Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוניתי לקנין מסיבת חנוכה בבית הספר ואני צריך לקנות ארגז טרופיות לחברה

מגיגול קצר מסתבר שהמוצר מת מזמן והכוונה היא לשם גנרי למיץ בטעם מזעזע באריזת אלומיניום (בסוף גם הקייטנות של השוקו והלחמניה יעלמו)

אז איפה קונים ארגז כזה בחיפה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם לא בחיפה, אבל עושים משלוחים לכל הארץ. יש גם את אלה, אם מדובר בילדים חרדים ++.

מצד שני, אנטיפריז אדום של פז סוגר לך את הפינה הזאת, רק תקפיד לקלף את התווית מהג'ריקן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טרופית של בוסתן יש בהמון מקומות , אני אישית מאיזור המרכז אבל אם יש כאן אז אין סיבה שבחיפה לא יהיה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

פלאפל או כל קיוסק, רק כנראה זה יהיה קצת יקר יותר מאשר אצל הספק.

פורסם

לוקו, אני מתפלא על התגובה שלך, דווקא אתה היית צריך ללמוד מטעויות העבר שלך כשמינו אותך למשימה דומה פה

ואז בתגובה 32 הבנת איך הדברים עובדים ועוד נתתי לך על הראש כמה תגובות לאחר מכן:

איזה פעורים כולכם בקטע של מה מביאים לגן וזה לא משנה מה ביקשו

הטריק של הבורקסים תמיד עובד

אם הייתי רואה את האשכול לפני שעת ה״ש״...

עובדה שכולם הביאו בורקסים

תהיה בטוח שאחד היה צריך להביא לחמניות, השני נקניקיות, אחר מביא פיצה ריבועים, ועוד מישהו פלטת ירקות

כולם מכירים את הטריק, בורקסים!

אני תמיד קונה את הבורקס האהוב עלי, תרד

אף אחד לא נוגע בזה שם ואני חוזר עם כל השלל הביתה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז איפה קונים ארגז כזה בחיפה?

שאלה מוזרה. :roll:

הארגזים האלה קיימים בכל מכולת שכונתית וכמעט בכל סופרמרקט, נסה במרכז המסחרי הקרוב אליך והיווכח.

אריזה של 40 טרופיות (או בוסתן או whatever) עולה בד"כ כעשרים שקלים ומגיעה עם חבילת קשים בפנים.

אגב, למי שממש סקרן מה יש בפנים: http://www.foodsdictionary.co.il/Products/308/%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%AA%D7%9F%20-%20%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%94%20%D7%91%D7%98%D7%A2%D7%9D%20%D7%A1%D7%9E%D7%93%D7%A8%20%D7%A2%D7%A0%D7%91%D7%99%D7%9D

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוזר, לא רשום במרכיבים G12++. כנראה זיוף.

פורסם

שופרסל דיל - ליד תרכיזי הפטל בטעם.

מה שמדהים - למרות שזה משקה שלא רואים (שקית אלומיניום) - מכיל שלל צבעי מאכל.

:turn-l:
פורסם

בר כל זיו - משטחים שלמים של הרעל ממספר מותגים

לא התקמצנתי וקניתי טרופיקש עם פקק (עודף מ70אג ליחידה)

והכי חשוב - ברכתו שהכל - כי אין חשש שהוא מכיל פרי

image.ashx?s=40171&sl=he&im=19623&st=p

• תוכן חדש...