Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 VTR 1.6 שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן C4 vtr

ראיתי את הרכב אצל השכן שלי שמוכר ונדלקתי עליו...

אשמח לקבת קצת חוות דעת:

איך הרכב בכללי

איך צריכת הדלק שלו

האמינות שלו

ומחיר של 25K שווה?

תודה!

פורסם

זוהי C4 לכל דבר, רק עם 2 דלתות פחות ומתלים מעט קשיחים יותר. רכב מאוד יפה ומושך. אמינות טובה אם מטופלת כראוי. אם מדובר בתיבה האוטומטית, הצריכה תהיה 11-12 ק"מ לליטר בממוצע.

פורסם

כמה אומר המחירון שלה?

קח בחשבון,זה רכב שלא קל לטפל בו.

עלויות אחזקה יקרות מאוד,

קח את הרכב למוסך גבע(תושיה 24 ת"א),

מוסך שמומחה לרכבים האלו.

שיתן לך סקירה כללית על מצב הרכב,ומה העלויות של יישור הקו אחרי הקניה.

ככה תוכל לקבל פרספקטיבה טובה יותר לגבי העסקה.

בהצלחה.

פורסם

עלויות אחזקה יקרות? ביחס למה אתה משווה?

לחבר הייתה אחת ועלות האחזקה שלה דומה (אם לא זהה) לC4 רגילה.

לא יכול להגיד דבר לגבי האמינות כי לי אישית לא הייתה אחת אבל לא זכור לי שהוא נכנס למוסך מעבר לטיפולים שוטפים.

פורסם
כמה אומר המחירון שלה?

קח בחשבון,זה רכב שלא קל לטפל בו.

עלויות אחזקה יקרות מאוד,

קח את הרכב למוסך גבע(תושיה 24 ת"א),

מוסך שמומחה לרכבים האלו.

שיתן לך סקירה כללית על מצב הרכב,ומה העלויות של יישור הקו אחרי הקניה.

ככה תוכל לקבל פרספקטיבה טובה יותר לגבי העסקה.

בהצלחה.

מה מסבך את הטיפול והחזקה? הטורבו שאיננו? המנוע החדשני שאיננו? הגיר האוטומטי האיום והנורא, שאיננו? אולי המתלים ההידרופנאומטיים שגם הם אינם?

פורסם
אתה מתכוון לאחזקה ולא החזקה,

כבעלים של צרפתית לשעבר,אוכל לומר לך דבר מאוד פשוט.

הרכבים האלו לא אמינים,החלפים שלהם יקרים מאוד וסוג הטיפול מאוד מורכב.

תוכל לשאול כל בעל מוסך שיגיד לך את מה שאני אומר לך.

מוזר. בכל הידיעות שפרסמת אתה משתלח בתוצרת צרפת ושולח את כולם לקנות משהו יפני.

לי יש C4 שהוצאתי עליה בערך 1,000 שקלים בכל טיפול 30,000. זה הרבה-הרבה פחות ממה שהוציאו שני בעלי ניסן אלמרה שאני מכיר, ואתה כל כך אוהב לדחוף אותה בהמלצות לאנשים שמחפשים רכב. גם המלצת למישהו לקנות קרניבל בתור הרכב האמין בעולם, בעוד חבר טוב שלי העמיד את הקרניבל שלו על בלוקים כי הלך לו המנוע ודורשים עבור מנוע חדש 20 אלף.

אתה גם מודה שאתה עובר על 30 בדיקות לפני קניה ביום, ושאתה מוכר מכוניות. אולי תגלה לנו מי אתה, מיץ פטל? ואיזו צרפתיה שברה לך את הלב וגרמה לך לכתוב ככה?

פורסם
אתה מתכוון לאחזקה ולא החזקה,

כבעלים של צרפתית לשעבר,אוכל לומר לך דבר מאוד פשוט.

הרכבים האלו לא אמינים,החלפים שלהם יקרים מאוד וסוג הטיפול מאוד מורכב.

תוכל לשאול כל בעל מוסך שיגיד לך את מה שאני אומר לך.

כבעלים נוכחי של צרפתיה, ממש לא מדויק מה שכתבת. אין בעיות אמינות, האחזקה לא יותר יקרה משל יפניות והטיפולים לא מורכבים. אתה מדבר במושגים של שנות ה-80'. וספציפית לגבי ה-C4, מאוד מומלצת.

פורסם

C4 התגלה כרכב אמין, אפילו אמין מאוד , לא ידוע על בעיות מיוחדות ברכב , ואפילו הגיר האוטומטי משום מה אמין יותר ברכב הנ"ל ולא מדווח על בעיות בגיר ברכבים הללו.

מנסיון עבר עם צרפתיוטת ובמיוחד עם פיקאסו מודל 2004 , הרכבים מתוצרת צרפת אמינים הרבה יותר מדברי ההבל אשר נרשמים בפורומים מאנשים שמעולם לא היתה להם צרפתית בבית.

בקיצור הרכב מומלץ במיוחד אם יש היסטורית טיפולים מוכחת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...