Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פוקוס 2002 ובפיקוד חלונות נהג, חלון אחורי ימני יורד אבל לא עולה. מהדלת עצמה הוא עולה כמו שצריך, הבעייה היא רק להעלות אותו מהכפתורי פיקוד של הנהג.

פירקתי את הפיקוד, ניקיתי את המגעים, ראיתי שבאמת היה שם לכלוך (כנראה מהבעלים הקודמים) אבל הניקוי לא עזר, כנראה שזה עמוק יותר בלוח.

האם לפי התיאור הנ"ל, אפשר להסיק בוודאות שהפיקוד נהג הוא הבעייתי?

במידה וכן, אשמח לדעת היכן אפשר לרכוש כזה חליפי. התקשרתי למחסן חלפים וביקשו ממני 600 ש"ח (FTW?!)

תודה :)

הדגם של יחידת הפיקוד הוא 98ab14a132de

בדיוק כזה: http://bit.ly/1fCpn5e

פורסם

תקשיב, אני לא מומחה כזה גדול ובד"כ רק קורא פסיבי אבל גם לי קרה אותו הדבר.

אומנם הרכב שלי הוא מאזדה 3 ליסינג טיפוסית אבל לדעתי יש לה מכנה משותף עם הפוקוס ואולי הפתרון דומה.

לדעתי לא מדובר בלוח בקרה/מגעים אלא בתכנות של החלונות שיצא מאיפוס.

אני לא זוכר את סדר הפעולות המדוייק אבל זה קשור ללחיצה ארוכה את הכפתור של החלון הסורר מדלת הנהג שהמפתח נמצא בסוויטץ' במצב של ON.

מי שגילה לי את זה היה האיש של חברת הליסינג אז אולי שווה לעבור במוסך.

אגב, יכול להיות שניתוק המצבר יעזור אבל שוב, אני לא מומחה....

פורסם

עדכון:

כשאני מנסה מהפיקוד נהג להרים את החלון אז הוא יורד במקום לעלות, זה לא שהוא לא מגיב, הוא אכן מגיב אבל הפוך. הוא מוריד את החלון בין שאני מנסה לפתוח או מנסה לסגור.

goodone@:

המצבר נותק וחובר לא מזמן, הבעייה לא נפתרה.

אנסה את האיפוס, אבל לפי דעתי הוא מיועד לפיצ'ר שבלחיצה אחת פותח/סוגר עד הסוף וכאן מדובר על הפונקציונאליות הבסיסית..

פורסם

פשוט מאוד.

בפסנתר(פיקוד ראשי) לחץ על החלון כ 10 שניות רצוף מטה עד שתשמע מי טיק כזה של ממסר לאחר מכן לחץ כ 10 שניות מעלה עד שתמע שוב את אותו הממסר (אפילו תרגיש מי קפיצה באצבע).

זהו אמור לעבוד

פורסם

זה לא עניין של "איפוס הגדרות". כנראה משהוא מכני או במגעים בלוח של הפיקוד המרכזי.

כנראה שאחפש כזה חלק מפרוקייה, 600 ש"ח זה קצת הרבה בשביל הרכיב הזה.

אם יש למשהוא עצה נוספת, אשמח לשמוע

• תוכן חדש...