Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחי הפורום,

במהלך נסיעה לאחור בחנייה תת קרקעית, דפקתי את הרכב ויש שריטות ע"ג הכנף ושבר קטן בבקלית אחורית. התאונה ארעה באיטליה והרכב מושכר בחוזה סטנדרטי של הרץ, דרך חברת הנסיעות (טיסה+מלון+רכב). ברצוני לדעת אילו נזקים עליי לשאת ולמה לצפות. תודה למשיבים, עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

קרא את חוזה ההשכרה - ההשתתפות העצמית מופיעה שם (אם יש גרסה אנגלית היא תצויין כ-deductible). אני מקוה שהרחבת את הביטוח כיון שההשתתפות העצמית בחלק מהחברות האיטלקיות גבוהה מאד ויכולה להגיע לאלפי אירו, הרחבת הביטוח מצמצמת אותה לסכומים סבירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא עשיתי הרחבה לביטוח, הפגיעה קלה ביותר, איו כיפוף בפח ויש שבר קל בבקלית, אשמח לתשובות נוספות עם סכומים משוערכים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

פורסם

אם מדובר בבוגאטי עשרות אלפי יורו אם מדובר בפיאט 500 סכום אחר

לשאלה טפשית מקבלים תשובה כזו

נראה לך שמישהו בקי כאן במחירים חלפים באיטליה או ללא תמונה לדעת איזה נזק נגרם.

אם אתה עדיין באיטליה גש לפחח וקבל הצעת מחיר. אולי שווה לך לתקן לבד כי אצל חברת ההשכרה תקבל חשבון משולש מזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה הרץ? גם דרך סוכנות נסיעות יכולת לנסות ולבקש חברה אחרת.

סיפור קטן ואז ננסה להגיע למסקנות: לפני כשנתיים שכרתי רכב בהרץ באיטליה. היו בו שריטות, חבלות ושישים אלף קילומטרים[בד"כ, בחברות אחרות, אני מקבל עם 5 עד 20 אלף] לאחר זמן התרחשה תקלה טכנית ונאלצתי לשנות מסלול ולבזבז חצי יום לצורך הגעה לתחנת שרות והחלפת הרכב. המשכתי לטייל [עם פוקוס סטישן] והחזרתי אותה לתחנת ההשכרה.

כאשר הגיע חויב האשראי חשכו עיניי: חויבתי כמעט ב5000 שקלים ללא כל הודעה מראש.

רק לאחר כשבועים הגיע מכתב הסבר באיטלקית: הסכום נגבה מאחר והחזרתי את הרכב במינכן. לא היה ולא נברא ולא הגעתי כלל למינכן בטיול זה. פניתי להרץ ישראל שם הבינו טענתי אך לא הבטיחו דבר ובמשך חודש והמוני טלפונים נאלצתי אני לדאוג לקידום הטיפול בעניין וללחוץ כדי לערב דרג בכיר יותר לאחר שדברים לא זזו. תמיד נדרשתי לעבור שרשרת פקידים לא רלוונטיים ולחזור על הסיפור שוב ושוב שכן התעקשו לא למסור לי טלפון ישיר של הגורם הרלוונטי.

רק לאחר חודש הוחזר הסכום. כפיצוי הוצעה לי לעתיד הנחה בהרץ, סירבתי כמובן ומאתיים שקלים שגם אותם העבירו לאחר עכובים רבים. פצוי נוסף התקבל לאחר פנייה שלי לבית משפט ולאחר כתב הגנה שלהם בו נטען שהם בארץ אינם אחראים, שאני מנסה להתעשר על חשבונם ושאר תופינים. זאת מבחינתי הרץ. הרץ איטליה והרץ ישראל.

לאור זאת, עשה את השיקול שלך לגבי המגע שלך עם הרץ איטליה. התנהל בזהירות ובאחריות. אולי יש כאן אנשים המתמצאים בעניין טוב ממני ויציעו עצות פרקטיות. אצלי לא הייתה כל אשמה ועברתי דרך חתחתים, אצלך יש.

בכל אופן, דאג לצלם את הנזק מכל פינה אפשרית ודאג שלא ילבישו עליך חלילה דברים נוספים. שמור על החוזה ונספחיו.

אני בעד ביטוח מקיף ככל שניתן. מאחל לך הפעם נזק כספי מינימלי.

כ"כ, לא אשכור שוב דרך הרץ. שכרתי מכוניות בעבר, כולל באיטליה. מכוניות תקינות ויחס תקין ללא תקלות מכניות, כספיות ושרותיות.

פורסם

נראה שהבקלית נכנסה פנימה. השאלה אם יש בה מעט אלסטיות כדי להחזיר למקום או שתישבר. בנוגע לשריטות האם אכן שריטות או רק סימני צבע שניתן להוריד בניקוי טוב עם מיים ואולי חומרים נוספים שלא יזיקו? תחנת שטיפה? חומרי נקוי שמוכרים בתחנת דלק?

קשה לי להעריך אם ניתן לנקות או שנזק אמיתי.

אולי כדאי לפתוח שרשור בפורום דיטיילינג ולהסביר נסיבות- כדי להבהיר דחיפות העניין.

בכל אופן, אל תיתן לעניין להרוס לך טיול מהנה.

פורסם

כנס לתחנת דלק, קנה שמפו לאוטו / או אם יש אריזה פשוטה של פוליש,

הסימנים הלבנים ירדו, זה סימנים על הצבע עצמו ( לפי זוית התמונה).

אתה יכול לנסות גם עם סבון כלים או משהו,

לגבי הבקלית תיזהר אם אתה מנסה להחזיר שלא תשבר.

את הטמבון אפשר להחזיר למקום זה קליפסים שיצאו.

אגב אני מאמין שאם תלך לשטיפת רכבים הם יסדרו לך את זה בקלות בתשלום סימלי,

תהנה בחופשה!

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כנראה לפעמים מזל עוזר איפה שאין שכל. שיחה עם סוכנות הנסיעות, עולה שבעסקה גם חוקי חוייבנו על ביטול השתתפות עצמית, כך שאני מכוסה. אני את הלקח שלי למדתי, לוודא כיסוי ביטוחי ולבקש רכב עם חיישני רברס

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

פורסם

זה לא נראה שהפנס נכנס בפנים, זה נראה שהטמבון יצא החוצה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

שמח בשמחתך. חברת הרץ לקחה לי ללא הודעה מוקדמת כמעט 5000 שקלים בגין טעות שלהם, ונדרשה לחודש שלם כדי להחזיר לי, לאחר המוני טלפונים ומיילים. מצבך עשוי היה להיות עגום שבעתיים שכן כאן היה להם קייס מוצדק.

• תוכן חדש...