Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

לצערי עלי להודות שאני לא מבין גדול ברכבים. ברשותי יונדאי אקסנט 2008 והגיע הזמן לטיפול תקופתי.

 

אשמח לקבל המלצות על מוסכים מורשים שמתמחים ביונדאי באיזור ירושלים. מה שהכי חשוב בעיניי זו האמינות, שאדע שלא עובדים עלי ולא תופרים אותי.

 

תודה רבה מראש לכל המשיבים!

  • ספונסר פורום
פורסם

מוסך כללי (לא מורשה יבואן אלא מורשה משרד התחבורה) בירושלים הוא מוסך חיים לוי ברחוב הרכבים. שם יוכלו לעזור לך עם הטיפול השנתי במחיר סביר ובצורה מקצועית.

פורסם
מוסך כללי (לא מורשה יבואן אלא מורשה משרד התחבורה) בירושלים הוא מוסך חיים לוי ברחוב הרכבים. שם יוכלו לעזור לך עם הטיפול השנתי במחיר סביר ובצורה מקצועית.

 

 

חיים לוי הינו מוסך מורשה רנו-ניסאן. לא בטוח שיעזרו לו שם עם יונדאי...

seat leon 1.8 20v

  • ספונסר פורום
פורסם
×
×
  • תוכן חדש...