Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלחץ דם שלי בעננים, לפחות כמה פעמים בשבוע אני מקבל שיחות לנייד שלי, פעם מחו"ל, פעם ממרכזיה, פעם מספר של הוט ותמיד אותו דוס שמן (שומעים עליו שהוא שמן) שצורח לי באוזן שאתרום עבור ספר תורה שיהיה בקברו של הרב שממש אהב את מר"צ ורק חילק לחבריה הותיקים ברכות ואיחולים.

מיותר לציין שלא ניתן לחייג חזרה למספרים הנ"ל בכדי לאיים אליהם.

אך כעת, הם הגיעו למשרד שלי, אני עובד בתאגיד גדול, עם מרכזיה והנבלות הסרוחות הצליחו להגיע אליי גם לפה!

באמת שנמאס לי, אז אשכרה חיכיתי ושמעתי את כל מה שיש לשמן לומר עד שהוא אמר "לחצו אחד כעת!"

לחצתי

עונה פוסטמה

התחלתי לשאוג ולאיים בתביעה

צליל ניתוק

איך אני מאתר אותם?

רוצה להוציא להם את העיניים - דרך העיניים!

כבר חתמתי...

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הם רוצים שתתרום אז יש כתובת לאן להעביר את הכסף. תתחיל מלהקשיב עד הסוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צריך שיהיה איזה חקיקה נגד השיחות ספאם האלה.

כל פעם אני מקבל שיחה, לפעמים אני באמצע משהו ואז אני צריך להתפנות ולענות לשיחה רק כדי לנתק.

פעם זה מדוסים, פעם זה מנציגי מפלגות שקוראים לך לבוא ולהצביע, פעם זה חנויות חדשות שנפתחו ואפילו חברות שוק אפור שמציעות הלוואות הגיעו אליי :shock:.

אני לא יודע מאיפה הם משיגים את הרשימות האלה, אבל זה מרגיז.

בשנים האחרונות אני גם מקבל שיחות מחברת פלאפון שכל פעם יש להם מבצע חדש למניידים ולאחרונה גם מקופ"ח מכבי שמציעות לי לעזוב את הקופה שלי ולעבור אליהם.

אני לא מתבייש לפרסם את השמות שלהם כי זה נהיה מרגיז :evil:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

להתעצבן? למה?

ברגע שאני עונה לפלפון ומהצד השני יש הקלטה אני מנתק. לא מתעצבן, מנתק.

בינתיים זה עובד לא רע. מאראלה ממפעל הפיס ביקשתי שתשלח לי SMS ואז אני אענה לה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
צריך שיהיה איזה חקיקה נגד השיחות ספאם האלה.

כל פעם אני מקבל שיחה, לפעמים אני באמצע משהו ואז אני צריך להתפנות ולענות לשיחה רק כדי לנתק.

פעם זה מדוסים, פעם זה מנציגי מפלגות שקוראים לך לבוא ולהצביע, פעם זה חנויות חדשות שנפתחו ואפילו חברות שוק אפור שמציעות הלוואות הגיעו אליי :shock:.

אני לא יודע מאיפה הם משיגים את הרשימות האלה, אבל זה מרגיז.

בשנים האחרונות אני גם מקבל שיחות מחברת פלאפון שכל פעם יש להם מבצע חדש למניידים ולאחרונה גם מקופ"ח מכבי שמציעות לי לעזוב את הקופה שלי ולעבור אליהם.

אני לא מתבייש לפרסם את השמות שלהם כי זה נהיה מרגיז :evil:

יש חקיקה נגד זה. זה פרסום ואפילו שהם נחמדים מאוד להציע לך להפסיק להיות ברשימה אסור להם לכלול אותך בה מלכתחילה. אם אתה באמת רוצה לתבוע תגיע למוקדנית. תגיד שאתה מעוניין לשמוע על הגוף שאליו אתה עומד לתרום ועל העומד בראשו. רשום את הפרטים ותבע על שהכניסו אותך לרשימת תפוצה בלי הסכמתך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אליי הם הגיעו עד לפלאפון, בIOS 7 של אייפון יש אופציה לחסימת מספר, בעת חסימה לא תקבל יותר שיחות/הודעות מהמספר הנחסם.

יש כזה גם בגלקסי (ספציפית בחייגן שבא ברומים המקוריים של סמסונג). הבעיה שהם מתקשרים כל פעם ממספר אחר (יש לי כבר איזה 20 מספרים שלהם ברשימה)

מאראלה ממפעל הפיס ביקשתי שתשלח לי SMS ואז אני אענה לה.

משהו אומר לי שאת ה-SMS לא תקבל :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
להתעצבן? למה?

ברגע שאני עונה לפלפון ומהצד השני יש הקלטה אני מנתק. לא מתעצבן, מנתק.

בינתיים זה עובד לא רע. מאראלה ממפעל הפיס ביקשתי שתשלח לי SMS ואז אני אענה לה.

אני אגיד לך למה להתעצבן.

כי שמתקשרים אליך 7 פעמים ביום, וכל פעם זה כרוך בלקום מהכיסא באמצע משהו וללכת לטלפון שבכלל לא נמצא בחדר שלך, לפעמים בכלל בקומה אחרת בבית, ולגלות שאתה מתרוצץ בשביל הקלטות- זה מעצבן.

אתמול קיבלתי 5 שיחות הטרדה שכאלו, השיא עומד על בערך 8 ביום.

הורדתי את כל המספרים שמשויכים אלי ואל משפחתי ב 144, ואני דואג שגם בעת פרסום דברים למכירה באינטרנט וכאלו לא להוסיף את המספר שלי, הבוטים של כל חברות הספאם האלו שולפים מספרים מפורומים בנוסף לכל.

פורסם
באמת שנמאס לי, אז אשכרה חיכיתי ושמעתי את כל מה שיש לשמן לומר עד שהוא אמר "לחצו אחד כעת!"

אני רק שאלה- איך אתה יודע שהוא שמן?:lol::lol::lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אני רק שאלה- איך אתה יודע שהוא שמן?:lol::lol::lol:
וגם לי יש שאלה, איך אתה יודע שהוא דוס?

חוץ מזה הכתיבה שלך מאד מגעיל, מה זה קשור לדת, ומה עם כל הטלפונים של הסקרים, האם זה קשור לחילונים, אסור לקשר מעשה של מישהו ספציפי לקבוצה שלמה.

פורסם

מה נהיה, סאמי?

מה זה משנה מי הקליט את ההודעה עצמה? הפואנטה היא מטרת התרומה. תסכים איתי שמעטים הארגונים החילוניים שיבקשו תרומה ע"מ לקבור את המאן עם ספר תורה?

נראה לי לגיטימי להתעצבן, בעיקר כשאני מניח (ומקווה) שפותח השרשור לא קופץ על חרדים ברחוב בצעקות "לא רוצה לתרום! לא רוצההה!"

עריכה - המרן.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הטלפונים מתחלקים שווה, בין ההרזיות לישיבות ולקברים וכל מיני אנשים שרק רוצים לשכנע אותי שלהם הפתרונות.

אך עם מעט סבלנות והקפדה להכניס כל מספר לרשימת חסומים, ירדתי מ 4-5 טלפונים ביום ל 1-2 בחודש.

המעניין הוא שיש לי כבר מספרים חסומים מצרפת וארגנטינה, עד כמה השיחות משם זולות?

• תוכן חדש...