Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אז אני יודע מודע ואף משתמש בחומר ייעודי לג'אנט[ meguiars all rims ]

אבל מה קורה שנתקעתי בלי? ואצלי בשביל לקנות זה לנסוע 20 דקות כי אין לי באיזור קרוב, אבל בכל אופן גם בלי קשר, בזמן האחרון מצאתי את עצמי מנקה את הג'אנט עם השמפו שבו אני מנקה את הרכב.

עכשיו, השאלה שלי עד כמה זה באמת משנה? כפפה ושמפו מוריד יופי את הלכלכוך.

והג'אנט שלי כרגע במצב קטסטרופה, האם שימוש לדוגמא בכלים של בית כמו מסיר שומנים, או דברים כאלה לג'אנט באמת פוגעים ועדיף שלא? או שלהפך?

פורסם

מת על שאלות שמתחילות ב"פעם אחרונה ולתמיד", פשוט כי תמיד שאלו את זה קודם.

בכל מקרה,

נתחיל מזה, שבהנחה ואתה שוטף כל שבוע-שבוע וחצי, אתה לא צריך או אמור להשתמש בכל שטיפה מחדש בחומר לניקוי ג'אנטים.

התרסיסים האלו, ולא משנה מאיזה חברה, משמשים אחת לכמה שטיפות. (במקרה שלי, כל שטיפה שלישית, ריסוס של חומר לניקוי הג'אנט, apc + מברשת גסה לניקוי ההגלגל , הגנה על הגלגל עם חומר מתאים. עד השטיפה השלישית, שמפו לרכב כפפה ומברשת).

החומרים הללו נועדו להקל על תהליך הניקוי, ובעיקר לנקות ולהמיס את אבק הבלמים העיקש שנתקע על הג'אנט ולעיתים נאפה עליו (הנקודות השחורות שאפשר לראות לפעמים) ולא יורד בשטיפה רגילה, שכוללת כפפה/מברשת, שמפו לרכב. (במקרה וממש הזנחת את הג'אנט)

דבר שני, במקרה והג'אנט שלך לא מקורי (שהוא סיני טייואני צ'רקסי וכו') , ההגנה שלו זולה מלכתחילה, ובטווח הקצר יחסית, אתה תראה פגיעה בclear coat שעוטף את החישוק. (כמובן כתלות באגרסיביות החומר שבו אתה משתמש)

החומרים פשוט יאכלו את דרכם פנימה.

במקרה ואתה ממש תקוע ולא יכול לנסוע 15 דקות מיהוד לאוטוסטור, אתה יכול להשתמש בסבון כלים, שוב, אחת לכמה שטיפות, בדילול נמוך.

אל תשתמש במסיר שומנים כזה או אחר, נכון שיש פה חבר'ה שטוענים שלג'אנטים שלהם זה מעולה, אבל לך תדע אם הג'אנט שלהם מקורי, או סתם מאיכות טובה, או שסתם המזל האיר להם פנים.

בהצלחה.

ומקווה שאתה לא משתמש באותה הכפפה גם לרכב וגם לחישוקים.

"יאללה בירי".

פורסם

מנסיוני האישי, השתמשתי בעבר במסירי שומנים למיניהם וחומרי ניקוי מאולתרים אחרים. אל תעשה את זה!.

זאת אחת הסיבות שהחלטתי לצבוע בסוף את הג'אנטים. החומרים האלו פוגעים בשכבת הלקה של הג'אנט, וזה ודאי.

גם אני חשבתי בהתחלה, שהנה, חסכתי, מצאתי פתרון שמנקה את כל הלכלוך. אבל טעיתי.

רק לאחר חצי שנה של שימוש הבחנתי שמשהו בג'אנט שלי מוזר. הוא איבד את הברק שלו לגמרי.

אין מניע להשתמש בסבון שאיתו אתה שוטף את הרכב, זה תקין לחלוטין. וכמו שנאמר כאן כבר,

החומר הייעודי של מגוואירס, וכמעט כל חומר אגרסיבי אחר שמוריד אבק בלמים, לא מיועד לשימוש בכל שטיפה.

אלא פעם בתקופה, שההיווצרות היא גדולה ואתה מתקשה להוריד את הלכלוך עם השמפו לרכב.

יש אומרים שאם תמרח אוטם צבע (יש כאלה במיוחד לג'אנטים) על הג'אנט, השטיפה עם הסבון לרכב תהיה קלה יותר, ופחות לכלוך ידבק.

לא ניסיתי.

פורסם

הבנתי, דבר ראשון אני הייתי משתמש במוצר הזה בכל שטיפה[אחת לשבוע] כי הג'אנט שלי היה צובר לכלוך פשוט ברמה מוגזמת.

אני אף פעם לא השתמשתי ולא ישתמש גם בחומרים הללו כמו מסיר שומנים, רק רציתי להבין את העניין, אז תודה.

לגבי השמפו אין עם זה בעיה לנקות את הג'אנט, וכמובן מן הסתם בכפפה אחרת שמיועדת לג'אנטים בלבד.

תודה רבה

פורסם

לניקוי הג'אנטים יש להשתמש בחומר איכותי שיועד לתעשיית הרכב .שימוש במסירי שומנים אגרסיבים לתנורים/אמבטיה/חומצות למיניהם יכול להזיק לג'אנט .

פורסם

פעם אחרונה ולתמיד, תשרשר באחד השרשורים הקיימים.

כל פעם מישהו פותח חדש, וחושב שהוא יפסוק אחת ולתמיד. אז תמשיך באחד מהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...