Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלבום העשור-כרך ב' ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים

לאחרונה עיינתי באלבום העשור של המועדון ומאוד נהנתי לראות את כמות הרכבים שהוצגו שם אבל מתוך מאות רכבים בקושי הצלחתי לזהות 10 שאני אישית ראיתי במפגש/אירוע זה או אחר. אז לאן נעלמו כל הרכבים המדהימים האלה ???

בנוסף רציתי לשאול האם מישהו יודע אם בכלל הולכים להוציא כרך שני לאלבום ??? כי לפי מה ששמעתי לפני כמה חודשים היו בעיות תקציביות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לאחרונה עיינתי באלבום העשור של המועדון ומאוד נהנתי לראות את כמות הרכבים שהוצגו שם אבל מתוך מאות רכבים בקושי הצלחתי לזהות 10 שאני אישית ראיתי במפגש/אירוע זה או אחר. אז לאן נעלמו כל הרכבים המדהימים האלה ???

בנוסף רציתי לשאול האם מישהו יודע אם בכלל הולכים להוציא כרך שני לאלבום ??? כי לפי מה ששמעתי לפני כמה חודשים היו בעיות תקציביות.

התמונות באלבום הן מיליפני למעלה מ10 שנים. חלק מהרכבים שופצו וניצבעו מחדש (ליפעמים בצבעים שונים ) כמי שמגיע למיפגשים שבועיים ולארועים (כמעט)בקביעות יוצא לי לראות חלק גדול מהרכבים.

לא לישכוח שבאלבום נימצאות תמונות מכל הארץ ולחלק מהאנשים קשה להגיע למיפגשים בשל המרחק. דבר נוסף הוא שישנם רכבים שעברו ידיים.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תוכל לתת לינק לאלבום... :roll:

פורסם
היי

רעיון טוב בגלל שרכבים מחליפים ידיים וצבעים ויש גם רכבים חדשים מחו"ל ומהארץ

בקיצור חובה כרך ב

איפה נציגי המועדון שיגיבו?

גב' אירית בורג ?

אכא זילוך?

פורסם
איפה נציגי המועדון שיגיבו?

גב' אירית בורג ?

אכן בשביל זה פרסמתי את המודעה בפורום של המועדון ...

כדי שאנשים שעוסקים בעניין יוכלו לעדכן את שאר החברים בהתפתחויות כי לנהל את העסק בחשאיות שמתאימה לצבא זה לא יעזור ...

אולי במקרה אחד מחברי הפורום יוכל לארגן מפרסם גדול (כגון UMI באלבום העשור) שיעזור מאוד בקידום האלבום ???

פיקסר, האלבום נמצא בספריית מועדון החמש ואצל מי שרכש אותו (ניתן עדיין לרכוש אותו דרך מועדון החמש) ולכן אי אפשר לעיין בו דרך האינטרנט. אבל תזכיר לי להביא אותו למפגש ביום שבת כדי שתוכל לעיין בו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אכן בשביל זה פרסמתי את המודעה בפורום של המועדון ...

כדי שאנשים שעוסקים בעניין יוכלו לעדכן את שאר החברים בהתפתחויות כי לנהל את העסק בחשאיות שמתאימה לצבא זה לא יעזור ...

אולי במקרה אחד מחברי הפורום יוכל לארגן מפרסם גדול (כגון UMI באלבום העשור) שיעזור מאוד בקידום האלבום ???

פיקסר, האלבום נמצא בספריית מועדון החמש ואצל מי שרכש אותו (ניתן עדיין לרכוש אותו דרך מועדון החמש) ולכן אי אפשר לעיין בו דרך האינטרנט. אבל תזכיר לי להביא אותו למפגש ביום שבת כדי שתוכל לעיין בו ...

ניתן לרכוש את האלבום תמורת 80 ש"ח ולהוסיף 27 תמורת משלוח עד פתח הבית שלך.

פרטים אצל אירית בורג במשרד המועדון.

המלצתי לרוץ ולרכוש.

אכא זילוך?

פורסם

מי שמצטרף למועדון החמש מקבל את האלבום בחינם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לחברים שלום,

בראשית דברי אני מבקש להדגיש שאין מעטה של סודיות וחשאיות סביב אלבום ה-20 , מזה תקופה ארוכה אנו מקיימים דיונים בנושא, בוחנים חלופות הן לאלבום כדוגמת אלבום העשור כמו גם שוקלים אולי לשנות פורמט ואולי להוציא זאת על גבי דיסק, הבעיה העיקרית שאנו לא מצליחים (בתקופה כלכלית כה קשה) לגייס חסויות לטובת הפקת האלבום, אני אישית הייתי בשלוש חברות המובילות בתחום הרכב ולא קבלתי את הסכמתם למימון חלק מהאלבום. ההשקעה הנדרשת להוצאת האלבום ברמה מתקרבת לסך של כ- 350,000 עד 400,000 ש"ח!!! אני אשמח עם חברים וגם כאלה שאינם חברים במועדון ונושא האספנות קרוב ללבם, יציעו את עזרתם בגיוס חסויות ו/או יציעו רעיונות נוספים הן לתכן והן למימונו של האלבום.

וועד המועדון שוקד על אירוע לחגיגות 20 שנה למועדון ומה מכובד יותר מלהעניק לחובבי הרכב הקלאסי והאספנות בישראל את האלבום.

במידה וישנם חברי פורום שיבחרו לדבר איתי באופן אישי על הנושא להלן מספר הטלפון רצוי בשעות הערב 5211658-054

בברכה

נחום קדמיאל יו"ר העמותה

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם
לחברים שלום,

בראשית דברי אני מבקש להדגיש שאין מעטה של סודיות וחשאיות סביב אלבום ה-20 , מזה תקופה ארוכה אנו מקיימים דיונים בנושא, בוחנים חלופות הן לאלבום כדוגמת אלבום העשור כמו גם שוקלים אולי לשנות פורמט ואולי להוציא זאת על גבי דיסק, הבעיה העיקרית שאנו לא מצליחים (בתקופה כלכלית כה קשה) לגייס חסויות לטובת הפקת האלבום, אני אישית הייתי בשלוש חברות המובילות בתחום הרכב ולא קבלתי את הסכמתם למימון חלק מהאלבום. ההשקעה הנדרשת להוצאת האלבום ברמה מתקרבת לסך של כ- 350,000 עד 400,000 ש"ח!!! אני אשמח עם חברים וגם כאלה שאינם חברים במועדון ונושא האספנות קרוב ללבם, יציעו את עזרתם בגיוס חסויות ו/או יציעו רעיונות נוספים הן לתכן והן למימונו של האלבום.

וועד המועדון שוקד על אירוע לחגיגות 20 שנה למועדון ומה מכובד יותר מלהעניק לחובבי הרכב הקלאסי והאספנות בישראל את האלבום.

במידה וישנם חברי פורום שיבחרו לדבר איתי באופן אישי על הנושא להלן מספר הטלפון רצוי בשעות הערב 5211658-054

בברכה

נחום קדמיאל יו"ר העמותה

מר קדימיאל תודה רבה על תשובתך.

יש לי הצעת ייעול והיא שאלבום העשור החדש יכלול תמונות של רכבי אספנות של כאלה שאינם חברי מועדון אך יש להם רכבים. ותמורת זה הם ישלמו למועדון סכום מסויים וזה גם יגדיל את מאגר התמונות וגם יתרום רבות למימון.

אכא זילוך?

• תוכן חדש...