Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הנורות מתאימות לרכב? איזה H אני צריך לבחור? האם הן חוקיות ולא יגמרו לדוחות משטרה ואי צליחת טסט? האם פשוט להרכיב אותם לבד?

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-MTEC-H4-Super-White-Xenon-Look-Gluhbirnen-Halogen-Birnen-Lampen-bulbs-/251081637353?pt=DE_Autoteile&hash=item3a75a1bde9

האם זאת דוגמא טובה מבחינת מקוריות המוצר והמחיר? תודה לעונים.

במידה ואני מעוניין באור לבן וחזק האם כדאי לבחור את PHILIPS X-TREME VISION H7 UPGRADE HEADLIGHT BULBS

או את MTEC SUPER WHITE ?

פורסם

לי מורכב על הרכב MTEC SUPER WHITE, אחלה מנורה, מאירה כמו שצריך.

חוקיות? עצר אותי פעם אחת שוטר וחשב שזה קסנון, עד שהוא קלט שזה לא ושאל אותי מאיפה קונים מנורה כזאת כי הוא התלהב.

לא מאמין שיורידו מהכביש על מנורה כזאת, כי עדיין, זו מנורת הלוגן רגילה בלי מגברים או משהו כזה.

תלוי על איזה שוטר אתה נופל.

פורסם

בין אם חוקי או לא זה תלוי בעיקר בשוטר וכמה בא לו להוריד אותך הצידה בגלל שזה לא נראה לו.

לגבי טסט לי כבר גרמו להכשל בגלל "אור כחול" - מנורות של אוסרם מחוזקות COOL BLUE שבכלל חוקיות ובעלות תקן E לאחר שביררתי מול אנשים במיוחד כאן בפורום, ובטסט שלאחר מכן נגשתי שוב, לא החלפתי את הנורות לבסוף (אפילו קניתי עוד זוג כזה) ועברתי טסט שני, הבוחן שאל אותי אם האור הוא הסטנדרטי כיוון שהוא לבן יותר מאשר צהוב.

בקיצור לפעמים כאב ראש.

Opel Adam S 2017

פורסם

אהלן אחי.

ללא ספק תבחר את הפיליפ ומשתי סיבות, איכות תמורה לכסף וגם אם תרצה מבחינת חוקיות.

אצלי הן מותקנות ברכב ומאירות בצורה מרשימה ביותר-כנס אפילו ליוטיוב ותראה את ההבדלים והעוצמות בין כל הנורות בעולם.

שים לב שאתה יכול אפילו לרכוש אותם בארץ וגם להתמקח על המחיר(באיביי זה לא ייקרה).

בהצלחה.

HEEL-TOE ונפגש בסיבוב :twisted:

פורסם

אותי דווקא מעניין הקשר שבין החלפת נורות לבין פורום שיפורים.

האם החלפת הנורות משפרת את הכוח? את האחיזה? או את מה שביניהם?

פורום קוסמטיקה זה דלת שניה מימין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קראתי קצת (הרבה) על האפשרויות לאישור מנוע 16v ב106 ראלי דור ראשון.

המסקנה שהגעתי אליה היא שעד 2011 היה עם מי לדבר בקשר לזה (דרור הס).

מאז לא ראיתי שום מידע מועיל על הנושא.

MAITHLY

• תוכן חדש...