Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו משפחה של 4 נפשות ( זוג ושני ילדים ) , מבקשים את הצעותכם לרכישת רכב משפחתי וחסכוני בצריכת הדלק .

אני נוסע כל יום 200 ק"מ שזה כמעט יותר מ 4000 ק"מ בחודש :cry: . רוב הנסיעות שלי הן בין עירוני .

מה הרכב שאתם ממליצים לי לחסוך בדלק ?????

ואם אפשר לכל מי שמציע רכב שיגיד לי על איזו שנת יצור מדובר ומה סוג המנוע .

תודה רבה על העזרה מראש

פורסם

נסה לחפש רנו פלואנס דיזל, הראשונות מתחילות לטפטף לאט לאט למגרשי חברות הליסינג, יכול להיות שהיא תדרוש מתיחה של התקציב.

פורסם

לנסועה שרובה בינעירונית עדיפה דיזל מאשר היברידית.

אכן כדאי לחפש פלואנסים DCI שמתחילים לזלוג אל השוק. שווה לשלם אפילו יותר לרכב שמור ובמצב טוב. אתם הולכים לנסוע הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחזק. דיזל זו האפשרות האופטימלית לנסועה כזאת ועוד בבין עירוני.

אם מונית לשעבר באה בחשבון ולא מפחיד אותך קילומטרז', בתקציב כזה אפשר לקנות מרצדס אמינה, חסכונית ובטיחותית בשנתון מאוד מתקדם, אפילו אני מאמין אפשר לגרד 2009. מרצדס הרבה רמות מעל כל דבר אחר שתוכל לרכוש בתקציב שלך. עד עכשיו מרצדס מונית לשעבר היה הרכב הזול ביותר לאחזקה מאלו שהיו לי.

שאר רכבי דיזל אירופאיים עדיפים עם גיר ידני ובמקרה של רנו דיזל, עדיף לרכוש או חדשה אם אפשרי או לחפש חלופות אחרות. דיזל ועוד אוטומטי מליסינג, הרבה שאלות על רמת אחזקה ושימוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סוזוקי SX4 יעשה את העבודה טוב מאד ובאמינות הכי גבוהה בכביש בין עירוני על 100 קמש הוא צורך בין 1:15-17 תלוי בתנאי הכביש ומזג האוויר

חבר שלי קנה לאשתו את הדגם הקצר בעצתי והיא נהנת כל רגע מהרכב

יש לו מינוס בקורה שליד הנהג היא כפולה אז צריך להתרגל ולנהוג במשנה זהירות ותהנה מרכב חסכוני בעיר ומחוץ נוח ואמין מאד

פורסם

אי אפשר להשוות את הנוחות של הSX4 לפלואנס,המושבים בSX4 לעומת הרנו בכמה רמות פחות,הפלאונס רכב מאוד חסכוני,במבחן שערכו פה ניצח את ה פריוס,אם תמצא בתקציב,אחלה רכישה,רכב חזק וחסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במה בדיוק אתה מתכוון כספו?

הדיזל הרבה יותר חסכונית מהSX4.

אמינות? אני חושב שעברנו את התקופה של רנו זה רכב מאוד לא מאין וכול הזמן מתקלקל.

אז נכון הסוזוקי אמינה,אבל אנשים רוצים יותר,הפלואנס נוחה יותר,חסכונית יותר,חומרים עדיפים על הפלסטיק הקשיח בסוזוקי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה כבר תגובה שניה שלך שאתה מזכיר אקלים חם לבעיות שקשורות לרכבים צרפתים,מה הקשר?

פורסם

נראה לי ששמעון הוא מושתל מטעם משרד התמ״ת היפני.

אילו גוזמאות, כמה נבואות זעם, איףףף.

לאבי הייתה מגאן טורבו דיזל אוטומט 2001, עשתה אצלנו 250 א׳, מנהגה ע״י בתור נהג חדש וסופר מתלהב ומעולם לא בדקו לה שמן מים :)

היא הייתה נהדרת.!, עולם אחר מהמגאן 1.6 אוטומט. הייתה פעם אחת במוסך שלא לצורך טיפול (עד שאמא שלי פוצצה את הקרטר ושרפה את המנוע) עם בעיית אימובילייזר.

לא גיר, לא חשמל, לא בטיח.

עד היום היא המכונית הזכורה ביותר לטובה ע״י בני הבית.

אז אם רנו טורבו דיזל מתאימה לדרישותיך אז יש לך אחלה דרישת, סתם.

היא מכונית משפחתית מרווחת, סופר חסכונית וללא שום פשרות בכח (תנסה לסוע 130 בהיברידית ותאמר לי כמה כיף זה או חסכוני).

גם לא חייבים רנו, סיטרואן c3 פיקאסו טורבו דיזל, מאוד מרווחת ל4, תא מטען שימושי וצריכת דלק מעולה.

לרעתה הוא חוסר ב2 כ״א, ציון לא מבריק במבחני הריסוק (כמו הפלואנס), והחיסרון הגדול: גיר אוטומטי רובוטי, אבל מחוץ להעיר פחות מרגישים את החסרונות.

לכתוב

גם לסקודה יש מה להציע אבל נגמר לי הכוח

פורסם

עומר, גם פלואנס מצוידת בגיר רובוטי אבל עם קלאץ' כפול והתפעול שלו נעים למדי.

לעומת זאת הC3 פיקאסו מצוידת בגיר רובוטי חד מצמדי פחות נעים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...