Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 xline 1.4 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר שני ידיים פרטיות - הנהג האחרון הוא בן 30 ומשהו נשוי

עשתה 174,000 ק"מ

שנת 2004

על פי מחירון יד 2 הוא שווה 22000

בעל הרכב רוצה 20,000 אבל הוא אומר שהוא גמיש במחיר כי הוא רוצה להיפטר ממנה כבר(אני רואה אותה מפורסמת כבר המון זמן)

מטרות הרכב : נסיעות אישיות קצרות.

דבר ראשון, אתם ממליצים על הרכב באופן כללי ? היתה לי פעם פיג'ו 205 ומאוד נהנתי ממנה.

דבר שני, מה כדאי לי לבדוק ברכב לפני שאני לוקח אותו לבדיקה ?

תודה.

פורסם

המחיר נשמע לי גבוה מאוד(20000). מה המחירון של לוי יצחק אומר? אני חושב שזאת צריכה להיות נקודת הפתיחה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

היי, המחיר לא כל כך רלוונטי מכיוון שהוא אמר שהוא גמיש, ובלי קשר אחרי שאראה את האוטו וודאי שאוריד את המחיר

ואנווט לכמה אלפים מתחת למחיר מחירון של יצחק לוי (הוא הראה סימנים של מיואש מלנסות למכור את הרכב ואמר בפירוש שהוא רוצה להיפטר ממנו כבר - הוא גם בחור מבוגר ועמיד וכמה אלפים פחות לא יפגעו בו).

אני מאמין שאוכל להוריד אותו לבערך 16,500 .

השאלה היא יותר האם יש לרכב הזה מהמודל הזה ומהשנה הזאת - מחלות ידועות ? בלאי גבוה ? צריכת דלק ? וכו וכו...

פורסם

הבלאי הוא בהתאם לאיך שטיפלו ונהגו ברכב. בגדול זה רכב די פשוט עם מכולים אמינים. אין מחלות מובהקות , אבל כן לשים דגש בבדיקה על: מערכת הקירור ,מזגן,מתלים(בולמים משולשים). חופש בידית הגיר .

צריכת דלק די טובה אבל לא מצוינת. כ12 קמ לליטר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

היי, משום מה אני שומע הרבה משפטים כמו

"תתרחק מרכב צרפתי !! "

"פיג'ו 206 זה רכב מוסכים - כל היום על הרמפה"

אני תוהה לעצמי מה עדיף - פיג'ו 206 שנת 2004 או רכב יפני שהוא שנתון נמוך יותר - 99 או 2000...שאגב כנראה עדיין יעלה לי יותר כסף.

פורסם

מפנה אותך, שוב, לפה.

בשורה התחתונה:

ה-206 הידנית מהווה עסקת חבילה אטרקטיבית בסגמנט שלה, של הרבה אוטו והרבה כיף, עם אחזקה חסכונית ומחיר נמוך.

את הדיעות הקדומות תשאיר לבעלי הדיעות הקדומות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בהתבטות שלך, בין 206 ידנית משנת 2004 לאיזו יפנית מ 99 או 2000 - הייתי בוחר ללא היסוס ב 206.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...