Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס ST סטיישן .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נגיד וההנחה לחברי הפורום תגיע ל9K (ואני מהמר שלא) אז 190K זה יותר רלוונטי מ199K? מי שהולך להוציא 200K על רכב זה מה שמשנה לו? זה יהפוך את הרכב מלא רלוונטי לכן?

תראה כפי שכבר ציינתי בעבר, לדעתי הרכב הזה במחיר הזה יהיה רלבנטי לקומץ אנשים.

אפילו מתוך חברי הפורום שהביעו התעניינות ברכב, רק המיעוט הקטן ירכוש את הרכב הזה בסופו של דבר.

אז כן, ככל שההנחה תהיה גדולה יותר, כך קמצוף נוסף של אנשים אולי ירכוש את הרכב הזה.

עכשיו בסדר גודל של מחיר כזה, גם הנחה בסדר גודל של 20 אלף ש"ח אפשרית ומקובלת (בסה"כ 10% הנחה מהמחיר) והנחה כזו כבר תמשוך לקוחות נוספים.

(ראה לדוגמא הנחה שיש כעת במועדון חבר לסובארו פורסטר של 18 א' ש"ח + טיפולים בחינם לשלוש שנים. כמו כן הנחות בשילוב עם הטבות טרייד ו/או מימון ללא ריבית והצמדה ו/או ואבזור, שמגיעות יחדיו לסדר גודל כזה ניתנות מעת לעת ע"י יבואנים נוספים. שלא לדבר על אתר מוטו דיל שבו ניתנות הנחות סטנדרטיות בסדר גודל גבוה יותר מהנ"ל, בין 15% ל- 25% הנחה. רק לפני כמה ימים ניתנה הנחה של 49 אלף ש"ח! ליונדאי I40 לפורד מונדאו ניתנת הנחה של כ- 30 א' ש"ח ויש עוד. אמנם מדובר ברכבים 0 ק"מ יד ראשונה, אבל ההנחות כאמור גדולות יותר מההנחה הנ"ל שאני ציינתי לגבי הפוקוס ST).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה כפי שכבר ציינתי בעבר, לדעתי הרכב הזה במחיר הזה יהיה רלבנטי לקומץ אנשים.

אפילו מתוך חברי הפורום שהביעו התעניינות ברכב, רק המיעוט הקטן ירכוש את הרכב הזה בסופו של דבר.

אז כן, ככל שההנחה תהיה גדולה יותר, כך קמצוף נוסף של אנשים אולי ירכוש את הרכב הזה.

עכשיו בסדר גודל של מחיר כזה, גם הנחה בסדר גודל של 20 אלף ש"ח אפשרית ומקובלת (בסה"כ 10% הנחה מהמחיר) והנחה כזו כבר תמשוך לקוחות נוספים.

(ראה לדוגמא הנחה שיש כעת במועדון חבר לסובארו פורסטר של 18 א' ש"ח + טיפולים בחינם לשלוש שנים. כמו כן הנחות בשילוב עם הטבות טרייד ו/או מימון ללא ריבית והצמדה ו/או ואבזור, שמגיעות יחדיו לסדר גודל כזה ניתנות מעת לעת ע"י יבואנים נוספים. שלא לדבר על אתר מוטו דיל שבו ניתנות הנחות סטנדרטיות בסדר גודל גבוה יותר מהנ"ל, בין 15% ל- 25% הנחה. רק לפני כמה ימים ניתנה הנחה של 49 אלף ש"ח! ליונדאי I40 לפורד מונדאו ניתנת הנחה של כ- 30 א' ש"ח ויש עוד. אמנם מדובר ברכבים 0 ק"מ יד ראשונה, אבל ההנחות כאמור גדולות יותר מההנחה הנ"ל שאני ציינתי לגבי הפוקוס ST).

מסכים שלא יהיו הרבה קונים לרכב, הרעיון דרך אגב נחמד במחיר המתאים.

יפה שהעלתם את זה בפורום.

פורסם
אם יגיע עם אבזור ראוי (קסנון, דיבורית מקורית וכו') ובמחיר שפוי יש כאן מנצח.

המחיר בסופו של דבר יכריע כאן.

ולא לגנוב את השטיחים.

פורסם
מסכים שלא יהיו הרבה קונים לרכב, הרעיון דרך אגב נחמד במחיר המתאים.

יפה שהעלתם את זה בפורום.

אני די בטוח שגם באיילון מוטורס מבינים שזה רכב נישה שאמור להימכר בכמויות קטנות מאוד. זה לא מפתיע, גרסאות ספורט קיצוניות מעולם לא נמכרו בישראל במספרים גדולים.

זה גם לא ממש בעייתי לדעתי מבחינת איילון מוטורס, שהוא מראש יבואן שמכוון יותר לנישות שדלק מוטורס לא מצליחים (או לא רוצים) לסגור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל השוק של רכבים ספורטיביים ידניים הוא קטן שלעצמו.

אני לא מאמין שהשוק ייגדל עקב כניסה של פוקוס סטיישן ידנית ST במחיר אטרקטיבי.

מה שכן, במחיר הנכון הרכב הנ"ל ייקח לקוחות שהיו רוכשים רכב אחר מאותה הקבוצה.

בכל מקרה צעד מבורך שאולי יעיר יבואנים אחרים וייתן לנו כצרכנים אפשרויות בחירה מגוונות יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אוטו טוב

+1 :mm_yeah:

אייל הזמנת כבר? איזה צבע? מחיר הוגן לדעתי ועוד תהיה הנחונת...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מישהו שומע ? רואה ? רוצה ?

שלם וקח תוך 24 שעות.

אין פרטים עדיין לגבי הפורד פוקוס EB 1.0 ? מחיר\אבזור\הערכה מתי יגיע וכו'..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שלום איילון

אני מתעניין ב st הרגילה אך ברמת האבזור שציינתם שיש בסטיישן. מה מחירה? ומה מחיר הפיאסטה st?

פורסם
סחתיין נוסף, זאת קומבינה של ST2 עם ST3. מגניב לחלוטין - שפע איבזור :-)

הכל נחמד, אבל מה נסגר עם המסך 4 אינץ' הזה? או שזה מפרט מיושן וזה יגע ככה:

ag_13focusst_dash.JPG

פורסם
זה חללית או או רכב זה פשוט נדיר הסטיישן ST

ערב טוב לכולם.

הרכב הגיע הערב.משהו מטורף ונדיר.רמת גימור ST3 ללא גג נפתח.

האמיץ שיקבל את ההחלטה הנבונה יזכה ברכב ספורטיבי, משפחתי עם

חוית נהיגה חלומית.ממש רקטה.

• תוכן חדש...