Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי איזו פרסומת באתר של חברה ששמה סוג של ניילון על הרכב ובכך מונעת מהצבע שלו להתקלף וגם לא מעבירה שריטות.

רציתי לדעת כמה אמור לעלות כזה שרות עבור רכב משפחתי בינוני?

פורסם

נשמע כמו פשוט שכבת הClear Coat ששמים מעל צבע בימנו.

במילים אחרות, אלא אם כן זה ציפוי המדבקה ההוא שנועד לתת לאוטו שלך צבע אחר בגוון מט, זה סתם תרגיל שיווקי וכל צבעי רכב יכול לעשות את זה.

זה ממש נשמע טיפול מלא. להוריד את הClear Coat וליישם מחדש, ואז לעשות על זה פוליש. ליישם גלייז אם נשאר משהו, ואז ליישם אוטם צבע עמיד לאורך זמן. (לא ווקס בטח. אוטם מחזיק יותר זמן, אבל בוהק פחות, למיטב הבנתי)

או שזה סתם חרטא ברטא והם סתם עושים לאוטו ווקס רגיל.

פורסם

הבחור מדבר על מדבקה(כמו קרבון לדוגמא) רק שהיא שקופה ומגנה על הצבע מפני שריטות.

מבירורים שעשיתי לפני שנה שנתיים המחיר היה משהו כמו 6-7K לסופר מיני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא יודע מה העלות באמת של מדבקה שקופה כזאת, אבל המחירים שהצגתם כאן נראה לי סתם מוגזמים.

אני לא חושב שמדבקה כזו צריכה לעלות יותר ממדבקת קרבון (שכן במדבקת קרבון היא בעלת טקסטורה מיוחדת ולפעמים גם תלת מימדית - כל אלו מייקרים את עלויות הייצור שלה)

ואם ככה, אז מדבקה שקופה שהיא נראה לי די פשוטה צריכה לעלות פחות.

לדעתי אם אתה בעל ידיים טובות ניתן להזמין חומר מחול ולבצע לבד בעזרת חבר

או לקחת לבעל מקצוע שיסכים להדביק לך עם החומר שלך

(ואפשר במקום בעל מקצוע ללכת לאנשים מהפורום שמתעסקים בדברים האלו, כמו שהיה כאן בעבר שמישהו ציפה מאזדה 5 במדבקה)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אתה מוזמן לבדוק כמה עולה מדבקה כזו של 3M באיביי,רמז בכלל לא זול.

חוץ מזה שהחומר הוא הדבר הזול פה,העבודה היא החלק הגדול וזה ממש לא פשוט לעשות לבד.

המדבקה הזו עולה פי כמה וכמה ממדבקת קרבון,אם אתה חושב שזה פשוט מדבקה שקופה פשוטה אתה טועה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני לא יודע מה העלות באמת של מדבקה שקופה כזאת, אבל המחירים שהצגתם כאן נראה לי סתם מוגזמים.

אני לא חושב שמדבקה כזו צריכה לעלות יותר ממדבקת קרבון (שכן במדבקת קרבון היא בעלת טקסטורה מיוחדת ולפעמים גם תלת מימדית - כל אלו מייקרים את עלויות הייצור שלה)

ואם ככה, אז מדבקה שקופה שהיא נראה לי די פשוטה צריכה לעלות פחות.

לדעתי אם אתה בעל ידיים טובות ניתן להזמין חומר מחול ולבצע לבד בעזרת חבר

או לקחת לבעל מקצוע שיסכים להדביק לך עם החומר שלך

(ואפשר במקום בעל מקצוע ללכת לאנשים מהפורום שמתעסקים בדברים האלו, כמו שהיה כאן בעבר שמישהו ציפה מאזדה 5 במדבקה)

אתה חושב שמדבקת קרבון שמוכרים באיביי בגרושים זה קרבון אמיתי? אני פעם עשיתי קרבון למראות אצל מישהו שאחרי שנה זה התקלף, חזרתי אליו הוא עשה לי שוב ואחרי חצי שנה שוב התקלף.

הכל תלוי בסוג החומר, פעם הגעתי למקום שעושים שם עבודות למכוניות פאר, ספורט, אבל כאלה מהסוגים היקרים ביותר, שאלתי כמה יעלה לי קרבון לגג הוא אמר שהם משתמשים בחומרים האיכותים ביותר, ואמר לי לא יודע אם זה ישתלם לך המחירים שלנו מתחילים מינימום מ 1000 ש''ח, כי שם זה חומרים אמיתים, ולא מדבקת דמוי קרבון מעפנה.

במיוחד שמדובר בציפוי מלא של כל הרכב ומדובר בחומר איכותי מאוד המחירים יהיו גבוהים.

