Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם 100K ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל מכר, הכוונה לא להוציא את את הכסף על פינוקים ולא לכיסוי חובות, הלוואות ומשכנתאות, אלא בתור השקעה.

מה אתם הייתם עושים?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אג"ח-הסיכון שואף ל0 אבל הרווח לא גדול.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מוסיף עוד 100-150 אלף ונכנס כזכיין של קופיפיקס.

הדבר הזה זה שוס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לאור סביבת הריבית הנמוכה, אין השקעה בסיכון נמוך שתיתן תשואה נאותה [גם אם יש ויכוח מהי נאותה]

אז אם בכ"ז יש הלוואות לסגור זה רעיון טוב.

קרן כספית תיתן מעט אך יותר מפיקדון והיא נקודת המתנה, מעין ישיבה על הגדר. כיום זהו פתרון למי שחושש מהפסד הקרן.

באם חלק מן הסכום אינו נדרש למספר שנים, ניתן לשקול השקעות שאולי יניבו תשואה גבוה יותר אך בסיכון גבוה יותר [כולל פגיעה בקרן ההשקעה]. בהקשר הזה אין להסתמך רק על תשואות עבר של קרנות או תעודות סל. מה שהיה אינו בהכרח מה שיהיה.

הערה: אגרות חוב נחשבו בעבר כאפיק סולידי, לא כיום.

יש תעודות סל וקרנות של אגח ויש של מניות. יש גם תעודות סל המשלבות: הרבה אג"ח ומעט מניות. אני אישית לא מאמין בשילוב הזה. אילו אני רוכש תעודות סל על אגח או מניות, אז בנפרד.

הערה והבהרה: איני מבין או מתיימר להבין בנושא ודבריי הם בגדר דעה בלבד, אולי היא תשתנה עוד שתי דקות. אני רק מדבר, לא מייעץ ומי שמושפע מדבריי לוקח סיכון ולוקח זאת על אחריותו בלבד.

לצורך השקעה יש צורך בייעוץ מקצועי ובכל אופן האחריות היא על המשקיע.

עריכה: ראיתי כעת מה שכתב אפל, הוא טועה.

אקסודוס, מניח שכתבת בהומור. בכל אופן- השקעת סכום גדול בתחום בו כמעט אין חסמים וכל אחד יכול לחקות אותך? אהמממ...

פורסם

חישוב פשוט,

ההלוואה שאתה מחזיר היא לכל הפחות 2-3% (פריים פלוס או מינוס חצי ברוב המקומות, ועד פריים פלוס 5 אם קרעו אותך)

לרוב פשוט יותר שווה לשלם את ההלוואה - ואת הכסף שהלך בכל חודש להלוואה לתעל לחיסכון חדש. בתום נגיד שנה - אתה תראה שהסכום שהצטבר לך גבוה מהסכום שהיה לך אם היית משקיע את הכסף באג"ח לדוגמא. (או בחישוב הפוך - אם היית משקיע את הכסף, היית "זורק" את הרווחים על הריבית של ההלוואה ואפילו מוסיף)

אם לא קיימת הלוואה - אז זו מחשבה של עד כמה הסכום הזה חשוב לך - אם הוא לא סכום שחשוב לך (לא סכום שתצטרך בזמן הקרוב או אפילו בעתיד הרחוק, סכום שבמידה ויהיה סגור ולא תוכל לגעת בו - לא ישנה דבר) אזי אפשר לגשת לבתי השקעות וכו' ולהשקיע בסיכון נמוך יחסית ולקבל תשואה יפה (6-7 אחוז זו תשואה יפה מאוד למישהו שאינו מתעסק בדבר)

פורסם

שניר, אין שישה שבעה אחוזים ב"סיכון נמוך". אם יש פטנט בעניין אשמח לשמוע, תמיד לומדים משהו חדש.

בתי השקעות לא נוהגים לקבל סכום כזה ואם כן, ישקיעו בקרנות נאמנות.

ארילו כתב כמדומני על אפשרויות נוספות- גם שם אין קסמים.

