Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני צריך שני פנסים קידמיים עם אנג'ל אייז (שזה להבנתי הטבעת לדים?) ועם נורות קסנון.

הגעתי לחברה הזו:

http://www.umnitza.com/projector90-with-orion-v2-black-clear-housing-pair-p-1167.html

ולאחר שיחות עם הנציג הבנתי שזה הפנס שאני צריך (לBMW E90 2009).

הקיט כולל שני בתי פנס אפטקמרקט והחלקים החשובים הם האנג'ל אייז והקסנון.

האנג'ל אייז זה "Orion V4" עם 120 לדים.

והקסנון זה "FX-R Retrofit 35W with adapters".

האנג'ל אייז עולים עוד 210$ והקסנון עולים עוד 250$ מעבר לעלות בתי הפנס (290$).

משיטוט קצר באיביי וכו' ראיתי קיטים של אנג'ל אייז ושל קסנון במחירים הרבה יותר זולים, קיטים שמתחילים מ20$ ורצים עד 120$ שזה עדיין חצי ממה שמציעים לי כאן.

אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אחד מהמותגים האלו או שבסך הכל מנסים לדחוף לי מוצר מדבקה במחיר של מרצדס, ובמידה והם מוכרים האם הם נחשבים לטובים, אמינים? כמו כן רק ע"מ להבין עד הסוף, נורות קסנון הן אלו שנותנות את האור נמוך\אור גבוה אז בשביל מה יש אנג'ל אייז? האם זה רק ליופי או שהטבעות האלו מספקות תאורה כלשהיא\מיועדות למשהו?

עריכה: האם אני בכלל טועה והקסנון הוא רק לאור דרך או שקסנון זה גם לאור דרך וגם לאור גבוה?.

תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

עד כמה שידוע לי, מוצרי הAE שלהם מבין האיכותיים שיש, שקלתי בעבר להתקין גם אצלי אך העניין ירד מהפרק.

בנוגע לרכב שלך, אני מתעצל לבדוק כרגע, אך הe90 LCI הוא הדגם שלאחר מתיחת הפנים ומגיע עם AE גם בגרסאות פנסי הרפלקטור ולא רק בפרוזקטור

בנוגע לקסנון, אני לא יודע מה יש על הרכב היום, אני לא הייתי נכנס לזה הן בשל בעיית החוקיות והן בשל ההשפעה על נהגים אחרים שיסונוורו על לא עוול בכפם מן התאורה, שהרי מדובר במערכת בקרה בחוג סגור שיודעת לכוון את גובה האלומה בהתאם לזוויות המתלים ברכב

M-TECH E46

פורסם

וואו קודם כל תודה על התגובה המהירה, אתה אכן צודק ולי יש LCI E90 עם רפלקטורים אבל הגוון של האנג'ל אייז צהוב לגמרי ואני לא אוהב אותו, האם יש דרך לשדרג את הAE הקיימים?

לגבי הקסנון, לרכב יש כרגע הלוגן עם רפלקטורים, הפנס אפטרמרקט עומד בתקן האירופאי והאלומה ניתנת לכיוון ככה שאני לא חושב שהוא יסנוור משהו, מעבר לכך יש לך מושג אם בפנס שפרסמתי באים פרוג'קטורים גם באור גבוה או רק באור הרגיל? והאם בכלל נהוג לשים קסנון באור גבוה? כמו כן הםא אתה מכיר את המותג FX-R לקיטים של קסנון? תודה.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מישהו?

• תוכן חדש...