Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסנדה נמכרה

אז הבאתי מחבר טייפון עכשיו אני צריך לברר כמה דברים

קודם מחירים :

1. זוג מחזירי שמן לבולם הקידמי ?

2. מהם המחירים לזוג צמיגים ?

3. כמה עולות רפידות ברקס בערך ?

4. ריפוד מחדש של הכיסא כמה עולה ?

5. זוג מראות מחירים ?

עכשיו העברת בעלות, אם אני לא מוצא את הרישיונות ששלחו לבעל הקטנוע שיקח אותם לעשות טסט ולשלם אגרה איך אני משיג את הטופס הה ?

אחרי כמה זמן שהקטנוע עבר טסט אפשר להעביר בעלות ?

פורסם

איזה חבילה של שאלות, איזי איזי.

1.יש דגמים של בולמי טייפון שלא ניתן לשפץ, כי אלו בולמי גריז של שואה, ויש מודלים שאפשר אבל זה לא מחזיק הרבה, רצוי למצוא פרונט במצב טוב מפירוק, או חדש.

2.מחיר צמיגים מתחיל מ150 ,160 ללא הרכבה.

3.מחיר רפידות מתחיל בערך מ50 ש''ח ללא הרכבה.

4.ריפוד כיסא מתחיל מ100 150 ש''ח תלוי מאיזה חומר.

5.זוג מראות תחליפיות מתחיל מ40 ש''ח לערך.

6. ושבועיים בערך לאחר הטסט אפשרי לעשות העברת בעלות.

7. תבקש מהבעלים הרשום בניירות שיגש למשרד הרישוי הקרוב ויוציא לך ניירות חדשים.

זהו.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

יש רק בעיה אחת אני מקבל את הקטנוע חינם חינם מחבר וזה רשום על שם אבא שלו שאין לו ממש זמן להתעסק בזה אז אין אופציה שאני ילך להוציא את הרישיונות בלעדיו ?

פורסם

אתה יכול לקחת מאבא שלו תעודת זהות וללכת איתה להוציא ניירת, או שאבא שלו יתקשר לרישויפון ויבקש שישלחו לו ת'ניירות, אבל זה יקח זמן עד שהם יגיעו בדואר.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
איזה חבילה של שאלות, איזי איזי.

1.יש דגמים של בולמי טייפון שלא ניתן לשפץ, כי אלו בולמי גריז של שואה, ויש מודלים שאפשר אבל זה לא מחזיק הרבה, רצוי למצוא פרונט במצב טוב מפירוק, או חדש.

2.מחיר צמיגים מתחיל מ150 ,160 ללא הרכבה.

3.מחיר רפידות מתחיל בערך מ50 ש''ח ללא הרכבה.

4.ריפוד כיסא מתחיל מ100 150 ש''ח תלוי מאיזה חומר.

5.זוג מראות תחליפיות מתחיל מ40 ש''ח לערך.

6. ושבועיים בערך לאחר הטסט אפשרי לעשות העברת בעלות.

7. תבקש מהבעלים הרשום בניירות שיגש למשרד הרישוי הקרוב ויוציא לך ניירות חדשים.

זהו.

לפני כמה חודשים היה לי טראקר, הוא עבר טסט נגיד ביום שלישי והעברתי בעלות ביום חמישי.

(אני לא זוכר איזה יום זה היה בדיוק אבל הפרש של יומיים)

בטוח שזה שבועיים ?

פורסם

אם לא שילמו את הניירת 3 חודשים לאחר שנגמר הטסט התהליך הזה במחשב משרד הרישוי קצת מוזר אבל לרוב זה ככה, אצלך לא עמד הקטנוע זמן מה.

פורסם

אז רגע אם נגיד מחר אני הולך לשלם את האגרה של הטסט אבל עוד לא עושה לו טסט אז שבועיים מהתאריך שבו שילמתי את האגרה ?

ורגע אם אין טסט כבר חצי שנה צריך להוציא רישיונות חדשים שהאגרה בה שונה ?

פורסם
אז רגע אם נגיד מחר אני הולך לשלם את האגרה של הטסט אבל עוד לא עושה לו טסט אז שבועיים מהתאריך שבו שילמתי את האגרה ?

ורגע אם אין טסט כבר חצי שנה צריך להוציא רישיונות חדשים שהאגרה בה שונה ?

ורגע, ורגע, ואם נגיד?!?

עברית!!!

בכל אופן,

במידה והאופנוע/קטנוע, אינו בעל טסט תקף, אז יש מועד המתנה עד לאישור התהליכים במשרד הרישוי.

כל אופנוע מעל חודש באופן כללי, זמן ההמתנה ה"רשמי" הוא שבועיים (לעיתים יותר לעיתים אף פחות).

עדיין עניין הטסט הוא מאוד פשוט.

אין להם שום רצון שמישהו יביא איזה אופנוע מרוסק ללא טסט ויעביר אותו טסט למען מכירה בלבד אלא שידעו שהוא תקין.

זה שעניין הטסט עצמו שנוי במחלוקת זאת בעיה של המדינה שתמיד תהנדס את התרנגולת בלי רגליים במקום לשים כרית בשביל הביצה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...