Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמרתי , אם 30 שקל זה ההבדל בשבילך בין עבודה טובה להתפשרות , זכותך.

תתחדש :)

אני רוצה לראות אותך הולך לעשות חלונות שחורים אצל מישהו ב 350 שקל כולל 2 משולשים, ובסיום העבודה אתה לא מוכן לשלם בגלל שיש קמצוץ קטן של נקודות קטנות בחלון.

הוא עשה את העבודה בתוך המוסך, שם אין כל כך שמש ואור כמו בחוץ, הנקודות הקטנות האלה אפילו לא ניראו במשך העבודה.

אתה חושב שה 30 שקל זה מה ששכנע אותי לשלם את הסכום בסוף? הבעיה שאתה עושה מיזה סיפור של ''דפקו אותי'' ''יצאתי פראייר'' וכו..

את מי זה מעניין הקמצוץ נקודות הקטנות האלה, בשביל זה לא עושים סיפור, אז הוריד קצת מהמחיר סבבה, אבל זה לא ששילמתי 600 שקל, שילמתי 320 שקל, חצי ממחיר שאנשים משלמים על חלונות שחורים.

במחיר כזה אני דיי מודע לאן אני נכנס, יש מקומות שלוקחים 150-200 שקל על חלון ואם אתה רוצה גם משולשים תוסיף עוד כסף.

בקיצור אני חיי עם זה, ותודה ששאלת.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמרתי לך לא לשלם. אותי אתה לא צריך לשכנע. אני עשיתי את החלונות שלי ב450 שקלים, ואם היו בועות הייתי מבקש שיחליפו את הציפוי כי שילמתי על עבודה שלמה ונקייה.

גם אם הייתי משלם 29.90 הייתי מבקש שיחליפו. אם לא ה30 שקל אז מה שכנע אותך? אי נעימות? חוסר זמן? אני לא עושה מזה סיפור כאילו שדפקו אותך, רק אומר שחבל שלא ביקשת שיחליפו, היו מחליפים לך במקום, נראה לי דווקא שאתה זה שבא להגיד שהצלחת להוריד אותו במחיר בגלל טעות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כל שרשור שאתה פותח הופך להיות ויכוח על כ"ס או בועות, תכלס 320 ל 4 חלונות זה מחיר זול , אם יצא קצת פגמים ולא מפריע לך אישית אז הכל טוב.

פורסם

אז נעצור כאן ונסכם, שילמתי מחיר זול יחסית על עבודה טובה אך לא מושלמת, שכללה בסוף גם שני משולשים שלא היו כוללים בעסקה , הסכמתי לשלם על כך 320, במקום 350 ש''ח ולעזוב את המקום, אגב אחריות שנתיים, אם פתאום החומר התקלף או התעוות.

פורסם

אחרי השחרת החלונות בצדדים, החלון האחורי באוטו נשאר ללא השחרה, אז גם בגלל שהשחרה מאחורה ממש לא חוקית, + אני צריך את המראה האחורית כי אני משתמש בה הרבה, אז החלטתי לשים וילון גם ניראה טוב וגם לא מסתיר את הראות האחורית, הוא דיי שקוף בהסתכלות מאחור.

jokf.png

o6hi.png

פורסם

גם לי יש אחד כזה , הבעיה איתם היא בלילה במקומות עם תנאי ראות נמוכה

תתחדש

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
100 שקל? בעזה לוקחים יותר חח זה כניראה היה חומר זול וירוד במיוחד אם אתה אומר שאחרי 2 זה דהה

הוא גם נתן לי שנתיים אחריות למרות שאני לא מאמין שאם יקרה משהו הם יעשו לי חדש.

על כפר בשם חוסאן שמעת? אז זה שם! :p

יש שם בחור בשם סמך (בן דוד..)

אחלה עבודה הוא עושה!

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם
על כפר בשם חוסאן שמעת? אז זה שם! :p

יש שם בחור בשם סמך (בן דוד..)

אחלה עבודה הוא עושה!

עוד לא שמעתי כניראה כי זה לא באזור שלי, אבל אני מכיר הרבה שמות של כפרים ומקומות ערבים פה בצפון.

100 שקל שווה לכל כיס :lol:

פורסם

לא יודע לפי דעת גם 350 זה יקר, אני עשיתי השחרה ב-4 חלונות במאזדה 626 שלי (עליה השלום) ב-250 שקל ואני מאמין שיצאתי פראייר, ההשחרה החזיקה למשך שנה וחצי, וכשאני אומר למשך שנה וחצי, זאת אומרת שרק אחרי שנה וחצי נראה קרע ראשון בפילם, עכשיו קראתי את התגובה של הראשון שעשה ב-1200 עם ה-5 שנות אחריות, לפי דעתי אם אף ילד או חבר מתעסק לך אם זה יהיה שמור לתקופה די ארוכה.

פורסם

עם יש פה מישהו מהצפון אז בכפר משהד יש אחד שעושה השחרות 2 חלונות אחורה ומשולשים בסביבות ה250-300 עם אחריות 8 שנים.

כעקרון אפשר לדעת עם החומר איכותי עם הוא מגיע בגליל גדול שאפשר לעשות חלון אחורי בחתיכה אחת.

honda97- השחרת חלון אחורי חוקית ועוד איך!

3. תקנה 27 (ד') אוסרת נהיגה ברכב שבו הוגבלה יכולתו של הנהג לראות את הדרך והתנועה בה מן השמשה הקדמית, או מהשמשה האחורית, או מהשמשות שליד המושבים הקדמיים.

4. תקנה 27 (ה') קובעת כי על אף האמור בתקנה 27 (ד') , הרי שמותר לנהוג ברכב שבו קיימת הגבלת ראות מן השמשה האחורית אם מותקנות ברכב מראות תשקיף (מראות חיצוניות מימין ומשמאל לרכב).

5. שמאחר וקיימות שתי תקנות הנוגעות לנושא,כאשר אחת מתירה הגבלת ראות מן השמשה האחורית והשנייה אוסרת על כך,הוחלט לקבל את הפרשנות המקלה ולא לבצע אכיפה לגבי הדבקת חומר ציפוי על החלון האחורי במידה ויש 2 מראות צד.

פורסם

גם אם זה חוקי מאחורה אני מעדיף לא להשחיר מאחורה, אני משתמש במראה האחורית כבר רגיל להשתמש בה ביציאה מחניות או בנסיעה לאחור ועוד, העדפתי לשים וילון על סמל שגם ניראה טוב וגם משאיר את השקיפות.

אך באמת כמו שמשהו פה כבר רשם, בלילה אם אין ממש תאורה חזקה בחוץ אז הוילון ניראה 80 אחוז שחור ולא שקוף, אבל זה בסדר אם זה רק בלילה אין בעיה.

• תוכן חדש...