Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעל מקצוע למרצדס SL300 בציר 91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים קנינו מרצדס sl300 מבציר 91, דגם אמריקאי למטרות שיפוץ

מבחינה מכנית הרכב בסדר ונוסע טוב :)

מההתחלה נתקלנו בבעיות שקשורות לאלקטרונירה הסבוכה של הרכב (מנגנון פתיחת הגג והקשת לא עובדים) ועוד שטויות קטנות

הבאנו מארה"ב גג חדש כולל מחשבים מגנונים ומה לא וכעת אנחנו זקוקים לבעל מקצוע שמבין בעניין ויכול לגרום לכל העסק לתפקד, אנחנו מתרשמים שהמקום שכעת מתעסק עם הרכב לא ממש מצליח...

יש למישהו המלצות?

תודה!

שי

פורסם

יש לך רכב מאוד מיוחד ומורכב. אתה זקוק למוסך מיוחד שיודע לטפל ברכבים כאלה ויש לו את הכלים והסובלנות וכמובן גם יכולת להשיג חלקי חילוף (בארץ זה לא טריויאלי).

אני ממליץ על מוסך שאני מטפל בו, כאן כתבתי ביקורת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3721748#post3721748

מוסך נמצא בצפון, אבל אני חושב שכדאי להגיע גם ממרכז ורחוק יותר (במיוחד עם רכב מיוחד כמו שלך).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוני -מוסך הסמל הוא הכתובת בשבילך

יש לו sl כמו שלך והוא מטפל רק ברכבי מרצדס

פשוט מומחה למרצדס

הוא נמצא באזור התעשייה בראשון לציון

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

• תוכן חדש...