Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה VS הונדה ג'אז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל: 2010 עם 60,000 ק"מ (בערך), פלוס שנה אחריות על 10 מכלולים, מליסינג חלופי, אוטומטי

הונדה: 2008, עם 110,000 ק"מ (בערך), מפרטי ללא אחריות, ידני

מחיר פחות או יותר אותו דבר

מה כדאי יותר, ואם אפשר למה

מחפש רכב בטיחותי, אמין וחסכוני בדלק

תודה

פורסם

מה התקציב שלך?

אולי אפשר להתאים רכב יותר טוב.

אני מבין שאין בעיה עם ידני.

בטיחותי, אמין וחסכוני בדלק, אני מאמין שהגא'ז הוא בכיוון טוב יותר.

לקורסה גיר אוטומטי 4 הילוכים וצריכת דלק לא מי יודע מה. ובטיחות? 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, רק 4 כריות אוויר.

בג'אז המצב טוב יותר.

מבחינת אמינות לא שמעתי על משהו חריג בשתיהן. קח בחשבון שבק"מ של ההונדה יש סיכוי שתצטרך להחליף קלאץ' אם הוא לא הוחלף לאחרונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה התקציב שלך?

אולי אפשר להתאים רכב יותר טוב.

אני מבין שאין בעיה עם ידני.

בטיחותי, אמין וחסכוני בדלק, אני מאמין שהגא'ז הוא בכיוון טוב יותר.

לקורסה גיר אוטומטי 4 הילוכים וצריכת דלק לא מי יודע מה. ובטיחות? 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, רק 4 כריות אוויר.

בג'אז המצב טוב יותר.

מבחינת אמינות לא שמעתי על משהו חריג בשתיהן. קח בחשבון שבק"מ של ההונדה יש סיכוי שתצטרך להחליף קלאץ' אם הוא לא הוחלף לאחרונה.

זה נכון מה שאתה אומר רק תיקון קטן לג'אז יש 2 כריות אוויר (100%) ו4 כוכבי ריסוק (לא בטוח אם 4 או 5)

תוספת של כריות אוויר באה בתוספת תשלום ורוב האנשים בחרו להשאיר אותה עם 2

פורסם
אם ההונדה במצב טוב אז היא עדיפה לדעתי.

לדעתי תהיה יותר חסכונית

בטח יותר מרווחת.

גם מעדיף ידני

+1

גם בטווח הארוך, מחזיקה מחיר כיאה להונדה והכל יחסית ליצרנים האחרים כמובן, אל תירתע מהק"מ.

כשתרצה למכור תשמח מאוד שבחרת בהונדה, קנה רק ידנית ולא רובוטית.

בהצלחה!

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

• תוכן חדש...