Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מבלבלים אותי למען האמת...עכשיו שהוצלבו גם הצמיגים פתאום אמרו לי לוותר על הפרונט (עשיתי כבר אחד, אתם יודעים).

אבל אני עדיין חושד שמשהו לא תקין כי ההרגשה של אחיזה לא משהו מכיוון הגלגלים האחוריים (גם זה, שעכשיו עברו צמיגים קונטיננטל אקו 3 עוד פעם לאחורה ו5 שאנחנו מדברים עליהם עברו לקדימה- הצלבה, למרות שבדרך כלל שמים את הטובים מאחורה, אבל נהגתי בהם כבר 4000 ק"מ אז נדמה לי שלא כל כך נורא).

אז איך זה קורה גם בשתי הזוגות ? אולי באמת הפרונט לא מי יודע מה?

אגב, לפעמים האוטו משך גם לשמאל, אני יודע שלפעמים משיכה לימין זה טבעי. (לא מדבר על דעות פוליטיות :D)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם קיימת בעיה בכיוון פרונט אני אישית לא רואה איך זה קשור לבעיה של אחיזה בציר אחורי כפי שאתה מתאר אותה.

האם יצא לך לנהוג עם צמיגים חדשים בציר הקדמי, כדי להשוואת איך הרכב מרגיש עם צמיגים חדשים בכול 4 גלגלים כפי שקיים עכשיו?

אם אתה מציין שלפעמים מושך לשמאל אז ככל הנראה זה לא פרונט, כי כאשר יש בעיה בפרונט זה מושך פחות או יותר אבל לאותו צד .מבלי קשר זה אף פעם לא פלס, כל יצרן מגדיר סטיה מותרת שנמדדת במטרים של סטיה לכל קילומטר נסיעה.

כמוכן כמדומני מדובר בצמיג אסימטרי בדוק שהרכיבו נכון (יש סימון איזה צד כלפי חוץ ואיזה צד כלפי פנים). זה משהו בסיסי אבל אם הורכב לא נכון אז תתכן בעיית אחיזה די גדולה.

פורסם

כן, אמרתי לך, החדשים (אקו 5, שמדובר עליהם כאן) עברו לקדימה אחרי 4000 ק"מ בלבד על הרכב, נעשה הצלבה.

ועדיין, בפניות חדות מרגיש משהו לא כל כך אוחז מצד שמאל מאחורה עם הצמיגים קונטיננטל אקו 3, שהם היו לי מאחורה כשהיו לי את היוקוהומה מקדימה והיה אחלה אחיזה מאחורה.

בתכלס, אני מסתמך על לחץ אוויר רק מתחנת דלק, אבל קשה לי להאמין שלחץ אוויר נמוך מעט יגרום "לתקלה" באחיזה בצד שמאל.

פורסם

למה לא תנסה למצוא מישהו שישאיל לך שני צמיגים חדשים יחסית ותשים מאחור ותיראה

איך הרכב מתנהג שיש 2 חדשים קדימה וזוג טוב מאחור.

האם התופעה קיימת או שנעלמה.

קובי

:-)

פורסם

נכון לעכשוי אין ממש משיכה פרט מדי פעם לימין שזה טבעי בכבישים מסויימים.

מה שכן, אני רוצה לבדוק את הפרונט אבל לא עשות כיוון מה שלא עולה כסף נכון? לבדוק אולי את הסרנים והכל לבדוק שהכל בסדר.

פורסם

אני חייב לעדכן ולומר שככל שאני יושב באוטו נמוך יותר ככה אני מרוצה מהצמיגים ומהאחיזה. החלפתי צמיגים החדשים לאחוריים כמו שאמרתי והאוטו כבר נוסע בקו ישר יותר טוב (פחות סטיות). אגב פתאום האחיזה סבבה לגמרי כשאני יושב נמוך.

אני לפעמים מרוצה ולפעמים לא:-D .

לא רוצה לעשות עוול לצמיגים מכיוון שהם טובים מאוד לכן אני מעדכן.

פורסם

מה הכוונה יושב נמוך? (מוריד את המושב\משענת?)

אם כבר אתה נוהג אגרסיבי, תכוון את המושב כמו שצריך, אני אישית ביום יום בנהיגה רגועה יושב נמוך כי ככה נוח לי.

במידה ואני מחליט ליהיות אגרסיבי, אני מקרב את הכסא קצת ומגביה המשענת ואת ההגה, בקיצור יושב כמו שצריך. (אגב גם מחוץ לעיר אני ככה רק, פחות מעייף).

• תוכן חדש...