Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפקטית עד 90,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי הלכו לתצוגה לראות אותה (פיקנטו) עשו בה נסיעת מבחן והתרשמנו ממנה לטובה.

היא עד כדי כך זוללת דלק?

איך היא בהשוואה לסיריון? יש התקדמות מסוימת?

פורסם
ההורים שלי הלכו לתצוגה לראות אותה (פיקנטו) עשו בה נסיעת מבחן והתרשמנו ממנה לטובה.

היא עד כדי כך זוללת דלק?

שתיהיה בריא, עזוב את זה שהעיצוב של קיה נוראי ( כמובן שזאת דעתי ) אבל אתה יכול לקבל הרבה יותר "אוטו" אם תיקח יד 2 .

לא חסר איביזה, פאביה, פולו ( כולם TSI כמובן ) ורובם מאובזרות עם מערכת מולטימדיה וכל הפינוקים.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

הרכב מיועד לשימוש עבורי ועבור אימי ועד עכשיו הסתדרנו מצוין עם הסיריון (מכונית שלוקחת אותך מנקודה א' לנקודה ב')

אין סיבה שלא נסתדר עם הקיה.

כרגע מעדיפים ללכת על קילומטרז' נמוך ולא להסתבך עם רמאויות/נוכלויות של שוק היד 2.

פורסם

היא עד כדי כך זוללת דלק?

יש התקדמות משמעותית בנושא האבזור, איכות תא הנוסעים וגם ברמת הבטיחות (בסיריון יש בכלל esp?)

אבל מבחינת צריכת דלק וזריזות, אתם חוזרים חצי צעד אחורה.

אני חוזר וכותב - הבחירה שלכם בפיקנטו היא לא הבחירה הכי נכונה שאפשר לעשות. קיה ריו סדאן היא בחירה גרועה עוד יותר במקרה שלכם, אבל זה לא מוסיף נקודות לפיקנטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...