Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בעניין צביעת שפת המדרכה בכחול לבן. האם יש חוק מסודר בנושא איפה מותר לעירייה לצבוע ואיפה לא או שהעירייה יכולה לצבוע כל מקום שנראה לה כמכרה זהב להתעשרות אפילו באיזורי מגורים שאינם איזורים רווים?

2. תיחום שטח תחנת אוטובוסים יותר מהאורך הקבוע בחוק (12 מטר אם אני לא טועה) מותר או שאינו חוקי? וסתם בכלל אם החוק משאיר פתח למחוקק או לחברה המבצעת? או שהחוק "יבש" כמו שאנחנו אוהבים להתבטאות?

3. חניה על חצי. כלומר שחציו של הרכב על אדום לבן וחציו השני באיזור המותר לחניה מהווה עילה לעבירה? כמו"כ חניה על חצי כחול לבן וחצי על שטח מותר מחייבת תשלום בכרטיס חניה? (דוגמה שיוצא לי להתקל בה הרבה)

פורסם

לגבי 1 כחול לבן מותר לחנות באופן חופשי ללא הגבלה אלא אם מוצב תמרור 439 המפרט מתי מותר מתי אסור ואם צריך לשלם

לגבי 2 לא יודע מהיכן הבאת 12 מטר, לגבי אורך מפרץ החניה או אורך התחנה גם לא במפרץ. לדעתי אתה מערבב בין זה לבין שאסור להחנות 12 מטר אחרי צומת או לפני קו עצירה או 20 מטר לפני תחנת אוטובוס או אחריה.

לגבי 3 צריך להיות חצי קנס, סתם פקח /שוטר מנייאק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. התכונתי אם לעייריה יש רשות להחליט בכל מקום בעיר אם לגבות דמי חניה או שיש כללים בנושא.

2. ברחוב ליד הבית שלי מפרץ החניה צבוע כמעט כל הרחוב באדום צהוב בלי להתחשב בכך שאנשים גרים ברחוב וזקוקים לחנות איפה שהוא את רכבם בעוד המפרץ לא ממש מנוצל ע"י באוטובוסים ובחלקו הקדמי כמעט ואין שימוש. לדעתי זה חוצפה מעורבבת עם טיפשות של האחראי... אגב אין עם מי לדבר. ניסינו.

פורסם
1. בעניין צביעת שפת המדרכה בכחול לבן. האם יש חוק מסודר בנושא איפה מותר לעירייה לצבוע ואיפה לא או שהעירייה יכולה לצבוע כל מקום שנראה לה כמכרה זהב להתעשרות אפילו באיזורי מגורים שאינם איזורים רווים?

אין מגבלה על מיקום. נתון להחלטות משיקולי העיריה.

2. תיחום שטח תחנת אוטובוסים יותר מהאורך הקבוע בחוק (12 מטר אם אני לא טועה) מותר או שאינו חוקי? וסתם בכלל אם החוק משאיר פתח למחוקק או לחברה המבצעת? או שהחוק "יבש" כמו שאנחנו אוהבים להתבטאות?

אין מגבלה לאורך התיחום. נתון להחלטת העיריה. אם אין תיחום - אסורה חנייה 20 מטר לפני ואחרי עמוד/תמרור תחנת אוטובוס (וגם לא מצד שני של הכביש באותו קטע דרך).

3. חניה על חצי. כלומר שחציו של הרכב על אדום לבן וחציו השני באיזור המותר לחניה מהווה עילה לעבירה? כמו"כ חניה על חצי כחול לבן וחצי על שטח מותר מחייבת תשלום בכרטיס חניה? (דוגמה שיוצא לי להתקל בה הרבה)

מחייב תשלום בכרטיס חנייה.

תשובה בתוך הקטע המצוטט, בצבע שונה

פורסם
לגבי 3 צריך להיות חצי קנס, סתם פקח /שוטר מנייאק

תקן אותי אם אני טועה אבל זה נראה שאתה צוחק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא נאכף, אבל עד כמה שידוע לי מבחינה חוקית טהורה מספיק שרכב יהיה באחוז מסוים כלשהו באיזור אסור לחנייה כדי שהחנייה תהיה לא חוקית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין דבר כזה אחוז מסויים בחוק,לפחות לא ידוע לי.

לכן כתבתי מנייאק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחוז מסוים = אפילו סנטימטר לתוך האיזור האסור, לא הכוונה שמ-X% זה לא חוקי ו-X-1% זה כן חוקי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...