Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני צריך התיעצות ברכישת רכב ראשון אני מתלבט בין כמה רכבים שונים אז יש אופל טיגרה יש הונדה האצ׳בק יש מיצובישי קולט יש סיאט איביה ופולצווגן פולו עכשיו ככה אז אני גיר ידני התקציב של הוא עד 20000 בערך משהו לא להישתגע במחיר

אני רוצה אוטו אמין חזק יפה לצעירים משהו ״ספורטיבי״ כזה אני מעדיף מנוע 1600 ומעלה ומשהו חזק אפשר להגיד שיעשה את העבודה אז אם יכולים לתת המלצות על עוד מכוניות שאתם ממליצים או ממה שאמרתי, מה הכי עדיף

חשב לי להזכיר רק שלא יהיה עגלה כזה שיהיה משהו נחמד כזה אתם יודעים

תודה רבה לעוזרים ויום טוב שיהיה =]

פורסם

לא חשבתי שיכול לקחת לי כ"כ הרבה זמן לקרוא הודעה כ"כ קצרה, בבקשה תשתמש בסימני פיסוק.

כשאני הייתי בהתלבטות הזאת בסוף רכשתי סיאט איביזה מודל 2002 לפני כ3 וחצי שנים, אוטו אמין בטירוף, למעשה עד היום האיביזה אצלי, יותר נכון אצל אמא שלי חונה כרגע ליד האופנוע שלי.

עד היום, כבר 3 וחצי שנים, אמינות מופתית, חוץ מ2 תיקונים של ממיר קטליטי וטרמוסטט שאחרי 10 שנים מסרו את נשמתם לבורא כתוצאה מבלאי סביר לחלוטין.

הרכב מספק המון הנאה, קל, זריז, מנוע 1600 גיר רגיל.

כמובן שטיפולים בזמן, תטפל ברכב והוא ישרת אותך נאמנות.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

המיצובישי קולט וההונדה סיוויק בדגמים משנתונים ישנים לרוב היו בשימוש אצל צעירים אשר לא ריחמו על הרכב יותר מידי, ולכן הייתי ממליץ להימנע למרות "הפוזה".

אמינות ? מרבית הרכבים אשר טופלו כהלכה לא ייסבלו מבעיות אמינות, ברגע שתתמקד על דגם ספיציפי אני בטוח שגולשים אחרים יאכלו לספר לך על מחלות ידועות של הרכב במידה והן קיימות.

אני אצטרף להמלצה על סיאט איביזה, מכל הרכבים שציינת הוא המועמד הטוב ביותר לדעתי.

פורסם

הטיגרה נראית טוב גם כיום,אבל היא ממש לא ספורטיבית,זאת אופל קורסה בתחפושת.

הייתי מוסיף את ההונדה,להצבק מנוע 1.4 עם 90 כס,אבל היא מאוד זריזה,אמינות טובה למרות שהרכב כבר לא חדש אז ניתן לצפות לתקלה מידי פעם,הרכב קצת קשיח כי הוא נמוך,אבל בעל יציבות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה על העזרה של כולכם

וככה אמרו לי הרבה שהאיביזה השנתון הנמוך עושה בעיות ושהוא עדין ממש ולא מתאים לצעירים כל כך

פורסם

צעירים? קיראו פה וכתבו עם סימני פיסוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354586

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...