Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רציתי לדעת אם תופסים אותי שיכור יחרימו לי גם את הרכב או רק שלילה והזמנה לבית משפט ?

לא יעשו לך כלום, רק אם תופסים אותך נוהג בשכרות יחרימו את הרכב (גם אם הוא לא שלך) ישללו לך את הרשיון ואז משפט ואז עוד שלילה לשנתיים ועוד קנס ואז לימודי נהיגה מחדש כולל טסט ותאוריה.

פורסם
לא יעשו לך כלום, רק אם תופסים אותך נוהג בשכרות יחרימו את הרכב (גם אם הוא לא שלך) ישללו לך את הרשיון ואז משפט ואז עוד שלילה לשנתיים ועוד קנס ואז לימודי נהיגה מחדש כולל טסט ותאוריה.

זה לא כל כך מדויק מה שכתב. רשיון הנהיגה בכול מצב נישלל ל-30 יום, לגבי הרכב יש שיקול דעת לקצין משטרה לא להשבית את הרכב. אם הרכב לא של הנהג בעל הרכב מגיע לשימוע, ואם הצליח להוכיח כי עשה הכול על מנת שלא ינהג בשיכרות, אז לא יקחו את הרכב. גם אם לוקחים אפשר תמיד לשחרר את הרכב עם יצוג מתאים ע״י בית משפט.

פורסם

ישראל

הכל בשיקול דעת של הקצין משטרה גם השלילה וגם ההחרמה שום דבר לא אוטומטי.

וניתן לערער על ההחלטה גם על שלית הרשיון וגם על החרמת הרכב . ואז השופט מחליט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ישראל

הכל בשיקול דעת של הקצין משטרה גם השלילה וגם ההחרמה שום דבר לא אוטומטי.

וניתן לערער על ההחלטה גם על שלית הרשיון וגם על החרמת הרכב . ואז השופט מחליט

שלום ישה.

רשיון הנהיגה נעלם לא יעזור כלום, תיבדוק אותי. לגבי הרכב יש שיקול דעת, יש מיקרים, למשל אם הרכב לא של הנהג, שגם אם משביתים זה לא חוקי מכיוון שלא עשו שימוע לבעל הרכב. בסירוב אין שיקול דעת בכלל, גם הרשיון הולך וגם האוטו.

אני מזמין אותך להיתקשר אלי וארחיב יותר .

פורסם
שלום רציתי לדעת אם תופסים אותי שיכור יחרימו לי גם את הרכב או רק שלילה והזמנה לבית משפט ?

לא ציינת בהודעה שלך, מה הכוונה ״תופסים אותך שיכור״? נוהג בשיכרות? או שיכור בבית שלך, במסיבת פורים עם חברים?

שיכור בבית - לא יעשו לך כלום. (אולי עובד סוציאלי אם זה בעיית התמכרות).

שיכור בנהיגה - אסור. ואם תהיה מעורב בתאונה, תהיה בצרות יותר גדולות מדוח או החרמת רכב.

אם אתה שיכור - השאר בבית. אל תנהג!

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא בהכרח.. בעניין הרכב יש גמישות מסויימת.

אמנם ההחלטה אם לפסול את רישיון הנהיגה ל 30 יום ולהוריד את הרכב ל 30 יום

מצויה בידו, בסמכותו ובשיקול דעתו של קצין המשטרה..

אך בפועל בעניין רישיון הנהיגה שיקול דעתו של הקצין הוא צר ומוגבל מאוד ורק לעיתים רחוקות מאוד

מוחזר רישיון הנהיגה לחשוד בביצוע העבירה.

כאשר מדובר על הורדת הרכב שיקול דעתו של קצין המשטרה רחב יותר והדבר תלוי בנסיבות המקרה,

נסיבות אישיות, כמות האלכוהול שנמצאה, עבר וותק תעבורתי וכו'

פורסם

אני יש לי שאלה, נניח שאני שיכור תחת, ונוהג ברכב של חבר כי הוא בדיוק עשה סמים, ונניח שהורדנו אופנוע ככה בצחוקים ולא טרחנו לעצור לבדוק מה קרה לו, יש סיכוי שיתפסו אותי ויחרימו את האוטו כשהוא אצל הפחח בשפרעם לתיקון?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...