Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה 2011, 72000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות פורד פיאסטה 2011 כרכב שני. הרכב אמור לשרת את אישתי בעיקר בעיר ולנסוע פחות מ-10000 ק"מ בשנה.

קיבלתי הצעה מאחת החברות הליסינג / השכרה לפיאסטה מליסינג תפעולי עם נהג יחיד וקילומטראז של 72,000 ק"מ. המחיר שהוצע הוא 65,000 ש"ח.

כמובן שאני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה אבל לפני כן אני מתלבט האם 72,000 זה הרבה וחבל על הכסף.

אשמח לקבל חוות דעת.

תודה!

פורסם

תחשוב לבד - רכב בן שנתיים שעשה בכל שנה 36 אלף ק"מ. שחיטה כשרה. הרכב טחון.

אם אתה עושה מדי שנה 20 אלף ק"מ, תוך 5 שנים אתה עם רכב בן 7 שעשה 170 אלף ק"מ. זה המון.

לצורך העניין - כדי שזה ישתלם לך, ההפחתה צריכה להיות 20% מהמחירון במינימום, אולי אפשר לנסות ללחוץ לכיוון 25%.

פורסם

72K זה לא רכב טחון, בטח לא אם יש לו ספר טיפולים מסודר.

סה"כ רכב בן כמעט 3 עם נסועה סבירה לליסינג.

במיוחד עקב העובדה שאתם אינכם נוסעים הרבה, הנסועה למעשה תתישר עם הממוצע תוך שנתיים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מכיוון שאתה מתכוון לנסוע פחות מ 10,000 ק"מ בשנה ובתנאי שהרכב תקין ואתה מקבל

הנחה טובה במחיר הקניה, לדעתי זאת אפשרות טובה.

רכב עם קילומטרג' גבוה הוא לא בהכרח רכב ש"נטחן". ייתכן (ואף סביר) שהרכב נסע אחוז ניכר מנסיעותיו

בכבישים בינעירוניים ומהירים. נסיעות כאלו גורמות לבלאי מועט באופן יחסי לכמות הקילומטרים בנסיעה עירונית.

מכיוון שהנסועה הצפוייה נמוכה מאוד, בעוד כמה שנים הקילומטרג' "יתאזן".

למשל, בעוד 6 שנים הקילומטרג' יהיה כ 130,000 ק"מ, שזה אפילו יחסית נמוך עבור רכב בן 8-9.

בהצלחה.

פורסם
72K זה לא רכב טחון, בטח לא אם יש לו ספר טיפולים מסודר.

סה"כ רכב בן כמעט 3 עם נסועה סבירה לליסינג.

במיוחד עקב העובדה שאתם אינכם נוסעים הרבה, הנסועה למעשה תתישר עם הממוצע תוך שנתיים.

אני לא חושב שזה ק"מ סביר לליסינג. יותר מתאים לרכב השכרה.

זה רכב בן כמעט 3 אם מדובר בינואר 2011. לא כתוב כאן מאיזה חודש הרכב וזה בהחלט משמעותי - אם מדובר ברכב של כמעט 3 שנים או כמעט שנתיים...

אני אישית ראיתי לא מעט רכבים בוגרי ליסינג עם ק"מ דומה אחרי 3 שנים בדיוק.

פורסם

הכל עניין של מחיר. אני אישית עושה עם הרכב שלי בליסינג ממוצע של 45 עד 50 אלף בשנה כש90 אחוז זה בינעירוני. את הקודמת החזרתי עם כ11500 אלף ק"מ במצב מעולה. אם הבדיקה טובה, תיעוד הטיפולים נמצא ויש הנחה טובה אז למה לא?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה על התגובות.

הרכב עלה על הכביש ב-10/2011 ולכן נסע 36000 ק"מ בשנה.

לפי מחירון יצחק לוי ולאחר שקלול ליסינג, חודש עלית הרכב לכביש וקילומטרז, המחיר הוא 66000 ש"ח.

יש לי והיו לי רכבי ליסניג, והמקס' שהגעתי זה 20,000 ק"מ בשנה ולכן 36,000 נראה לי הרבה.

אומנם לך תדע מה יקרה בעתיד, אבל אם נחזיק את הרכב 4 שנים, אני מניח שנעבור את ה-100 אלף ק"מ. האם זו לא בעיה ?

דרך אגב, אנחנו לא לחוצים להחליף ולכן אין בעיה לחפש רכב אחר.

• תוכן חדש...