקאים וההחזקות שלהם.

נכון לעכשיו, בית המשפט האמריקני הורה ל Coinbase לשחרר מידע ל IRS אך ורק אודות 14,355 לקוחות אמריקאים שסחרו במעל מ-20,000 דולר מ-2013 עד 2015 - כלומר, השחקנים הגדולים ביותר. Coinbase משום מה מגדירים את זה כניצחון. בועה, כבר אמרנו?

No worries 8)

פורסם

הפתעה די גדולה, מאז שלשום הביטקוין צנח לאיזור ה 9000 דולר, האת'ריום מחק כמעט חמישית מהערך שלו. לדעתי אפקט זמני של הקריסה הגדולה, הבריח קצת משתמשים, כנראה יתייצב בקרוב.

פורסם

אני בספק גדול מאוד, מכמה סיבות:

1. ברגע שה-IRS 'נפל' על הביט-קוין, לא יעבור הרבה זמן עד שרשויות מס אחרות יעתיקו את הפעולה על הבורסאות תחת שיפוטם. Money talks...

2. עניין של מספר ימים עד שנפתחים עוד חוזי שורטים ממשיים על ביט-קוין.

3. רוב האנשים יודעים שהביט-קוין עלה בצורה מטורפת מ-747.30 דולר לפני שנה (30 לנובמבר) ועד ל 9434.20 דולר נכון להיום, אפילו לאחר הירידות - פי 12.62! מה שאנשים שוכחים זה שהשווי שוק של הביטקוין גם כן קפץ פי 13.7 (יותר מהעליה בשווי המטבע, מכיוון שיש כריה ומטבעות חדשים נולדים לאוויר), מ- 11,968,868,895 דולר שנה שעברה ועד 157,655,387,910 דולר היום. העניין הוא שמשקיעים מחפשים את אותה תשואה גם השנה... כלומר הם מצפים שהשווי שוק יקפוץ שנית פי 13.7 ל 2,159,878,814,367 דולר - ופה קבור הכלב - מכיוון שכל הדולר האמריקאי בסרקולציה לאחר כל ההדפסות של הפדרל רזרב עומד נכון להיום על 3,829,898,000,000 דולר... וזה מטבע שבו מתבצעות רוב ההעברות כספים בעולם כולו.

בועה, כבר אמרנו?

No worries 8)

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5049670,00.html

הביטקוין איבד כ-1,500 דולר מערכו בתוך שעות ספורות; שטיגליץ: "צריך להוציא אותו מחוץ לחוק"

המטבע הווירטואלי חצה את רף 11 אלף הדולרים - וחזר תוך זמן קצר לרמה של פחות מ-10,000 דולר; הכלכלן זוכה פרס הנובל: "הביטקוין לא משרת שום פונקציה חברתית, זו בועה שמספקת ריגושים";

מהצד השני,

https://www.theverge.com/2017/11/29/16715296/nasdaq-bitcoin-futures-long-short

(לא בעד זה, אבל בני אדם תמיד מחפשים איך להרוויח כסף מכל דבר, אז גם מfutures)

a03f0f3f-8692-414b-a8e8-aecf223f69fa.jpg

משהו מעניין בגרף זה שגם למרות "איסורים" של ממשלות על ICOS, ועל מסחר בביט, זה לא מעניין את המשתמשים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אגב, סוף סוף הבנתי מה הבעיה המהותית של אותם חברים למכור את הביטקוין שלהם ל coinbase לדוגמה-

הם לא עובדים בארץ בכלל. וכמותם, רוב הבורסאות למטבעות קריפטוגרפיים. אי אפשר למכור ולקנות דרכם, רק לשלוח ולקבל.

• תוכן חדש...