Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לייבא מוצר מסוים מסין.

שיטת התשלום שדרכה אני מתכנן לשלם L/C, אשראי דוקומנטרי.

נציג המפעל שמולו אני פועל, אמר לי אודות תנאי התשלום:

Our payment term is 30%TT in advance, balance before shipping.

מה הסיכונים שאני לוקח בשיטת תשלום זו, והאם תנאי התשלום תואמים לדרישות מכתב האשראי?

האם אקבל את העתק הB/L רק לאחר שאשלם את היתרה?

זוהי ההזמנה הראשונה שלי בכמות מסחרית, ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים.

האם מכתב האשראי תורם במשהו בתנאי תשלום אלו?

האם לחתור מול היצרן להטבת תנאי התשלום, או שתנאי אלו מקובלים כיום לייבוא מסין?

תודה רבה!

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אני חושב שהקשר בין השאלה הזו לפורום דיטיילינג לא קיים כלל.

אתה צריך לשאול את השאלה בפורום כלכלי כלשהו...גם אם בחור שמבין בכלכלה יענה לך בפורום הזה, אני עדיין חושב שהשאלה לא שייכת לפה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני בעצמי מייבא דברים מסין וממדינות שונות ותן לי ללמד אותך כמה דברים

קודם כל תבקש מהמוכר לשלוח לך דוגמאות ...

שתראה שהוא אכן מחזיק בסחורה,זה בהחלט מקובל לבקש את זה

אני אישית יצא לי כמה פעמים שאחרי שהמוכר קיבל את הכסף נעלמו עקבותיו עם כמה שהוא היה נראה אמין ועם אתר אינטרנט וכו'

הכי טוב שיכול להיות עבורך זה למצוא ספק שמקבל פייפאל, רוב הספקים הסינים בעיקר מקבלים את השיטת תשלום הזאת ואין שום סיבה שלא תמצא לך ספק שמקבל וברגע שיש פייפאל מבחינתך אתה מוגן ...

גם אם המחיר יהיה שונה בין לשלם עם פייפאל או בין לשלם באמצעות שיטה אחרת, תמיד תבחר להוסיף עוד טיפה בשביל השקט

הנפשי שלך ובשביל הביטחון שהמוצרים באמת יגיעו

כמובן שיש ספקים אמינים שלא מקבלים פייפאל מכיוון שהם לוקחים להם עמלות, אני אישית עובד גם עם אחד כזה אבל למה לך לקחת סיכון מיותר ?

ובמידה ובאמת זה הספק היחיד שנראה לך והוא מתעקש לא לקבל פייפאל תבקש ממנו שישלח לך דוגמאות, מספר טלפון, כתובת

במידה והוא מביא לך טלפון תתקשר תדבר איתו ותראה מה נראה לך.

ותזכור דבר מאוד פשוט, אם המחיר הוא זול מידי כדי להיות אמיתי, זה כנראה לא אמיתי.

פורסם

נעם תודה, הדוגמיות כבר הוזמנו ונמצאות אצלי די מזמן, אני באינטראקציה עם המוכר כבר תקופה די ארוכה, ככה שאני לא כל-כך חושש.

מכיוון שסכום העסקה קרוב ל-3000 דולר, פייפאל לא בא בחשבון, בגלל שהוא לא מבטח מעל 2000$, וגם עקב העמלות הגבוהות, ככה שאשראי דוקומנטרי יוצא יותר זול, משתלם ובטוח.

השאלה שלי היא האם תנאי התשלום שהוא מציב, מאפשרים שימוש במכתב אשראי, ובכלל מידת כדאיות השימוש בא.ד בעסקה זו

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...