Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TSI מול מאזדה 3 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התחלתי לחשוב כמה זמן יקח לי לכתוב על כל השטויות שהופיעו פה בשרשור, אבל במקום זה אני מצטט את חן :-)

שום שטויות, ושום נעליים. הגולף מכונית טובה, אבל גם לה יש חסרונות ולא מדובר במכונית שטובה מה-3 ב"כל פרמטר", אלא מדובר כאן ב-2 מתחרות.

במבחנים בחו"ל ההחלטה בין הגולף ל-3 בדרך כלל נשארת לסוף (ולאחרונה גם הפוקוס החדשה, אבל היא לא קשורה לשרשור הזה...).

כמו כאן למשל:

http://news.drive.com.au/drive/new-car-comparison/the-great-hatch-match-new-mazda3-and-golf-vi-versus-smallcar-rivals-20090511-14t5b.html

וכאן:

http://www.caranddriver.com/comparisons/2010-kia-forte-sx-vs-2010-mazda-3-s-sport-2010-volkswagen-golf-comparison-tests

ההערצה העיוורת הזאת לVAG מיותרת לגמרי. ה-3 מכונית טובה לא פחות, והזלזול ב-3 בארץ בא מזה שמדובר ברכב הכי נמכר והכי מאוס לראות אותו ולא בגלל שמדובר ברכב לא טוב.

לגבי הגיר אני מסכים, אולם יש להמתין ולראות אם ההחלפות לחלקים המשופרים

פתרו את בעיות האמינות, לגבי המנוע שפות"ש שואל לגביו (122 1.4).

אין שום דיווחים על בעיות אמינות חריגות, בניגוד לאחיו כפול המגדשים.

כמו כן ,הנושאים שנפתחים כאן הם לא מדד לשום דבר.

היות ומדובר, בקמצוץ זערורי של בעלי רכבים ביחס לארץ, ובוודאי ביחס לעולם.

לא שולל את דעתך, אבל תחשוב על זה שלא כל אחד שיש לו בעיה ב-VAGית שלו רץ לפורום הזה ומספר לנו. יש אנשים שהולכים, מתקנים ושותקים. למעשה אני מאמין שהרוב המוחלט הוא כזה. המנוע אולי אמין, אבל אני אישית באמת לא הייתי "מסתכן" (בכוונה במרכאות, יש אנשים שירכשו את השילוב הזה ויהנו ממנו להרבה זמן).

השרשורים כאן הם אכן מדד, אך מזערי בהחלט.

בעולם אגב, גם יש לא מעט תלונות על הגירים האלה והמנועים והם חמורים לא פחות. תראה את הוידאו הבא אם יש לך סבלנות:

שוב אני אגיד, לוואג יש מכוניות טובות מאוד. אני די מחבב את הרכבים שלהם לרוב, אבל אי אפשר להתעלם מסיפורי האמינות. במיוחד לאחרונה עם מנועי ה-TSI וגירי ה-DSG. זה עוד לפני שאני מערב את היחס של צ'מפיון ללקוחות שלו והאחריות לשנתיים בלבד.

פורסם
שום שטויות, ושום נעליים. הגולף מכונית טובה, אבל גם לה יש חסרונות ולא מדובר במכונית שטובה מה-3 ב"כל פרמטר", אלא מדובר כאן ב-2 מתחרות.

במבחנים בחו"ל ההחלטה בין הגולף ל-3 בדרך כלל נשארת לסוף (ולאחרונה גם הפוקוס החדשה, אבל היא לא קשורה לשרשור הזה...).

כמו כאן למשל:

http://news.drive.com.au/drive/new-car-comparison/the-great-hatch-match-new-mazda3-and-golf-vi-versus-smallcar-rivals-20090511-14t5b.html

וכאן:

http://www.caranddriver.com/comparisons/2010-kia-forte-sx-vs-2010-mazda-3-s-sport-2010-volkswagen-golf-comparison-tests

ההערצה העיוורת הזאת לVAG מיותרת לגמרי. ה-3 מכונית טובה לא פחות, והזלזול ב-3 בארץ בא מזה שמדובר ברכב הכי נמכר והכי מאוס לראות אותו ולא בגלל שמדובר ברכב לא טוב.

