Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי משפט בעקבות עקיפה. תצפיתן טען שחזרתי מהעקיפה אחרי שהקו הפך רציף.

אני בטוח שחזרתי לפני כן, ואני זוכר בודאות שכשחזרתי עוד ראיתי את הקו לא רציף.

יש לי משפט עוד חודש וחצי, ויש לי עד שנסע אחרי ומוכן להעיד לטובתי, למרות שאני לא בטוח מה הוא ראה, ומה הוא היה יכול לראות.

לא קיבלתי שום דו"ח עם נקודות מאז שנת 2008. (פעם אחת התראה בגלל ששכחתי להדליק אורות, ופעם אחת עבירת מהירות בפחות מ20 קמ"ש מהמותר, קנס ללא נקודות) אבל לפני זה היו לי כמה דוחות, ואני לא רוצה לקבל שלילה.

השאלה שלי היא האם בדיקת פוליגרף ביוזמתי לפני המשפט יכולה לעזור לי במשפט? האם יש סיכוי שזה יתקבל? האם יש לזה איזה תקדים?

תודה.

פורסם

א. פוליגרף לא קביל בבית משפט,

ב. אולי תעלה כאן את הדוח ונוכל לעזור, כשאתה רושם תצפיתן למה אתה מתכוון?

איפה נעברה העבירה,

לפי מה שאתה מתאר סביר להניח שהיה מבצע מסוק ואותה ניידת והשוטר שעצר אותך רק קיבל הנחיות מהסייר אויר לעצור אותך,

צריך להוציא את כול החומר והניספחים שמצורפים לדוח, שזה בתביעות ולפענח את הדוח.

פורסם
שלום,

יש לי משפט בעקבות עקיפה. תצפיתן טען שחזרתי מהעקיפה אחרי שהקו הפך רציף.

אני בטוח שחזרתי לפני כן, ואני זוכר בודאות שכשחזרתי עוד ראיתי את הקו לא רציף...

השאלה שלי היא האם בדיקת פוליגרף ביוזמתי לפני המשפט יכולה לעזור לי במשפט? האם יש סיכוי שזה יתקבל? האם יש לזה איזה תקדים?

תודה.

אינני רואה איך פוליגרף יכול לעזור. זה שאתה בטוח שסיימת את העקיפה כשעוד הקו היה מקוקו יפה מאוד, אך מי אומר שזה מה שקרה בפועל?

לכן לכל היותר הפוליגרף יכול להוכיח שלא בצעת את העבירה בכוונה הוא לא יכול להוכיח שלא בצעת את העברה כלל וכלל.

אם הייתה לך מצלמה ברכב זה כבר סיפור אחר (במידה ורואים בזווית הנכונה גם את הסימון על הכביש).

פורסם
אינני רואה איך פוליגרף יכול לעזור. זה שאתה בטוח שסיימת את העקיפה כשעוד הקו היה מקוקו יפה מאוד, אך מי אומר שזה מה שקרה בפועל?

לכן לכל היותר הפוליגרף יכול להוכיח שלא בצעת את העבירה בכוונה הוא לא יכול להוכיח שלא בצעת את העברה כלל וכלל.

אם הייתה לך מצלמה ברכב זה כבר סיפור אחר (במידה ורואים בזווית הנכונה גם את הסימון על הכביש).

בקשר למצלמה כבר מאוחר מדי, למרות שאני שוקל ברצינות לרכוש. אבל בעולם מתוקן התצפיתן היה אמור להוכיח את העבירה ולא הנהג את חפותו.

אני משוכנע במאה אחוז שחזרתי בזמן ולא חציתי פס הפרדה רצוף. אני זוכר בודאות שבזמן שחזרתי מהעקיפה ראיתי שהקו לפני עדיין לא רצוף.

השאלה היא מה עוד אני יכול לעשות כדי להוכיח שהשוטר טעה?