היום אתה רוצה להוסיף דבל דין לרכב מהחברה יגידו לך תן עוד 4,5 אלף בבקשה. שבחוץ אתה יכול לקנות אחד סיני שיעשה עבודה מצויינת ב 1500 שקל.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אם איני טועה יש מישהו בפורום שעשה לפני שנה כזה דבר,זה באמת עולה מאוד יקר,והוא לא כול כך היה מרוצה דווקא מעמידות לשריטות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריך להבין שהציפוי הזה נשרט בעצמו וככה הוא מגן על פח הרכב מפני שריטות, אין קסם, זה באמת משהוא שמתאים לרכבי יוקרה יותר

פורסם

ציפוי רכב בינוני בפילם שקוף איכותי של חברה כמו 3m שמיועד להגנה על הרכב, עולה בסביבות ה-10k.

מוזמנים לבדוק אותי.

החומר עצמו יקר מאוד, העבודה מפרכת, המחיר בהתאם.

מה שלא מספרים לכם זה שהמדבקה לעיתים מצהיבה, ונראת גרוע במיוחד בעיקר על רכבים בהירים.

הונדה , מזה אומר מדבקת קרבון אמיתית?

לא זכור לי שיש מדבקה שעשויה מסיבי פחם שנועדה לעטיפת הרכב.

אולי התכוונת למדבקת דמויי קרבון איכותית?

"יאללה בירי".

פורסם

לגבי ההצהבה של המדבקה, תראה את הסרטון שהעלתי מקודם, המתקין שם אומר שמה שמצהיב זו לא המדבקה אלא הדבק. בדבקים החדשים כבר טיפלו בבעיה הזו. השאלה האם המתקינים פה משתמשים בחומרים החדשים יותר שלא מצהיבים.

פורסם
אתה מוזמן לבדוק כמה עולה מדבקה כזו של 3M באיביי,רמז בכלל לא זול.

חוץ מזה שהחומר הוא הדבר הזול פה,העבודה היא החלק הגדול וזה ממש לא פשוט לעשות לבד.

המדבקה הזו עולה פי כמה וכמה ממדבקת קרבון,אם אתה חושב שזה פשוט מדבקה שקופה פשוטה אתה טועה.

לא חשבתי שהמדבקה הזו זולה.

אבל אני אומר שאולי בעבודה עצמית או באמצעות בעל מקצוע(אם אתה תביא את החומר בעצמך), אולי יצא יותר זול מללכת לבעל מקצוע שגם מביא חומר משלו.

(ואולי גם כל העסק יהיה יקר)

אתה חושב שמדבקת קרבון שמוכרים באיביי בגרושים זה קרבון אמיתי? אני פעם עשיתי קרבון למראות אצל מישהו שאחרי שנה זה התקלף, חזרתי אליו הוא עשה לי שוב ואחרי חצי שנה שוב התקלף.

הכל תלוי בסוג החומר, פעם הגעתי למקום שעושים שם עבודות למכוניות פאר, ספורט, אבל כאלה מהסוגים היקרים ביותר, שאלתי כמה יעלה לי קרבון לגג הוא אמר שהם משתמשים בחומרים האיכותים ביותר, ואמר לי לא יודע אם זה ישתלם לך המחירים שלנו מתחילים מינימום מ 1000 ש''ח, כי שם זה חומרים אמיתים, ולא מדבקת דמוי קרבון מעפנה.

במיוחד שמדובר בציפוי מלא של כל הרכב ומדובר בחומר איכותי מאוד המחירים יהיו גבוהים.

היום אתה רוצה להוסיף דבל דין לרכב מהחברה יגידו לך תן עוד 4,5 אלף בבקשה. שבחוץ אתה יכול לקנות אחד סיני שיעשה עבודה מצויינת ב 1500 שקל.

כמו שscipopo אמר, אין כזה דבר מדבקת קרבון אמיתית.

מדבקת קרבון היא בכלל לא קרבון.

קרבון זה סיבי פחמן. בגלל שהטקסטורה של החומר יפה החליטו לעשות מדבקות שנראות כמוהו..

אבל אין כזה דבר מדבקת קרבון שהיא באמת מקרבון

העניין הוא פשוט איכות המדבקה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אני עשיתי את זה לרכב שלי ב SUN FILM לא לכל הרכב רק למקומות המועדים לפורענות עלה לי בסביבות 4K ואני מאוד מאוכזב אחרי שנתיים כל המדבקות נראות לא טוב כמו שפשופים כאלה והגעתי לשם אמרו לי שידעו אותי ואני לא זוכר צריך רק לעשות פוליש וזה יעלם.

שילמתי בפועל בנוסף על פוליש שלא ממש עזר. יקר ובנוסף לכך לא עמיד מכער את הרכב.

לא ממליץ נקודה.

• תוכן חדש...