Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חייל משוחרר ומתכנן לקנות רכב עד 15,000 שקלים.

אני גר באיזור הקריות והשימושים שלי לרכב יהיו נסיעות מהבית לעבודה ונסיעות לחיפה אל החברה.

ברכב הולכת להיות מותקנת מערכת הכוללת קומפוננטים, מגבר וסאב של 12 אינץ אז אני צריך מקום להכיל את זה ורצוי שישאר טיפה מקום ברכב.

חשוב לי ברכב שלא יהיו תקלות, חסכוני יחסית, אין העדפה לגיר מסויים.

אני רגיל לנסוע על רכבים חזקים וגדולים כך שלא תהיה בעיה עם גודל הרכב ( הרכב של ההורים לנד קרוזר ארוך והייתי נהג בצבא נהגתי על פורדים האמרים אבירים וריאו בעל רישיון מעל 15 טון ככה שמבחינת גודל אין שום בעיה. )

אני מאוד אשמח לייעוץ והכוונה ממכם לגבי הרכב תודה מראש לכל העוזרים

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

חפש הונדה סיויק או פולקסווגן גולף משנתונים 2000+, למרות שקשה למצוא שמורות.

יש לך גם פג'ו 206 אני רואה עכשיו ביד 2 הרבה הזדמנויות. אני גם חייל משוחרר תאמין לי שאתה לא צריך רכב גדול

פורסם

הונדה סיוויק יש 2 בעיות

1) אחזקה יקרה.

2) אין למצוא מכוניות שמורות קרעו להן את הצורה להונדה סיוויק כל אחד שיש לו מושפע ממהיר ועצבני.

לגבי הפז'ו, לא בדיוק הכיוון שלי

זה לא חייב להיות אוטו גדול אמרתי שרק מומלץ שיהיה עוד מקום בבגאג אבל אין בעיה עם רכב קטן כמו פונטו ספייס לדוגמא

מה לגבי פיאסטה או אונו? איך הם?

שוב הדרישות הן חסכוני, אמין אין העדפה לגיר מסוים ואין חשיבות לגודל הרכב אני מסתדר גם עם רכבים יותר גדולים בלי שום בעיה.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

התקציב שלך הוא 15000 למה שתקנה אונו?

אני אישית הייתי מנסה להשיג רכב עם מערכת מותקנת כבר.

כמו שאמרת בעצמך: פונטו ספייס או פונטו,פורד פיאסטה,רנו קליאו B (ידני),תמיד תוכל לנסות למצוא איזה אלמרה או בלנו ידניות עם תא מטען יחסית גדול.

רק שתדע רכבים צרפתיים כמו:205,106,306,405,206. מראים אמינות יחסית טובה במידה וטיפלו בהם כראוי.

פורסם

אני מאמין שאנשים שהתקינו מערכות על רכבם שכאלו היו אנשים שבאו לעשות פוזות עם הרכב וגם קרעו אותו, אבל יכול להיות שאני טועה שפשוט כי הם באמת אהבו את זה ושמרו על הרכב ולא בשביל פוזה, כמוני למשל.

לגבי האמינות של הצרפתיות היה לנו בעבר הרחוק רנו מגאן שעשתה לנו חיים לא כל כך קלים אז קשה לי לבטוח בצרפתיות אבל אם אנשים מהפורום ממליצים אז אני אבדוק גם את האופציה הזו בכיף.

לגבי הפז'ו 206 הדגם האוטומט מומלץ או שרק ידני? ואיזה מנוע מומלץ?

פורסם
אני מאמין שאנשים שהתקינו מערכות על רכבם שכאלו היו אנשים שבאו לעשות פוזות עם הרכב וגם קרעו אותו, אבל יכול להיות שאני טועה שפשוט כי הם באמת אהבו את זה ושמרו על הרכב ולא בשביל פוזה, כמוני למשל.

לגבי האמינות של הצרפתיות היה לנו בעבר הרחוק רנו מגאן שעשתה לנו חיים לא כל כך קלים אז קשה לי לבטוח בצרפתיות אבל אם אנשים מהפורום ממליצים אז אני אבדוק גם את האופציה הזו בכיף.

לגבי הפז'ו 206 הדגם האוטומט מומלץ או שרק ידני? ואיזה מנוע מומלץ?

זה אכן הגיוני לחשוב כך אבל התקנת מערכת ששווה לפחות שליש מהרכב זה לא דבר חכם לפי דעתי.

ולרנו ופיז'ו בשנים האלה יש גיר בשם DPO/AL4 שאם תריץ חיפוש תמצא שהוא לא שיא האמינות,אבל אם הרכב עבר טיפולים סדירים רוב הסיכויים אז הגיר שמיש.לפי הבנתי הגיר הזה קיים ברוב הרכבים משנת 99 ומעלה כלומר 306 מדור1 או שני יכול להיות עם גיר אוטומטי של ZF.

תיקון של גיר כזה יכול להגיע לפעמים להוצאות כבדות, לכן אני מציע שתחפש ידני שהיה גם כן יותר מהנה וחסכוני.

פורסם

בקיצור רק גיר רגיל נכון?

יש עוד המלצות לעוד רכבים שאני אוכל לקחת בחשבון?

פורסם

אני לא יודע לגבי המגאן של ההורים שלך ואיך היא טופלה. מגאן מיושרת קו (בלי לחסוך ובלי "העדפנו לא לתקן") תהיה בחירה אמינה.

לגבי נושא הבגאז'... לא תהיה לך בעיה של מקום למערכת האודיו שלך. אצלי במגאן יש מקום למערכת שלך ולעוד בנאדם בתא המטען.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

גטס יכולה לבוא בחשבון אבל היא ממש זללנית במנוע הזה

לגבי המגאן כל הרכבים שלנו טיפלנו בזמן וכמו שצריך יכול להיות שקנינו אותה ממישהו שלא טיפל בה כמו שצריך אם זה ככה

יש המלצות על עוד רכבים?

• תוכן חדש...