אני לא מצפה שבבית משפט לתעבורה יאמינו לי ולא לשוטר. אני לא משלה את עצמי שצדק זה הצד החזק שם, וברור לי שהנאשם אשם כל עוד לא הוכח אחרת.

פורסם
א. פוליגרף לא קביל בבית משפט,

ב. אולי תעלה כאן את הדוח ונוכל לעזור, כשאתה רושם תצפיתן למה אתה מתכוון?

איפה נעברה העבירה,

לפי מה שאתה מתאר סביר להניח שהיה מבצע מסוק ואותה ניידת והשוטר שעצר אותך רק קיבל הנחיות מהסייר אויר לעצור אותך,

צריך להוציא את כול החומר והניספחים שמצורפים לדוח, שזה בתביעות ולפענח את הדוח.

מדובר בתצפיתן שעמד במקום כלשהו בצד הכביש (לא ברור לי איפה בדיוק) ונתן בקשר הוראה לעצור אותי. הניידת חיכתה אחרי כמה מאות מטרים.

אין מה לפענח בדו"ח, מה שכתוב בו זו טענת השוטר שחזרתי כשהקו רצוף, והתגובה שלי שאני בטוח שחזרתי לפני כן.

פורסם
מדובר בתצפיתן שעמד במקום כלשהו בצד הכביש (לא ברור לי איפה בדיוק) ונתן בקשר הוראה לעצור אותי. הניידת חיכתה אחרי כמה מאות מטרים.

אין מה לפענח בדו"ח, מה שכתוב בו זו טענת השוטר שחזרתי כשהקו רצוף, והתגובה שלי שאני בטוח שחזרתי לפני כן.

שלום לך.

לך יש הזמנה לבית משפט ולכן אין לך את הנסיבות שרושם השוטר. הנסיבות שעליהם אני מדבר נמצאות בדוח המקורי שנימצא בתביעות. בעזרתו אפשר לפענח ולמצוא כשלים לגבי העבירה שיוחסו לך.

פורסם
שלום לך.

לך יש הזמנה לבית משפט, ולכן אין לך את הנסיבות שרושם השוטר , הנסיבות שעליהם אני מדבר נימצא בדוח המקורי שנימצא בתביעות , וכך אפשר לפענח ולמצוא כשלים לגבי העבירה שיוחסו לך.

מה אני צריך לעשות?

אני מאמין ששוטרי תנועה מיומנים מספיק במילוי דוחות, כך שרוב הסיכויים שלא אמצא איזה סעיף טכני שיבטל את הדו"ח.

ואם אין נסיבות לביטול, אני פשוט צריך לקבל את זה שאני אשם למרות שני בטוח לגמרי שהשוטר טעה?

פורסם

אל תאמין בכלום

לך להוציא את החומר ותעלה לכאן

בדו"ח למשל צריך להיות מצויים התצפיתן כעד , הוא צריך למסור פרטים על מיקומו כיצד ראה אותך עובר את העבירה , תיאור הרכב שלך, ועד ועוד?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
א. פוליגרף לא קביל בבית משפט

נכון לגמרי שפוליגרף לבדו לא קביל - אבל הוא יכול לחזק את הראיות: אם יש לו עד אמין שיעיד שלא נעברה עבירה, ואם הוא יעיד את אותו הדבר, אז אם הוא יצא דובר אמת בבדיקת הפוליגרף זה אולי לא יכריע את הכף בפני עצמו, אבל זה יחזק את הקייס שלו בפני השופט.

פורסם
אל תאמין בכלום

לך להוציא את החומר ותעלה לכאן

בדו"ח למשל צריך להיות מצויים התצפיתן כעד , הוא צריך למסור פרטים על מיקומו כיצד ראה אותך עובר את העבירה , תיאור הרכב שלך, ועד ועוד?

איפה אני מוציא את החומר?

אפשר בכל תחנת משטרה?

• תוכן חדש...