Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי עובד בחברה גדולה מאוד כבר 4 שנים, היה בתפקיד מנהלה, ולאחר שלא הסתדרו דברים במשרד עם עובד אחר, הוחלט שיועבר לעבודה אחרת שאינה הנהלה - אבי הסכים אך רק במידה ולא ישנו לו את השכר. המנכ"ל מצידו הוציא הוראה להוריד לו את השכר.

ברור לי שמדובר בהרעת תנאים - אבל אנחנו לא כלכך יודעים מה לעשות.

לכן אשמח להמלצה לעורך דין לדיני עבודה שיודע מה הוא עושה ויוכל לעזור לנו

תודה לעונים

פורסם

לא ברור לי למה אתה צריך עו"ד.

הזכות המוקנית לאביך היא להודיע שהוא רואה את הורדת השכר כהודעת פיטורין - לפרוש ולקבל את כל הפיצויים והסעדים המגיעים לו כאילו פוטר ולא התפטר.

לפני שתיקחו עו"ד אביך צריך להחליט מה הוא רוצה להשיג בהליך המשפטי ולפי זה להחליט אם בכלל כדאי.

אם בכל זאת אתם רוצים לקחת עו"ד אני יכול להמליץ על עוד אלון לוריה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צור קשר עם לשכה של הסתדרות העובדים, גם אם הוא אינו מאוגד תחתם הם נותנים הרבה פעמים עזרה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזור?

ד"א - יש לי תחושה שמדובר בסיפור יותר מורכב, יתכן שהמעביד מנסה להראות לו את הדרך החוצה, אבל מנסה להשתמט מתשלום פיצויים. נשמע כאילו אם יתפטר יהיה זכאי לזכויות של מפוטר - אבל עלול להזקק להרב כוח וסבלנות כדי לקבלן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העו"ד ששלחתי לך הוא מתל-אביב, והוא תותח-על.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
איזור המרכז

אנחנו רוצים להקדים תרופה למכה, ולהתייעץ עם עו"ד מה לעשות

אני זקוק לעו"ד שיש לכם ניסיון טוב איתו

מהנסיון שלי בשביל ייעוץ מקבלים את אותן עצות מההסתדרות ובחינם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נראה לי שהבעיה יותר מורכבת ממה שעולה מהפוסט של שניר.

ההסתדרות יהיו מעולים בלעזור לו ל"הכנס" במעסיק. אני כלל לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות.

אם אביו של שניר עובד בתפקיד די בכיר והוא בשנות ה-40 המאוחרות או ה-50 של חייו, ברוב העיסוקים הסיכויים שלו למצוא עבודה אחרת בתנאים דומים (כנראה) אינם מזהירים.

לפיכך - ייתכן שפניה ואיום על המעסיק במצב הנתון יפעלו כמו בומרנג ובסופו של תהליך האב יכול למצוא את עצמו עם קצת יותר כסף בטווח הקצר, והרבה פחות כסף + תקופת אבטלה לא קצרה בטווח הארוך.

לכן חשוב להתייעץ עם עו"ד אובייקטיווי שידע גם ל"הוריד אותו מהעץ" אם צריך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...