מי שמבטיח קסמים - קוסם או נוכל.

פורסם

מחזק את דבריו של פנדוב ,

בתי השקעות נחשבים וטובים לדוגמא כמו אלטשולר שחם דורשים סכום של 300,000 שקל רק כדי להיכנס לקרן נאמנות(הכי בסיסי אצלם),

בסיכון של 10% מניות התשואה תהיה סביב ה6% למרות שזה מאוד משתנה ודינאמי משנה לשנה, אין דבר כזה 6%

סולידי , אם תלך לבנק עם סכום כזה הכי גבוה שתקבל זה יהיה 1.5% (לא צמוד למדד!) וגם זה בספק לאחר כל הורדות הריבית בזמן האחרון.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אם אתה לא מומחה בשוק ההון

מומלץ כמו שאמר פנדוב , לחלק למספר אפיקים בהתאם לטווח ולרמת הסיכון הרצויה

כל אפיק להשקיע בתעודת סל מתאימה (בד"כ העמלות שם נמוכות יותר מקרן נאמנות דומה )

אפשר ללמוד באתר הבא :

http://www.inbest.co.il/

יש להם גם המלצות לתיקים אופייניים

ואל תשכח דבר הכי חשוב,

כאשר אתה בא לקנות ניירות ערך בבנק, בשום מקרה אל תשלם את העמלות המופרזות שהבנק דורש

קודם כל תתמקח , ואם יש לך כוח תנסה לשאול בבנק אחר כמה תוכל לקבל על תיק בגודל כזה

כמעט אף אחד לא משלם את התעריף המוצהר , ההנחות על קניה ומכירה יכולות להגיע גם ל 80% הנחה ממחיר התעריף

ודמי משמרת גם כמעט 100% הנחה (כמובן כאשר מתחילים לדבר עם הבנק על סכומים ב 7 ספרות ויותר )

ואני ממליץ לשבת וללמוד את הנושא קצת, תוכל להרוויח לא מעט כסף בהבדלים.

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שאני אבין פרנקוס, חסרים לך 25,000 ש"ח כדי שתוכל לעשות מהם 300,000 ?

אני בטוח שכולם פה מחכים לשמוע...

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אני הייתי לוקח רבע מזה ומשקיע אותו בפיתוח העסק שלי, והנה, תשואה של 1200%.

עם כל מעללי פרנקוס אני די סקפטי.

אבל תשמע, אם אתה רציני אני מוכן להפקיד לך 100 שקל (בתקווה ועוד שנה הם אכן יהפכו ל-1300).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפני שקופצים עלי כולם, פשוט למדתי שיש עסקים שהם יותר כדאיים ופחות כדאיים.

מבחינתי העובדה שאני עצמאי אומרת שאני תלוי רק בעצמי, אז אלמנט חוסר הוודאות מצטמצם במידה רבה.

זה, כי אי אפשר לסמוך על אף אחד שיעשה יותר טוב את העבודה שלי.

כן, אם היו לי עכשיו 25000 שלי, הייתי יכול לייצר איתם הרבה יותר כסף.

לא הייתי מעז להשקיע כסף של מישהו אחר אלא רק שלי אבל להפוך עסק של תרגומים מעסק רווחי לעסק מאוד רווחי זה עניין של כמה אלפים.

יש לי כבר תוכנית עסקית ומודל שבו קבוצה של מתרגמים יכולה לעבוד ביחד ולעשות ביקורת הדדית.

כל מה שצריך זה אנשים שטובים בעבודה הזו (לא משנה איפה הם נמצאים בעולם) ושרוצים לייצר המון כסף.

בחו"ל המחירים יכולים להגיע ל1000% מהמחיר שמשלמים בארץ על אותו פרוייקט.

הבעיה היא בהתחלה, עד שתופסים מומנטום ונהיים מוכרים בשוק.

למזלי אחרי חצי שנה, אני מלחיל לקבל כבר עבודה בלי להשקיע יותר מדי זמן וכסף בשיווק.

• תוכן חדש...