Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב שלי עבר תאונה שלאחריו נקבע טוטאל לוס ע"י חברת הביטוח והשמאי.

כעת חברת הביטוח מעוניינת לקזז 10% מהמחירון היות וע"פ בדיקתה לפני 15 שנה הרכב עבר תאונה קשה- הוכרז אובדן להלכה, והועלה לכביש (לאחר שחברת הביטוח דאז רכשה אותו,תיקנה והעלתה לכביש)

אשמח לדעת האם מישהו מכיר תופעה זו? האם זה מוכר?

תודה מראש

פורסם

בצע חיפוש לגבי "אובדן להלכה", הדרעק הזה קיים כבר דיי הרבה שנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מוכר בהחלט.

אחד הטפסים שאתה חותם לחברת הביטוח עליהם בעת אבדן מוחלט הוא שאתה מאשר להם לקבל מידע על הרכב שלך מהמאגר של איגוד חברות הביטוח, ומשרד הרישוי.

כמעט כל אירוע תאונתי משמעותי שחברת ביטוח כלשהי המאוגדת באיגוד שלמה על תיקונו - קיים שם.

ואם תשאל אותי להוריד 10% מהמחירון בגין "אבדן להלכה" בעבר - זה ממש בקטנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לרכב הנ"ל ישנו עבר ביטוחי ולכן חלק משוויו כבר שולם.

מכאן חברת הביטוח מבקשת לקזז

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה הפרוצדורה בתור קונה רכב לקבל מידע מהמאגר הנ"ל על תאונות (במיוחד אבדן להלכה) שהיו לרכב בעבר?

בתור קונה זה מידע קריטי שדרוש לצורך:

1. להחליט אם לקנות בכלל

2. ואם כן אז באיזה מחיר

3. ואם לטרוח לבטח במקיף

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איזה אינטרס יש לחברות הביטוח שתקבל מידע כזה?

הוא יכול לגרום לך לא לרכוש ביטוח מקיף, הוא יכול לגרום לפוליסה של המקיף שלך להיות יותר נמוכה, ולהם להפסיד כסף

המידע הזה לא יכול לגרום לך לרכוש ביטוח מקיף, כי נקודת ההנחה שלך היא שרכב שאתה קונה לא היה "אובדן להלכה" בעברו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם אני לא יודע (לא יכול לדעת) ושילמתי על האוטו בהתאם...והאוטו בוטח בסכום מסויים בהתאם - איך חברת הביטוח יכולה להמציא טיעונים סתם כך?

בית משפט יקבל חוסר תום לב כזה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני זוכר שהיה מזמן איזשהו פסק דין שחייב חברה שגבתה פרמיה לפי מחיר של רכב ללא עבר ביטוחי משמעותי, לשלם לבעל הרכב פיצוי על פי קריטריון זה. המידע הרי זמין לחברה גם בעת ביטוח הרכב, ולא יתכן שתיגבה פרמיה לפי רכב "רגיל" (הרי הפרמיה מחושבת על פי הסיכוין ועל פי ערכו של הרכב) והפיצוי ישולם לפי ערכו של רכב לאחר קיזוזים משמעותיים.

שווה לחפש את פס"ד הזה.

פורסם
אם אני לא יודע (לא יכול לדעת) ושילמתי על האוטו בהתאם...והאוטו בוטח בסכום מסויים בהתאם - איך חברת הביטוח יכולה להמציא טיעונים סתם כך?

בית משפט יקבל חוסר תום לב כזה?

בקלות - בשיטה האהובה כל כך על חברות הביטוח - זוהי שיטת "מצליח" כמובן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם הרכב בן יותר מ 15, אני מניח שה10% האלה הם בעצם לא כל כך הרבה כסף, אז אולי לא שווה להכנס למלחמה הזאת.

מתנדב בארגון ידידים

• תוכן חדש...