Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

android tv - יותר מידי אפשרויות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה802 זה דגם ישן יחסית,יצאו דגמים חדשים יותר מאז.

אני יודע, אבל קניתי את המכשיר בשביל ההורים שלי שישתמשו בו פעם בשבוע במקרה הטוב ובמחיר מצחיק

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הכוונה היא לעבודה ״שוטפת״ עם שלט, בדיוק כמו השלט שיש לסטרימר פופקורן שיש לנו בבית או לhtpc

השלט של הסטרימר הוא שלט פשוט ושל הhtpc הוא בעל כדור שבעצם משמש כעכבר (ג׳יירו זה נקרא?)

חשבתי לקנות כזה לחדר, ולא נראה לי פרקטי לשכב במיטה ולעבוד עם עכבר

הבנתי למה הכוונה, אך עדיין, הדיוק בעכבר שבקושי מזיזים את כף היד, והצבעה מדוייקת על הפריט, זריזה הרבה יותר.

מאשר סיבוב כדור ולקוות שתפגע במטרה ( מן הסתם משתפרים עם הזמן )

פורסם

אני עדיין מבולבל, מאיפה אתם מקבלים את השידורי טלויזיה לדבר הזה? איך זה יכול להחליף יס?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מגוון אפליקציות ואתרים ובצפייה ישירה.

אפשר לקבל דוגמאות?

יש ערוצים ישראליים קבועים, או כל פעם צריך לחפש קישורים חדשים?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
לגבי המכשיר המוביל ברשת נכון להיום, זה אכן ה MINIX NEO X7 ואני אישית פתחתי שרשור לא מזמן, הזמנתי אחד שכזה. ( התמונות מצורפות )

...

מי שמעוניין באותם היכולות, ללא קורא כרטיסים, חיבורי USB מלאים וכו', או בתצורת קופסא, לחברה יש מכשיר עם אותה החומרה בדיוק ! רק בתצורת הדונגל ועולה בדיוק חצי ( 75$ ) שזה מחיר מעולה. ( אבל 1 גי'גה זיכרון ראם במקום 2 )

http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEOG4.html

תיקון - ה-Neo G4 הוא לא אותה חומרה בכלל. מדובר בשבב RK3066 שהוא Dual Core לעומת ה-X7 שהוא Quad Core, וזו הסיבה שה-G4 גם זול בחצי מחיר.

לי באופן אישי יש את המכשיר Imito MX 2 שהוא בעל אותו צ'יפ כמו G4, ואני מרוצה עד השמיים. מריץ סרטים גם דרך ה-WIFI ובכלל אין בעיה. עלה לי 200 ש"ח לפני חצי שנה.

• תוכן חדש...