Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה 3 ספיריט שנת 2008 עם 80 ק"מ יד 3 שמורה מאוד מטופלת נראית מדהים אבל לא חסכונית בדלק חשבתי להחליף לפריוס הצורה החדשה אבל זה שדרוג יקר יש לי אופציה להחליף ראש בראש עם מישהו על פריוס דור 2 צורה ישנה שנת 2007 עם 100 ק"מ יד 3 ולהוסיף לו בסביבות ה5 אלף שקל הוא טוען שאין לו צורך ברכב החסכוני הוא מחפש רכב לצעירים הכל מפרטי כמובן מה אתם אומרים כדאי?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מובן מדוע מישהו שמלכתחילה הלך על הכי ירוק והכי חסכוני ומרובע יהפוך עורו ויעבור לצד השני של מתרס הרכב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני הבנתי שזה רכב של אבא שלו והוא של מבוגרים זה בחור צעיר מחפש רכב "פוזה" כמובן שהוא מתחייב בבדיקה שילדה וגיר השאלה היא עם מבחינתי כדאי ללכת על זה אני הולך לנסוע הרבה בקרוב אז אני צריך משהו חסכוני או עדיף לחסוך שנה ולשדרג לצורה החדשה?

פורסם

כמה זמן יש אחריות על הסוללות?

זה עלול להיות עסק יקר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא יודע מה המחירונים וכמה אתה/הוא צריכים להוסיף אחד לשני אבל בגדול...

כן, הייתי מחליף. היא פי 2 יותר חסכונית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שכחתי לציין, תלוי בנסועה השנתית שלך

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני כן הולך לנסוע הרבה בקרוב בגלל מעבר לעיר אחרת לכן זה השיקול שלי. בנוגע לאחריות על הסוללות נגמר בסוף שנה :( הבנתי שלהחליף סוללות זה בסביבות 2000 שקל זה נכון?

פורסם
אני לא יודע מה המחירונים וכמה אתה/הוא צריכים להוסיף אחד לשני אבל בגדול...

כן, הייתי מחליף. היא פי 2 יותר חסכונית.

טוב, אתה החלפת GTI בפריוס, אז אתה לא דוגמא ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני כן הולך לנסוע הרבה בקרוב בגלל מעבר לעיר אחרת לכן זה השיקול שלי. בנוגע לאחריות על הסוללות נגמר בסוף שנה :( הבנתי שלהחליף סוללות זה בסביבות 2000 שקל זה נכון?

למה לא דיזל?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני עובר בימים אלה את אותה התלבטות בדיוק.

גם אני מתרחק בקרוב מהעבודה ואז אחליף בלי שום חרטות/געגועים או סנטימנטים את ה-3 השתיינית שבחתימה.

חשבתי על פריוס, וחשבתי גם על דיזל ידנית (קיה ריאו למשל).

הפריוס תהיה בכ"ז חסכונית יותר. היא תהיה נוחה יותר (אוטומטית) מרווחת ומאובזרת יותר מכל דיזל ידנית.

ככל הנראה תהיה גם אמינה יותר מדיזל צרפתיה/קוריאנית מזדקנת.

חשבתי גם על אינסייט (יהיה לי נחמד לראות שוב את סמל ה-H ולשמוע את הצלצול היחודי של הVTEC על הבוקר), אבל היא תהיה פחות חסכונית מהפיריוס בצורה משמעותית. (אני בונה על נסיעה שחלקה הגדול הוא ככל הנראה הזדחלות בפקקים. הנסועה היא כ-80 ק"מ הלוך-חזור לעבודה, ועוד כ-30-40 ק"מ "הרגילים" ביום בין פרויקטים).

בקיצור- לדעתי החלטה טובה.

יש לזכור לשקלל גם את עלויות האחזקה הגבוהות יותר ברכב היברידי. (אגב המצברים לא עולים 2K ש'. נסה פי שש מזה. ובזה לא מסתיימת אחזקת המערכת).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

האינסייט היא לא רכב טוב, לא לפי הסטנדרטים של הונדה ובכלל.

הפריוס מתעלה עליה בכל קריטריון אפשרי

פורסם

היתרון היחיד של האינסייט (מה"מחקר" הלא מדעי שעשיתי לאחרונה) הוא בכך שבעת תקלה במערכת החשמלית, ניתן להמשיך למוסך עם מנוע הבנזין. בפריוס אתה ממשיך על גרר.

אגב- שקלתי גם את האוריס, אבל סיבוב באזמפלר של קולגה שלי, הבהיר לי שהיא קטנה מידי עבורי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...