Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רבעיית צמיגי 175/65/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר רכש זה מכבר פיאט גראנדה פונטו 2009.

מתלבט לגבי הרבעייה החדשה שירכוש לרכבו:

ההצעות שקיבלתי עד כה:

טויו CF1\2 (לא ידעו להגיד לי במדויק אם זה ה-1 או ה-2) - 350 ש"ח לצמיג.

יוקוהומה - לא ידעו להגיד לי דגם, אך אני מעריך שמדובר בA דרייב - 350 ש"ח לצמיג.

קונטי-פרימיום קונטקט 2 - 500 ש"ח לצמיג.

מישלין אנרג'י סייבר - 500 ש"ח לצמיג.

כל המחירים טרם מיקוח כלשהו.

יש לציין שהמחיר של הקונטי והמישלין קצת כבד על הבחור, אך אם ישנו הבדל משמעותי לטובתם - הוא יילך על זה.

הבחור לא מתגרזן על הרכב, נסיעה מנהלתית יומיומית.

מה הייתם בוחרים מבחינת עלות אל מול תועלת?

אלי.

פורסם

צמיגים שיש לי נסיון איתם ואני ממליץ עליהם הם:

continental ecocontact 3 (יש לי עכשיו)

goodyear efficientgrip (היו לי ברכב הקודם)

משני הצמיגים האלו אני מאוד מרוצה.

שיבדוק הצעות על הצמיגים הנ"ל אם קיימים במידה שלו.

פורסם

על הגרנדה פונטו שלי צמיגים של יוקוהמה bluearth והם מצוינים. אם ילך על קונטיננטל אקוקונטקט 3 לא יטעה, אבל הם יקרים משמעותית. אם חבר שלך עושה הרבה קילומטרז' אז עדיף קונטיננטל, לפי מה שקראתי ברשת יוקוהמה שורדים פחות קילומטרים בצורה מורגשת. עד 17 אלף לשנה לדעתי שיחסוך וילך על יוקוהמה. יש להם אחיזה מצויינת יחסית לסוג הצמיג (חסכוני).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ואני לא הייתי הולך על המישלין אנרג'י, משום שלמרות שהפרסומים שלהם היו שהמרחק בלימה שלהם קצר מכל המתחרים, אני בטוח שהמרחק בלימה של הקונטיננטל קצר משלהם, והקונטיננטל טוב יותר. הם טובים יותר רק בקילומטראז' גבוהה יותר.

• תוכן חדש...