לא שולל את דעתך, אבל תחשוב על זה שלא כל אחד שיש לו בעיה ב-VAGית שלו רץ לפורום הזה ומספר לנו. יש אנשים שהולכים, מתקנים ושותקים. למעשה אני מאמין שהרוב המוחלט הוא כזה. המנוע אולי אמין, אבל אני אישית באמת לא הייתי "מסתכן" (בכוונה במרכאות, יש אנשים שירכשו את השילוב הזה ויהנו ממנו להרבה זמן).

השרשורים כאן הם אכן מדד, אך מזערי בהחלט.

בעולם אגב, גם יש לא מעט תלונות על הגירים האלה והמנועים והם חמורים לא פחות. תראה את הוידאו הבא אם יש לך סבלנות:

שוב אני אגיד, לוואג יש מכוניות טובות מאוד. אני די מחבב את הרכבים שלהם לרוב, אבל אי אפשר להתעלם מסיפורי האמינות. במיוחד לאחרונה עם מנועי ה-TSI וגירי ה-DSG. זה עוד לפני שאני מערב את היחס של צ'מפיון ללקוחות שלו והאחריות לשנתיים בלבד.

:mm_yeah:

בתור מי שלא חובב את המותג מאזדה בארץ (בגלל היבואן), אני חושב שרק בארץ יש כזה זילזול מצד ה"מבינים" במאזדה 3.

מי שקורא מבחנים מחו"ל יודע שהיא דווקא זוכה להערכה רבה מבחינה דינמית והנאה מנהיגה.

וכל אילו שבוחרים פעם אחר פעם לטמון את הראש בחול, ולהמציא כל מיני תרוצים לגבי האמינות של ה DSG+TSI, עדיף שלא

ינסו להטעות שואלים תמימים.

RECALL בכמויות אדירות ביפן וסין + דיווחם בלתי נגמרים על תקלות ועדכוני תוכנה, בפורומים שונים (כולל זה), יכולים להעיד שיש בעיה.

שיחליט כל אחד לעצמו כמה היא גדולה.....

פורסם
באמת שלא הבנתי

"מסכנים" או " "פעם בשנה טיפול וזהו"?

זה היה בציניות. אין להם בעיות עם הרכב. ואם היבואן היה דואג לבדוק את הרכב לפני המסירה אז גם הגרר היה נחסך להם ביום הראשון על הכביש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

את בטח צוחקת עלי, שירלי. שמת לב שה- 3 היא מנוע 2.5 ידני ?

בכל פרמטר (למעט אמינות) היא פחות טובה. יודע מה? לפחות לטעמי האישי. וזה כולל נוחות, זריזות, עיצוב פנים.

לא שמעתי שיש בעיות אמינות עם ה- 122. ואם נפתרו הבעיות עם ה- DSG7, אז גם בעיית האמינות היא נתפסת בלבד. מה שכן - היבואן לא משהו בכלל, ואין לי מושג איך דלק כיבואן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אם מדובר במנוע 2.5 והגיר הידני (אגב, יש כאן 2 מבחנים שונים) המבחן לא מדבר רק על המנוע כמו שאני מניח שאתה יודע.

יש עוד הרבה פרמטרים שקיבלו שם יחס, אתה מוזמן לקרוא עד הסוף. בנוסף אני יכול להביא עוד הרבה דוגמאות כאלה.

כמו כאן (תראה את הציונים) :

http://www.thecarconnection.com/car-compare-results/mazda_mazda3_2010-vs-volkswagen_golf_2010

ואפשר להמשיך עוד ועוד. אם אתה באמת רוצה, אתה מוזמן להעיף מבט בעצמך על מבחנים שנערכים בחו"ל שהמאזדה משתתפת ומנצחת גם לרוב.

לטעמי, וכמו שזה נראה גם לטעם הבוחנים בארה"ב ל-3 יש לא מעט יתרונות והגולף לא טובה "בכל פרמטר". אבל כנראה כשיש לוגו של VW מקדימה זה ישר גורם לאנשים לחשוב שמדובר באיזה פאר גרמני (בזמן שהמציאות שונה לגמרי).

• תוכן חדש...